Bernt Hulsker tiltalt for «hatefulle ytringer»

Nå skal de statuere et eksempel med hva som skjer dersom hvite menn sier feil ting offentlig. Til skrekk og advarsel.

Målet er å drive offentlig oppdragelse av hvitingene. Derfor vil rettssaken gå veldig offentlig, med masse detaljer og en angrende synder.

Selvfølgelig vil ikke Hulsker få noen støtte fra tidligere kollegaer, eller fra de falske «vennene» sine. Slik er det i disse miljøene – alt er bare overfladisk og falskt.

VG:

Saken er oversendt Oslo tingrett for berammelse, men det er ikke fastsatt noen dato for hovedforhandling.

Strafferammen for hatefulle ytringer er bot eller fengsel inntil tre år, og strafferammen for hensynsløs atferd er bot eller fengsel inntil to år.

Hulskers forsvarer Bernt Christian Birkeland sier Hulsker ser frem til å legge saken bak seg.

– Vi viser til politiets pressemelding. Hulsker har beklaget og samarbeidet med politiet fra første dag. Han ser fram til å få denne saken lagt bak seg. Utover det ønsker vi ikke å kommentere saken før rettsforhandlingene, sier Birkeland.

Politiadvokat Marianne Aune sier på generelt grunnlag at hatkriminalitet er høyt prioritert hos politiet. 

– Det også på generelt grunnlag alvorlig fordi det ikke bare rammer den som blir utsatt, men også den gruppen som identifiserer seg med fornærmede, sier hun.

Det er selvfølgelig ingen vei tilbake for Bernt Hulsker etter dette. Fyren er ute på livstid. Derfor bør han også ta eierskap til saken, eie det de anklager ham for, og melde seg inn i DNM eller noe.

Da kan Hulsker bare si «jeg er ikke rasist, men … nazist». Bare for å gni det inn overfor den hysteriske offentligheten at dette opplegget ikke er noe å respektere.

I det minste bør han gå med en Red Ice-skjorte i retten.

Hadde situasjonen vært motsatt, at en eller annen ikke-hvit person sa «jævla hvitting» eller «do være javla pottet», ville ingenting ha skjedd med saken.


Del innhold: