Boomere er helt avhengige av svart anerkjennelse

Boomere har lært at rasisme ikke er særlig pent. Derfor blir de så glade når svarte mennesker anerkjenner noe de selv liker.

Svart anerkjennelse, det å føle seg anerkjent av svarte, er veldig viktig for babyboomer-generasjonen og store deler av generasjon X. Dette fenomenet er ikke noe nytt, og mange svarte vet å utnytte det for å bane seg vei til boomer-penger.

Såkalte react-videoer på YouTube er populære, hvor svarte later som de lytter til babyboomer-musikk for første gang og liker det.

Dette gir babyboomerne en følelse av svart anerkjennelse. Fordi svarte angivelig liker musikken deres, kan boomerne dermed tillate seg å lytte til musikken sin med god samvittighet, fordi den er «godkjent» av svarte.

«Vel, jeg kan ikke være rasist. Se, svarte mennesker liker boomer-musikken min.»

Ikke overraskende får disse svarte YouTuberne generøse pengedonasjoner av boomere, som føler glede over den svarte anerkjennelsen.

Observer gjerne at det ofte er de samme sangene som går igjen, fordi YouTuberne vet at det virker.

Det samme fenomenet ser vi også med politikk.

Svarte personer som Candace Owens har gjort det til et levebrød å gjenta meningene til hvite boomere, og dermed få boomer-penger. Når boomerne hører en svart person gjenta meningene deres, får de ofte en sterk trang til å gi fra seg penger.

Bare se på dette, hvor Candace Owens gjentar de politiske meningene til hvite boomere:

At Candace Owens nå er mangemillionær som følge av dette kommer ikke som noen overrkaskelse. Det er faktisk ganske smart.

God business

Jeg skal innrømme at jeg faktisk har vurdert å gjøre noe lignende selv, for å få tilgang til boomer-penger til nettsiden du leser nå. Heldigvis har jeg ikke bruk for boomer-penger, så det kommer ikke til å skje.

En mulighet kunne vært å opprette en masse donasjonsmuligheter gjennom Vipps og bankoverføring, og deretter fylt hele nettsiden med Israel-vennlig innhold, som babyboomere liker.

«Antisemittismen er på fremmarsj» og «terroristene i Palestina» kunne jeg skrevet, og lagt ut bilder av østeuropeiske prostituerte som poserer i IDF-uniformer.

Da tror jeg boomernes trygd og pensjoner hadde fått bein å gå på. Likevel vet jeg at man treffer et tak i akkurat dette markedet ganske fort. Det er begrenset hvor mange slike nettsider disse boomerne kan støtte, og i Norge finnes det allerede en håndfull.

En annen mulighet kunne vært å markedsføre meg selv som «tidligere politisk ukorrekt», som Lasse Josephsen, og dermed bane meg vei til Arbeiderparti-penger.

«Jeg leste på 4chan at menn ikke kan bli ekte kvinner, men nå vet jeg bedre» og «jeg trodde virkelig at det er problemer med multikultur, men nå vet jeg at det er vår styrke».

Woke-venstre ville stått i kø for å kaste pengesedler på meg.

Hvis jeg hadde blitt skikkelig fit, kunne jeg posert mye i baris og flekset muskler her, og dermed fått en del kattedame-penger også.

Mulighetene er der.


Del innhold: