AUF-leder: Venstresiden må ta oppgjør med folk som ikke tror på «trans»

Arbeiderpartiet og den nye selverklærte venstresiden er en rar greie. Nå skal de ta et oppgjør med feminister i sine egne rekker.

Mest av alt er det er rart å se hvordan de forvirrede sosialdemokratene beveger seg inn i ideologiske spiraler.

Det nyeste ideologiske direktivet er at menn som kapper av seg kroppsdeler blir helt ekte kvinner. Dette er noe de er forpliktet til å tro på, eller i det minste late som de tror på.

VG:

AUF-leder: Venstresiden må ta oppgjør med transhat

UTØYA (VG) – Ingen skal få misbruke feminismen til å stoppe folk fra å være det kjønnet de er, sier AUF-leder Astrid Hoem.

[…]

Ap og AUF har bedt høyresiden ta et ekstra ansvar for å ta et oppgjør med høyreekstremisme – og muslimer om å gjøre det samme med radikal islamisme.

– Men også vi, oss på venstresida, vi har et særlig ansvar når vi ser hatet blusse opp i de som føler en tilhørighet til oss. Transpersoner opplever hat fra alle hold. Høyreekstreme, konservative religiøse, men også stemmer på venstresida, som høylytt kommer med ytterliggående utsagn mot transpersoner, sier Hoem.

Hoem trekker særlig frem hets og trakassering mot transpersoner.

– Som sier at biologiske menn aldri kan bli kvinner, som sprer konspirasjonsteorier om transpersoner, som bruker feminismen som et argument for å hindre folk fra å være den de er, fortsetter hun.

Det hele er bare veldig merkelig, hvordan de hele tiden oppdaterer de ideologiske direktivene i troen sin, og hvordan tilhengerne (eller de troende) deretter hopper ut i renhetsspiraler, hvor de konkurrerer med hverandre om å tro hardest på direktivene.

«Hat»

Ingen mennesker har noen gang lyktes med å bytte etnisitet, alder, kjønn eller bakgrunn. Dette er fysisk umulig, og det vil være et brudd på helt grunnleggende naturlover.

Som et eksempel kan ikke jeg bli en person med afrikansk eller øst-asiatisk opphav, og jeg kan ikke være noe sånt selv om jeg skulle hevde å være det. På samme måte kan jeg aldri bli til en kvinne.

Hvis jeg en dag maler ansiktet mitt og hevder å være en trans-svart rapper, vil dette bli oppfattet som en latterlig påstand. Noe det selvfølgelig også vil være.

BLACKFACE: Catboy Kami som trans-svart rapper på BitChute. FOTO: Skjermdump.

Likevel er det skummelt å tenke på at forvirrede sosialdemokrater vil kunne «programmeres» til å tro at jeg faktisk er en trans-svart rapper, forutsatt at de får en ideologisk oppdatering om å tro nettopp dette.

Hvis noen de oppfatter som en autoritet, helst på tv, sier at jeg er en trans-svart rapper, så er de ideologisk forpliktet til å anerkjenne og tro på dette ideologiske direktivet.

Deretter vil de umiddelbart begi seg ut i renhetsspiraler, hvor de konkurrerer med hverandre om å tro hardest på at jeg er en ekte svart rapper.

De ville også kunne «programmeres» til å tro at det er «hat» dersom noen påpeker at jeg ikke er en ekte svart rapper, men kun en hvit fyr som har kledd meg ut.

Jeg mener dette er en skummel mekanisme.

«TERF-er»

Nå skal de altså ta et oppgjør med gammeldagse feminister og kvinnesaksaktivister, som de kaller TERF-er, eller trans-ekskluderende feminister.

En kan selvfølgelig argumentere for at kvinnekampen er vunnet for lenge siden, og at feminisme i dag kanskje er et såkalt LARP for kvinner i middelklassen, som ikke har noe bedre å foreta seg. Likevel har disse feministene også ytringsfrihet, og det blir veldig feil når staten skal gripe inn med lover og regler når disse kvinnene (riktig) hevder at menn ikke kan bli ekte kvinner.

Det neste som er naturlig i denne utviklingen er trans-ekskluderende antirasister «TEAR», som hevder at jeg ikke kan bli en helt ekte svart rapper, og at det er «hat» hvis noen av dem påpeker at jeg bare er Johan Slåttavik som har kledd meg ut.

Disse menneskene er faktisk så primitive.


Del innhold: