Akroma retter opp misforståelse rundt Didrik Søderlind

I et blogginnlegg søndag lenket jeg til en skjermdump, som angivelig skal være av en Twitter-melding skrevet av Didrik Søderlind. Etter mye om og men har det kommet frem opplysninger som tilsier at skjermdumpen er falsk.

Skjermdumpen det er snakk om fant jeg med å gjøre et Google-søk. Hvorpå jeg oppdaget at den var publisert av nettavisen Resett.

Her er link til skjermdumpen i Resetts database:

https://resett.no/wp-content/uploads/2018/08/didrik-s%C3%B8derlind-voldta-svenske-14-%C3%A5ringer-journalist-humanetisk-forbund-1.png

For sikkerhets skyld har jeg også lagret linken til bildet i Resetts database i tjenesten Wayback Machine. På den måten vil det være synlig at bildet faktisk kom derfra, dersom Resett fjerner bildet fra sin database. Noe som jeg anbefaler dem å gjøre, hvis det er snakk om et falsum.

https://web.archive.org/web/20190406220812/https://resett.no/wp-content/uploads/2018/08/didrik-s%C3%B8derlind-voldta-svenske-14-%C3%A5ringer-journalist-humanetisk-forbund-1.png

Etter at saken ble publisert dukket det opp e-poster og meldinger som tydet på at Didrik Søderlind mener det er uetterrettelig å lenke til slike skjermdumper. Så etter å ha bladd meg gjennom en kakofoni av personangrep og sjikane fra Twittervenstre, fant jeg endelig noe brukbart som kunne underbygge at skjermdumpen er av tvilsom kvalitet.

Likevel må jeg understreke at det er underholdende å se hvor lite kritisk tankegang som finnes hos de såkalte kritiske tenkerne rundt Human-Etisk Forbund.

Aktivisten John Færseth presterer å hevde på Twitter at jeg har fabrikkert skjermdumpen. Men unnlater å nevne hvordan jeg skal ha fått lastet den opp til Resett.

Videre greide ikke Færseth (eller de andre hjernedøde idiotene) å se i teksten hvor jeg klart og tydelig linker til hvor skjermdumpen kommer fra. Det er de for dumme og primitive til.

I tilfelle noen skulle lure på nøyaktig hvor primitive og hjernedøde denne forsamlingen rundt Søderlind faktisk er, så er det bare å ta en titt nedenfor.

De er for dumme til å sjekke klart markerte lenker. For dumme til å lese teksten de kritiserer. Men de skal likevel ha et ord med i laget.

Det vi ser her er en fullstendig mangel på individuell personlighet, individuelle tankemønstre og evne til grunnleggende logikk. Alt de ønsker er å posere overfor saueflokken som de prøver å være en del av.

Se så dumme de er. Se så primitive og dobbeltmoralske de er. Se så generiske de er. Har du møtt én, så har du møtt alle.

For meg er det åpenbart at disse figurene mangler alle egenskaper som gjør mennesker til mennesker.

I praktisk forstand er de bare sjelløse og åndsløse kjøttroboter, som vandrer blant oss. Uten tanke for ord. Uten tanke for logikk. Uten tanke for annet enn egne fysiologiske behov. Som å snakke, spise, bæsje, sove og parre seg. Det er alt de er. Alt de noen gang kan være.

Å stirre inn i de tomme, stupide øynene til disse kreaturene gjør noe med deg. Enhver kan naturlig nok bli misantropisk innstilt av langt mindre.

Likevel skal vi oppføre oss som om disse figurene faktisk betyr noe. Som om de faktisk har noe av verdi å komme med.

Jeg mener det bare er trist. Virkelig trist.

Veldig deprimerende.

Del innhold: