Arbeiderklassen kjøper bolig. Verdi: 10 millioner kroner

Hadia Tajik og kjæresten Kristian Skard har ifølge VG kjøpt seg en ny luksusbolig i Oslo. Leiligheten med tre soverom har en kvadratmeterpris på rundt 100.000 kroner.

I tillegg til dette står Hadia Tajik ifølge VG registrert med en bolig i Sandnes, kjøpt for tre millioner kroner i 2018, samt en annen leilighet på Grünerløkka i Oslo.

Kristian Skard står ifølge VG oppført som eier av en leilighet på Grünerløkka i Oslo, til en verdi av 5,5 millioner kroner.

VG opplyser at både Tajik og Skard nå har solgt leilighetene på Grünerløkka.

Når paret flytter inn i den nye luksusleiligheten opplyser ikke VG noe om.

VG skriver:

VG har kontaktet både Tajik og Skard for en kommentar vedrørende det ferske boligkjøpet. De ønsker ikke å kommentere.

Hva har de vel egentlig å si til noe sånt?

«Opp, alle jordens bundne trelle…»

Samtidig sliter vanlige arbeidere med å komme inn på boligmarkedet.

Ifølge en artikkel publisert i NRK den 17. oktober 2018, har ikke vanlige sykepleiere råd til å kjøpe én eneste leilighet i Oslo.

I Norge finnes det barnefamilier som må ty til studentboliger, fordi de ikke har råd til tak over hodet, på grunn av de ekstreme boligprisene i Norge. Noe som kommer frem i en artikkel publisert i VG den 15. august 2016.

Samtidig har Ap-toppen Jonas Gahr Støre luksusbolig og luksushytte, og er ifølge en artikkel i VG publisert 31. juli 2018 formuende med over 85 millioner kroner.

Og det stopper ikke der. Jonas Gahr Støre søker i tillegg å gjøre seg en god steik på det trange boligmarkedet. Noe som Hegnar.no kunne avsløre den 16. mai 2017.

Det er med andre ord veldig store forskjeller mellom pampeveldet i Arbeiderpartiet og vanlige arbeidsfolk.

Jævla døgenikter

Min mening er at Hadia Tajik er en jævla døgenikt. I likhet med alle andre yrkespolitikere. Det gjelder da selvfølgelig også Jonas Gahr Støre.

De er mennesker som aldri har gjort ærlig arbeid i hele sitt liv. Men som likevel forvalter formuer og goder som vanlige folk aldri vil kunne drømme om.

Videre mener jeg at de bør skamme seg noe så inn i gamperæva over hvordan de fremstår – når de liksom skal representere vanlige arbeidsfolk.

Alt de gjør er å subbe rundt i et mykt kontorlandskap, mens de drikker kaffe og sender snaps. Når de ikke er ute og opptrer som turister på vanlige arbeidsplasser, klipper snorer og holder svulstige taler.

Ideelt sett burde Hadia Tajik vært pålagt å jobbe i kassa på en matbutikk, eller på et sykehjem, for å kunne inneha sine verv i Arbeiderpartiet. Jonas Gahr Støre burde på samme måte vært pålagt å jobbe i industrien for å beholde sine verv.

Slik at de måtte leve som vanlige folk gjør.

Ingen er tjent med et demokrati hvor forskjellene mellom den politiske klassen og folket er så store at de ikke kan relatere seg til hverandre.

Del innhold: