Ashli Babbitt ble drept uten grunn. Saken begraves av propaganda-fabrikkene

Amerikanske Ashli Babbitt (35) døde etter å ha blitt skutt av politiet onsdag 6. januar. Den ubevæpnedele og spinkle kvinnen utgjorde ingen trussel mot noen, og ble brutalt myrdet uten grunn.

Hendelsen skjedde i forbindelse med det latterlige, men stort sett fredelige discopartyet som fant sted da Qanon-tilhengere stormet den amerikanske kongressen onsdag 6. januar.

Inne i kongressbygningen ble Ashli Babbitt myrdet av en politibetjent, bare fordi hun var til stede på demonstrasjonen. En demonstrasjon hun deltok på fordi hun ikke godtok at korrupte interesser angriper vestlige samfunn.

I sammenheng med dødsfallet hennes har det ikke vært noen store, følelsesladde oppslag i mediene, fakkeltog, opptøyer, plyndringer, brannstifting, svulstige taler eller kampanjer.

Ingen israelske lobbygrupper som Anti Defamation League (ADL) har gått ut og fordømt drapet. Slik de gjorde da Heather Heyer døde i Charlottesville i 2017, eller da George Floyd døde av en overdose fentanyl i politiets varetekt i mai 2020.

Babbitt er blitt en martyr for den omdiskuterte Qanon-bevegelsen i USA, og hun er blitt en martyr for ytringsfrihet og hvite menneskers rettigheter til å eksistere. Hun er nå også en martyr mot det hykleriet og den dobbeltmoralen som massemedier, politikere og Big Tech står for.

Drapet på henne hysjes nå bevisst ned fordi hun var hvit, og fordi ideologien kulturmarxisme ser på hvite som verdiløse.

Hykleri

Norske propagandafabrikker som Schibsted, Amedia, Aller og NRK har i etterkant av stormingen av kongressbygningen fulgt dekningen til amerikanske medier synkront.

Enhver vinkling som har kommet fra USA har også blitt slavisk etterapet av de norske aktørene.

Slik var det også da Heather Heyer døde.

Ifølge norske propagandafabrikker var det en fryktelig tragedie, og Heyer var så flott og så snill.

Det norske medier ikke opplyste om var at Heather Heyer led av sykelig overvekt (BMI over 30), hadde et forstørret hjerte, fettlever, utposinger på eggstokkene, cystisk fibrose, sammenvoksninger i buken (lunger og lever) og at hun var påvirket av narkotika.

Les obduksjonsrapporten til Heather Heyer her.

Teknisk sett døde vel Heyer av fedme og skrøpelighet, da en frisk person trolig ville overlevd å bli truffet av en bil i relativt lav hastighet. Hun var helt råtten innvendig på grunn av sin venstreradikale livsstil. Trolig var det bare et spørsmål om tid før hun kollapset uansett.

Føreren av personbilen ble raskt pågrepet og dømt for drap.

Det samme gjelder hyperkriminelle George Floyd, som døde i politiets varetekt etter å ha tatt en dødelig overdose med fentanyl og metamfetamin.

Politimennene som arresterte Floyd, og spesielt politimannen som prøvde å holde en krakilsk Floyd fast, ble anklaget for drap og fengslet etter hendelsen.

Les obduksjonsrapporten til George Floyd her.

Samtidig går politimannen som skjøt og drepte en harmløs og ubevæpnet Ashli Babbitt fortsatt på frifot. Det er ingen lobbygrupper som presser på for at Babbitts morder skal bli funnet og dømt for å ha skutt henne. Fordi hun er hvit, og drap på hvite skal det ikke reageres på.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: