Aftenposten med falske nyheter om «flygende pyramider»

Lørdag 22. mai prøver Aftenposten å overbevise folk om at «flygende pyramider» er ekte. Aller mest overbeviser de om hvor speisa redaktørgruppen er.

I artikkelen som er ført i pennen av journalist Kjetil Hanssen hevdes det at UFO-er som ligner «en slags omvendt pyramide» skal ha svevet over amerikanske marinefartøyer utenfor San Diego, før UFO-ene forsvant ned i havet.

Bevisene for at dette skal ha skjedd er angivelige vitneutsagn fra amerikanske soldater, samt noen påfallende kornete bilder og veldig uklare videoklipp.

Med andre ord er det skikkelig X-Files-greier som skal ha funnet sted der borte.

Aftenposten:

Flere videoer er lekket. En av dem viser en slags omvendt pyramide som svever over et marinefartøy før den forsvinner ned i havet. Dette skal ha skjedd ved San Diego i California. Sjøforsvaret har bekreftet at filmen er tatt opp av deres personell.

En rekke piloter har dessuten den siste tiden stått frem og fortalt sine historier. De er fra nyere tid og flere tiår bakover. I april hadde The New Yorker en større artikkel om saken. 16. mai hadde TV-programmet 60 minutes et lengre innslag.

Utrolig troverdige greier som vi trolig bare må tro på, dette her.

«Ekspertvitner»

Programmet fra 60 minutes som Aftenposten nevner har jeg sett selv. Episoden er også på YouTube.

Ekspertvitnet til 60 minutes er Luis Elizondo, som har angivelig har jobbet i over 20 år i det amerikanske forsvaret med å forske på UFO-er for Pentagon.

Ifølge Elizondo har de amerikanske soldatene som angivelig skal ha sett disse flygende pyramidene ikke turt å stå frem med hva de liksom har sett, før nå.

Selv er jeg mest fascinert over skjegget til Elizondo, som er barbert minst en tomme skjevt til den ene siden. Under hele programmet lurte jeg bare på hvordan det er mulig å barbere skjegget sitt så skjevt, når han attpåtil vet at han skal på TV.

Seriøst, se hvor skjevt det skjegget er. Det er barbert minst en tomme skjevt mot ene siden. FOTO: Skjermdump fra 60 minutes.

Når Elizondo attpåtil begynner å snakke om flygende pyramider, med det skjeve skjegget, er det litt vanskelig å ta fyren seriøst. Det må jeg bare innrømme.

Bullshit-faktoren er så høy at alle viserne står klistret på maks, og det knaker faretruende i glasset på målerne. Til tross for dette blir det ikke stilt ett eneste kritisk spørsmål fra Aftenposten. Hele opplegget blir presentert som en hvilken som helst annen åpenbart og sannferdig nyhetssak.

Les også: UFO-er ser ut til å bli den nye greia til Q-tards

Det kanskje mest utrolige er at dette kommer fra Aftenposten, som er sjefredaktørstyrt. Noe som unektelig fører til at en masse folk begynner å tro på disse opplagte røverhistoriene.

Ville konspirasjonsteorier

Jeg har lest mye rart gjennom årene, men teoriene om at disse «flygende pyramidene» liksom skal være fremmed militærteknologi tar kaka.

Aftenposten fortsetter:

Flere piloter så dette daglig i 2014 og 2015. Tidligere jagerflyver Ryan Graves ble intervjuet av 60 minutes. Han sier piloter særlig spekulerer på tre forklaringer: Hemmelig amerikansk teknologi, fremmede spionfarkoster eller noe utenomjordisk.

Selv ser han ikke bort fra at dette kan være russisk eller kinesisk teknologi.

Og nettopp det er den store skrekken for militære topper i USA: Har rivaler klart å utvikle en slags superfly eller superdrone uten at USA har fått nyss om det?

Det er rimelig åpenbart at dersom Kina eller Russland hadde slik teknologi, så ville det ikke vært flere kriger i verden. En slik militærmakt hadde styrt alt som er. Ingen kunne utfordret noe sånt.

Diktatorer ville stått i kø for å skryte på seg denne teknologien.

Slik super-teknologi ville også blitt åpent demonstrert med alle verdens TV-kanaler til stede, med statsledere som ville hovert og skrytet åpent av det. De ville vist hele verden at de er overlegne.

Men selvfølgelig skjer ikke noe sånt. Nettopp fordi hele greiene er soleklart bare oppspinn.

Mulig påvirkningskampanje

En langt mer sannsynlig forklaring på disse angivelige fenomenene er at amerikanske myndigheter og amerikanske medier prøver å få slutt på QAnon-miljøene.

Etter stormingen av den amerikanske kongressen den 6. januar i år, så er det trolig at amerikanske myndigheter ønsker å gi disse miljøene noe annet å tro på. For å distrahere disse segmentene av befolkningen kan det være at de nå har iverksatt dette som en påvirkningskampanje.

Det er rimelig åpenbart at lav-IQ-segmentet av befolkningen vil gå fem på, som vanlig. Også her i Norge.

Med å narre alle Q-tardsene til å stirre opp mot himmelen, i stedet for å storme kongresser, kan det hende at Q-miljøene forsvinner av seg selv.

Dette er en langt mer jordnær og sannsynlig forklaring enn at «flygende pyramider» flyr rundt i sikksakk på himmelen, før de forsvinner sporløst og mystisk ned i havet.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: