Bærum: NPC-er raser over at barn nektes vaksine de ikke trenger

Foreldre i Bærum er sinte for at barn som har gjennomgått koronavirus og blitt immune ikke får vaksiner. Det hele er peak NPC-mentalitet.

Anbefalingen fra FHI er at personer som har gjennomgått koronaviruset ikke skal ha vaksine, fordi disse har utviklet en naturlig immunitet. For tiden er dette satt til 12 måneder etter gjennomgått virus før vaksinering kan vurderes.

Dette stopper likevel ikke dårlige foreldre i Bærum fra å ville injisere ungene sine med de hasteutviklede og provisorisk godkjente vaksinene, som ingen kjenner langtidsvirkningene av. Såpass hjernevasket er de av propaganda på TV-en.

TV2:

Denne uken tikket det inn meldinger på telefonene til tusenvis av foreldre i Bærum kommune, om at det var nå klart til at deres barn skulle få vaksine.

Samtykkeskjema ble fylt ut før ungdommene ble kjørt til vaksinasjonssenteret for å få sitt stikk.

Men der oppsto kaoset.

Mange av elevene på Ramstad skole i Bærum har hatt korona, etter at de ble smittet på en skoleleir i fjor høst.

Rekken var derfor lang med elever som har hatt korona. De fem første i køen fikk vaksine, men da var det stopp.

Argumentet var at de som har hatt korona ikke skulle få vaksine.

– Da ble det mange tårer fra fortvilte ungdommer, som føler at vaksinen gir en trygghet, sier Kristoffer Aasebø (48) far til en av 14-åringene som ikke fikk vaksine.

Det sto ingenting i verken innkallelsen eller samtykkeskjemaet om at de ungdommene som har gjennomgått koronasykdom ikke kunne få vaksinen.

Haha. Fyren i artikkelen til TV2 er bokstavelig talt en levende versjon av dette sinte soyjak-memet.

Tenk å gå rundt og faktisk være en meme.

TV2 fortsetter:

Både han og flere av foreldrene påpeker at vaksinen gir en trygghet både for ungdommene og for hele nærmiljøet.

– Det som irriterer meg mest er at vaksinering for meg er å føle seg trygg. Når man er vaksinert, sprer man mindre smitte i et samfunn som nesten er helt gjenåpnet. Hva er vitsen med å nekte ungdommer, når man har en halv million vaksiner på lager? spør Aasebø.

Både han og flere foreldre håper nå at Folkehelseinstituttet snur.

– Vi håper de innser at de kan utøve skjønn og at det å nekte ungdommer vaksiner var et feiltrinn, sier Aasebø.

Som om disse panikerte TV-seerne liksom vet bedre enn FHI.

Vaksinemas

Misforstå meg rett her, jeg er faktisk for vaksiner som er velutprøvde, trygge og som vi vet at fungerer. Eksempler på dette er de typiske vaksinene i det norske grunnvaksinasjonsprogrammet. Disse vaksinene er utviklet og perfeksjonert over mange tiår.

Selv følger jeg opp grunnvaksineringen med boostere hvert 10. år, fordi jeg ikke gidder å pådra meg alle sykdommene som importeres med masseinnvandringen fra den tredje verden. Ting som polio og kikhoste er litt kjedelig.

Likevel er det et faktum at ingen kan forutse fremtidige bivirkninger av de hasteutviklede koronavaksinene som stikkes i folk nå.

Ingen kan si noe om hvordan de grove og provisoriske mRNA-vaksinene kan påvirke mottakerne om 10–20–30 år. Å stikke disse medikamentene i barn og unge som har hele livet foran seg er derfor veldig uansvarlig.

Men dette stopper ikke den ikke-tenkende delen av befolkningen fra å ville injisere barn og unge «for å føle seg trygge».

Disse figurene vil føle seg flinke og «rettroende» med å gjøre slik som foreskrevet på TV. De vil være de dyktigste og lydigste alfaslavene, i håp om å få belønning fra eierne.

En misforstått tolkning av «vitenskap» er blitt den nye religionen deres. Nå er det ikke lenger en allmektig Gud som skal fikse alle problemene, men den allmektige «vitenskapen». Vaksineringen med de tvilsomme koronavaksinene blir deres trosbekjennelse og sakrament. Alle vil ha en del av frelsen.

Tåpelig vaksinemotstand

Samtidig ser jeg ikke helt problemet med at kjøttrobotene blant oss lar seg injisere med de tvilsomme medikamentene. De dummeste og svakeste sorteres naturlig ut gjennom risikoadferd og dårlige valg. Slik har evolusjonen alltid fungert. Det er naturen.

Derfor er de kampanjene for å redde NPC-ene fra seg selv med å hele tiden snakke om vaksiner helt bortkastet. Det er naturstridig i seg selv å bry seg med hva de gjør.

La dem bare holde på sier nå jeg.

«Vi må redde barna» sier noen. «Folk må opplyses om risikoen ved disse eksperimentelle medikamentene» sier andre.

«Hvorfor?», spør jeg.

For hva oppnår man egentlig med å redde tåpelige mennesker fra seg selv?

Ingenting. Absolutt ingenting.

Hvis TV-en og massemediene hadde oppfordret disse NPC-ene til å spise plastposer og drikke klor, så hadde de gjort dette uten å stille noen spørsmål. Enhver som hadde foreslått at det å spise plastposer og drikke klor kanskje ikke er så bra, ville rutinemessig blitt avfeid som «plastposefornekter» av NPC-er med munnen full av plastpose.

Noe som i og for seg ville vært like greit. Litt hybris må de få ha, i mangel på forstand og evne til refleksjon.

Hvorfor bry seg liksom?

Hvis noen av vaksinene gir systemtro vaksinefanatikere lammelser i fjeset, noe enkelte av vaksinene faktisk kan gjøre, så er jo dette bare praktisk. Da kjenner vi dem igjen på lang avstand.

Så kan de stå og skrike ting som «ingen rasister i våre gater» og si «konspirasjonsteori» med skjeve tryner og taleproblemer. Det er jo ikke verken mitt eller ditt problem.


Del innhold: