Stavanger: «Antirasistisk Front» truer lokal politiker

I starten av oktober fikk partiet Alliansen låne et hus på Sola utenfor Stavanger. Dette førte til at grunneieren mottok telefontrusler.

Da grunneier og lokalpolitiker Arvid Gimre fikk telefontrusler fra organisasjonen «Antirasistisk Front», tok han lydopptak av samtalene.

I telefonsamtalen truer en mann Gimre med at de skal henge ut Gimre, og ødelegge firmaet hans.

Truslene om å henge ut Gimre fremsettes fordi den erfarne lokalpolitikeren har engasjert seg politisk i Alliansen. Noe som har skapt et voldsomt raseri hos lokale venstreekstremister.

GLADE GUTTER: Entreprenør Arvid Gimre (t.v.) sammen med partileder Hans Lysglimt Johansen (t.h.) utenfor «Alliansenhuset» på Sola. FOTO: Alliansen.

Uthenging, vold og trusler er vanlige metoder som benyttes av kriminelle venstreekstremister.

– Uakseptabelt

Partileder i Alliansen Hans Lysglimt Johansen sier til Akroma.no at slike trusler sier mye om hvordan disse kriminelle miljøene er.

– Slike ting som dette er fullstendig uakseptabelt. Det er helt fryktelig. Dette gjør bare at vi blir enda mer besluttsomme på at det må en tidsforandring til.

Lysglimt er også helt klar på hva han mener om aktører som driver med slik virksomhet.

– Det gjør det også veldig klart at den type organisasjoner som «Antirasistisk Front» og deres venner må knuses og fjernes én gang for alle, sier partilederen.

– Håpløs oppførsel

Entreprenør Arvid Gimre mener at truslene fra organisasjonen «Antirasistisk Front» er helt hinsides all fornuft.

– Det er helt håpløs oppførsel. De oppfører seg som en mafia, med trusler, utpressing, trakassering og hersketeknikker, sier Gimre.

Det er ikke første gang Gimre mottar trusler fra militante venstreekstreme i hjemfylket. Gimre forteller hvordan disse miljøene også tidligere har truet med å ødelegge for firmaet han driver, og at de skal henge ham ut som rasist og annet.

Men Gimre vil ikke la seg skremme til taushet på grunn av slike trusler.

– Jeg har lang erfaring fra politikken som tidligere aktiv i Fremskrittspartiet. Så det er klart at de vil prøve å stoppe meg. Men slike hendelser gjør meg bare mer motivert til å satse politisk, sier Gimre.

Gimre opplyser også at han vurderer å politianmelde forholdet, men at han ikke har noe tiltro til politiet.

– Jeg har sendt dette over til politiet, men politiet fungerer jo ikke i Norge. De henlegger jo bare hver eneste gang.

Gimre er tydelig på hva han mener om politiets prioriteringer.

– Politiet er til for å ivareta statens økonomiske interesser, ikke våre interesser. Det er et molbo-politi vi har. Den nye politireformen er også helt på trynet, forteller Gimre.

Gimre sier også at han er kjent med identiteten til mannen som fremsatte truslene over telefon.

Antirasistisk front har ikke besvart henvendelser fra Akroma.no lørdag.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: