Australia: Fanatikerne blir mer og mer fanatiske

Når fanatikere blir så fanatiske som dette, kan ting bare bli verre. Denne fanatismen er mer religiøs enn diskursiv eller normativ.

Alle i Australia må ta den hasteutviklede hjerteattakk-juicen mot Covid-19. De som ikke gjør dette mister nå alle muligheter og rettigheter i samfunnet. I tillegg folk bære ansiktsmasker som egentlig er beregnet på store støvpartikler og store luftbårne patogener (virus er for små).

Norske politikere og medier har lenge pushet på for det samme vanvittige hysteriet også her. Vi kan alle se de oppstyltede pressekonferansene her i Norge, med hysteriske politikere og medier som hisser opp hverandre i fullstendig vanvidd.

Les også: Mer panikk, mer propaganda og mer løgner

Det er noe middelaldersk og primitivt over det hele. Det er et religiøst massehysteri hvor vår frelser Vitenskapen (her som en abstrakt autoritær størrelse) skal frelse oss alle fra den onde Covid-djevelen.

Vår trosbekjennelse er å la oss injisere med én eller flere hasteutviklede medikamenter som på ingen måte kan sammenlignes med ordinære vaksiner, og som i tillegg kan vise seg å gi mange hjerteskade.

Billige støvmunnbind blir religiøse plagg som vi må bære for å vise vår underkastelse overfor fanatismen, som selvfølgelig er den eneste sanne og riktige tro.

Den som har tilstrekkelig akademisk ferdighet til å faktisk lese vitenskapelige rapporter slik som de er ment å leses, og som evner å finne gode kilder på utfordringer med vår nye og rene frelser, den er en vantro som driver med konspirasjonsteori. En kjetter som spotter vår frelser Vitenskapen.

Slik må det vel også være. Folk flest skjønner ikke opp eller ned på vitenskapelige rapporter, og de færreste evner å finne noe sånt. Folk flest er vant til at TV-en og de kjente fjesene på skjermen forteller dem hva de skal tenke, føle og mene.

Sier det kjente fjeset på TV-en at de skal være glade, så gleder de seg. Sier det kjente fjeset på TV-en at folk skal være redde, så går folk mann av huse i panikk og injiserer sine egne barn med eksperimentelle medikamenter. Trolig ville de gjort langt verre ting om TV-en instruerte dem å gjøre det.

Det er kanskje derfor elitene apellerer til våre følelser med billige salgstriks i stedet for rasjonelle argumenter.

Les også: Cheesy vaksine-propaganda virker ikke

Selv har jeg fått enda en grunn til å ikke ta de fordømte Covid-vaksinene, og det er at jeg av prinsipp nekter å ta del i kollektivt massehysteri.


Del innhold: