Åker-Riksa får ny toppjobb

Etter å ha hatt seksuell omgang med en overstadig beruset mindreårig gutt i en åker i 2008, og deretter prøvd å legge skylda over på guttungen, belønnes Åker-Riksa nå med ny toppjobb. Selvfølgelig.

Dette melder Dagens Næringsliv torsdag ettermiddag.

Dagens Næringsliv:

Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande valgte vekk kulturbransjen. Nå skal hun jobbe med klima og omstilling som partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint.

Som perler på snor går Erna Solbergs gamle statsråder videre til toppjobber i norsk samfunns- og næringsliv. Bent Høie (H) er på plass som statsforvalter i Rogaland. Frank Bakke-Jensen (H) er straks i gang som fiskeridirektør. Jon Georg Dale (Frp) og Tor Mikkel Wara (Frp) gikk til pr-byrået First House, mens Monica Mæland (H) og Iselin Nybø (V) er partnere i adovaktfirmaet Schjødt.

Nå er det Trine Skei Grandes tur. I dag ble det klart at hun blir partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint. Selskapet beskriver seg selv som et «klimabyrå som utelukkende går inn i prosjekter som bidrar til raskere, lønnsom omstilling».

Rådgiver i et kommunikasjonsbyrå som beskriver seg selv som «et klimabyrå som utelukkende går inn i prosjekter som bidrar til raskere, lønnsom omstilling» (sic).

LOL

Åhooo…

I praktisk forstand betyr dette en meningsløs tøysejobb som angivelig skal innebære en viss prestisje, men som bare understreker hvor på trynet hele opplegget er.

Det var nettavisen Resett som først avslørte saken fra åkeren i Trøndelag.


Del innhold: