FHI: Snart får vi kanskje pandemien vår tilbake

Ifølge FHI blir kanskje pandemien snart innført igjen som «current thing». Det kan forhåpentlig bety mer booster.

Jeg savner pandemien litt. Isolert sett var det en bra og vellykket pandemi. I det minste etter pandemi-standarder.

Ikke bare ble pandemien en gullgruve for meg personlig. Jeg syntes det var gøy og spennende når de begynte å injisere eksperimentelle og dødelige sprøyter i alle idiotene rund omkring.

Er det tre eller fire boostere de fikk? Det er noe sånt. Ikke virket det heller.

Selv har jeg aldri noen gang vært så ivrig tilhenger av vaksiner som under denne pandemien. Jeg tok ingen selv.

Dessverre ble pandemien og boosterne avbrutt av krigen i Ukraina. Hadde det ikke vært for dette, ville de trolig vært på femte boosteren omtrent nå. Her kunne vi virkelig fått fart på både myokarditt og hjertestans.

Konflikten med Russland ga meg for øvrig et nytt håp. Hver morgen ser jeg forventningsfullt ut av vinduet, i håp om å se en ildkule på horisonten.

En rensende og kjernefysisk ildkule, som renser vekk alt som er woke og politisk korrekt.

Det er lov å håpe.

Heldigvis ser det nå ut til at de skal gjeninnføre pandemien igjen. De må bare bli ferdig med krigen først. Da kan de endelig begynne å vaksinere igjen også.

NTB:

For å hjelpe strategiarbeidet og planleggingen tegner vi fire scenarioer for utviklingen mellom mai 2022 og september 2023. De skiller seg særlig ved virusets spredningsevne og virusets sykdomsalvorlighet hos dem som blir smittet, skriver FHI i sine anbefalinger til regjeringen, som tirsdag legger fram sin nye koronastrategi. 

Instituttet tegner opp fire mulige scenarioer: Antatt beste utfall, optimistisk utfall, pessimistisk utfall og antatt verste utfall. 

Slik er de forskjellige utfallene:

Antatt beste utfall er en variant (kan være omikron) som sprer seg lett, men gir lite alvorlig sykdom. Liten sesongeffekt, slik at det blir en del smitte gjennom sommeren, men bare en moderat høst- eller vinterbølge.

Optimistisk utfall er en variant (kan være omikron) som sprer seg godt, men gir lite alvorlig sykdom. Betydelig sesongeffekt slik at det blir lite smitte gjennom sommeren, men en stor høst- eller vinterbølge.

Pessimistisk utfall er en ny variant med enda større spredningsevne enn omikronvarianten, men ikke større sykdomsalvorlighet. Den blir raskt dominerende og gir en svært stor bølge.

Antatt verste utfall er en ny variant med enda større spredningsevne enn omikronvarianten og samtidig større sykdomsalvorlighet. Den blir raskt dominerende og gir en svært stor bølge med mange alvorlig syke.

Hvis dette er riktig, og hvis vi er heldige, kan injeksjonene fortsette allerede nå til sommeren.

Norge har fortsatt masse hjertestans-juice igjen på lager. Denne bør snarest mulig stikkes inn i norske NPC-er, for å se hva som skjer. Jeg er selv minst like nysgjerrig som Big Pharma på dette eksperimentet. Det er veldig spennende.

I det minste har de nå en pandemi klar til neste gang det trengs global lockdown. Det er bare å mutere det litt i en petriskål og slippe det løs ved behov.


Del innhold: