Alliansen delte ut penger på skole – anmeldt av NPC-er

Mandag dukket Alliansen opp på Valler videregående og ga elevene penger. Hendelsen resulterte i politianmeldelse fra sint rektor.

Partiet Alliansen – alternativ for Norge skaper igjen sterke reaksjoner blant sjelløse automatoner, også kjent som NPC-er.

Mandag dukket partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen opp under et politisk arrangement på Valler videregående skole, hvor partiet delte ut 500 kroner til hver av elevene for ikke å ta de eksperimentelle vaksinene mot Covid-19. Med seg hadde Lysglimt en plakat med teksten «stopp døds-kvaksinen».

Dette fikk en snerpete rektor til å rase. Ifølge den statlige norske TV-kanalen NRK vil rektoren nå politianmelde Alliansen for å ha dukket opp på arrangementet. Så sint ble hun.

NRK:

Mandag hadde Valler videregående skole i Bærum skoledebatt. Det er skolevalg og elever skal bestemme seg for hvem de ønsker å stemme på.

Etter debatten kunne elevene møte politikere fra ulike partier i skolegården.

Der møtte blant annet det lille, høyreradikale partiet Alliansen opp.

Lederen av partiet, Hans Jørgen Lysglimt Johansen, stilte med plakater som det sto «stopp døds-kvaksinen» på. 

Samtidig forsøkte han å dele ut penger til elever som lovet at de ikke skulle ta vaksinen.

Det er åpenbart veldig viktig å injisere barn og unge med eksperimentelle medikamenter som ingen kjenner langtidsvirkningene av. Hva resultatene kan være om 10–15–25 år eller mer, er det visst ingen grunn til å bekymre seg for.

Mulighetene for å utvikle autoimmune sykdommer, leukemi, ulike kreftformer, misdannelser på nyfødte og resistente virus i fremtiden er det ingen som kan forutse per nå. Men det er visst ikke så nøye.

Bare fordi eldre og mer velutviklede vaksiner mot stivkrampe og polio er trygge, da nemlig de nye og eksperimentelle vaksinene mot influensa være like trygge. Ikke sant?

Vi må alle høre slavisk på myndighetene, for myndighetene har alltid rett og kan aldri gjøre feil.

Det er slik NPC-ene er programmert.

Den snerpete rektoren skal også politianmelde Alliansen for dette stuntet.

NRK fortsetter:

De ble bedt om å forlate stedet, men gjorde ikke det.

– Det er totalt uakseptabelt det de har gjort. De sto her ulovlig og hevdet sin propaganda. Så jeg ringte politiet, og mens vi ventet på politiet, trakk de seg tilbake, sier rektor Berit Hetland.

– Vi tar helt avstand fra det de gjorde og skal anmelde forholdet, slår hun fast. 

Grunnen til at Alliansen ikke ble invitert, henger sammen med resultatene fra forrige valg for hele fylket.

Det er tilsynelatende viktig at barn og unge skånes for andre meninger, erfaringer og synspunkter enn det som er godkjent av systemet. Andre meninger, erfaringer og synspunkter enn det som er godkjent ødelegger angivelig demokratiet.

Ensretting er viktig for demokratiet. Uten ensretting, ikke noe demokrati.

Alle må mene, tenke, føle, si og gjøre det samme – på samme måte, helt samtidig – hvis ikke så går demokratiet i stykker og terroristene vinner. I tillegg smelter isbjørnene.

Barn og unge må derfor lære de riktige og korrekte verdiene.

De må indoktrineres med antirasisme og hvit skyldfølelse. De må også indoktrineres med Pride, og lære at menn som slikker sin egen avføring av andre menns peniser er helt normalt.

Videre må barn og unge også lære at menn som kapper penisen av seg og tar på seg kjole er helt ekte kvinner, og at kvinner som vrenger kjønnsorganet på utsiden med hud fra underarmen er helt ekte menn.

Dette er gode verdier, ifølge systemet og NPC-ene. Når man er indoktrinert med dette blir man helt automatisk et godt menneske.

Å lære barn og unge bevissthet rundt at også myndigheter kan ta feil, er dårlige og slemme verdier.

Del innhold: