Brett Stevens: Valgfusk 2020 oppsummert

Opprinnelig publisert på Amerika.org.
Oversatt til norsk av Yngve-Frey.

Tre ord som hjemsøker Joe Biden – ‘Dewey slår Truman

En betydelig årsak til Dewey’s makelighet var at meningsmålingene ikke ga Truman en sjanse. Når man gikk inn i valget for 1948, lå støtten til presidenten på nedre til midtre del av tretti prosentpoeng (mindre enn Trumps høyde på 35% støtte i Desember 2017). I månedene før valget i 1948 ga meningsmålingene utfordreren komfortable marginer på mellom 5 til 15 prosentpoeng.

Som Trump hadde Truman mistet kontrollen over Representantenes hus to år tidligere. Mellomvalget ga republikanerne 55 seter i 1946, selv mer enn demokratens 41 seter i 2018. Som Trump hadde Truman bitre motstandere innenfor eliten i sitt eget parti. Initiativ som «Never Trump» bevegelsen og Lincoln prosjektet ville ikke ha overrasket Truman, som på samme vis stod konfrontert med alvorlige bekymringer om hans valgbarhet fra mektige figurer innen det demokratiske partiet.

Trumans knusende 303-189 seier fra valgmannskollegiet red på papirtynne marginer i en håndfull vippestater. En forandring av bare 3.500 stemmer kunne ha snudd Ohio til Dewey; av 9.000, California; av 16 500, Illinois. En forandring av bare 29.000 stemmer av de 10.661.000 avgitt (0,27%) i tre kritiske stater kunne gitt Dewey valgmannsseieren. I antall avgitte stemmer (49,5% mot 45,1%) var Trumans overraskende seier i ellevte time det mest bestridte resultat siden 1916.

Om Dewey bare hadde hatt vett til å la halvveis skriveføre statsansatte fylle ut brevstemmene til hundretusener av alkoholikere, demenspasienter, lik, hjemløse og de sinnssyke, så kunne han unngått slike overskrifter.

«Vi har identifisert 450.000 stemmesedler som mirakuløst nok bare er for Joe Biden».

Vi har identifisert 450.000 stemmesedler som mirakuløst nok bare har en stemme for Joe Biden på seg og ingen annen kandidat. Om du ser på Florida hvor ting gikk riktig for seg, kan du se hvor resten av landet ville ha endt opp. Men de brukte også en algoritme for å kalkulere antall stemmer de behøvde å snu. Og de brukte datamaskiner til å snu stemmer fra Trump til Biden og fra andre republikanske kandidater til deres konkurrenter også.

Om du skal stjele… stjel stort. Antar jeg. På den annen side, nok ild og røyk vil bli lagt merke til, noe som er grunnen til at demokratene risikerer å ødelegge seg selv og legitimiteten til det amerikanske demokratiet (ustøtt som det enn var i Clinton-Obama årene) fullstendig.

Andelen forkastede brevstemmer i år nesten 30 ganger lavere i Pennsylvania enn 2016.

En undersøkelse fra fylke til fylke av Just the News over aksepterte og forkastede brevstemmer gjennom staten Pennsylvania viser at staten sammenlagt forkastet bare 951 av 2 614 011 brevstemmer i år, eller en rate på bare 0,03%.

Fyll ut brevstemmen din feil eller riktig, den vil telle som en stemme til demokratene uansett! Vi forstår nå hvorfor demokratene var så oppsatt på å holde COVID-19 panikkdemien gående: de behøvde et påskudd for at stemmegivning per post skulle forekomme i et absurd høyt antall. 

Trump kampanjen til Media: Her er faktisk bevis på stemmefusk, akkurat som dere har bedt om.

«La meg gi dere bare et konkret eksempel, ikke kun anekdotisk, men et konkret eksempel på hva vi mener er faktisk stemmefusk i staten Pennsylvania,» sa Trump kampanjens seniorrådgiver Corey Lewandowski i løpet av lørdagens pressekonferanse. «Jeg retter deres oppmerksomhet mot en dødsannonse gitt for Denise [uhørlig] av Allegheny fylke. Født 10.09.1946, død 22.10.2020. Hennes søknad om å få stemme ble mottatt den 23.10, dagen etter at hun døde. Den ble så sendt tilbake til henne av fylket den 24.10.2022 [Sic], to dager etter at hun legalt sett hadde gått bort, og så ble brevstemmen mottatt ved fylkeskontoret den andre november, 2020, og når du går til statssekretærens nettside i dag, blir det sagt at hun stemte ved dette valget, effektiv november den andre 2020, hele ni dager etter … gikk bort.»

Som den gamle vitsen lyder, demokratene beviser at det er et liv etter døden, fordi de døde fortsetter med å avgi stemmer. 

Lukasjenko: Det amerikanske valget er en hån mot demokratiet.

«Hvordan vil de reagere? Observatører står bak veggen og forsøker å se noe gjennom vinduer. De klistrer vinduene med papp, mens politiet står parat. I noen stater blir observatørene kastet ut for å ha tatt et steg til venstre eller til høyre. Dette er alt vi kan si om observatørenes arbeid der. I vårt land står de lent over bordet og ser på stemmetellingen og kritiserer oss etterpå,» sa Aleksandr Lukashenko.

Statsoverhodet la til at han ser frem til hvordan vestlige land og OSCE vil reagere og hvorvidt de vil kreve at de forente stater avholder et nytt valg, slik de forlanger at Belarus gjør det. «La oss se hvordan OSCE reagerer på dette, og la oss vente og se på at det tyske parlamentet, som jeg sa i går, forlanger gjenvalg i de forente stater. I dag ser vi at gjenvalg er påkrevd basert på allslags irregulariteter, selv brudd på innenlands rådgivning,» understreket presidenten. «Det er svært interessant hvordan tyskerne, franskmennene, disse superdemokratiske landene, og Anglo-Saksere og andre vil forlange gjenvalg.»

«Men dette er en skam, en ydmykelse av amerikanerne de ikke kunne forestilt seg,» sa den Belarussiske lederen. 

Demokratene har endt demokratiet med dette kuppforsøket og transisjonen til tyranni (herredømme for herredømmets egen skyld). Verdens tro på demokrati vil synke nå som ringlederen for demokratiet, USA, som kjempet to verdenskriger for styreformen, ser seg selv avholde et valg så korrupt at ingen kan ta det alvorlig. Lukashenko må nyte sin hevn mot dem som har kritisert ham for å stjele sitt eget valg, noe som ytterligere vil svekke grepet demokratiet har på menneskeheten. 

Noen svært gode nyheter kan være i anmarsj.

Fjern stemmesedlene etter klokken 8 på kvelden, og Biden mister Pennsylvania. Biden 270.

Nevada, slik det er nå, er vel innen rekkevidde for DJ og Trump laget – spesielt når flokken fra California reduseres. Og en del av dem kan tenkes å vitne siden falsk stemmegivning er noe svært straffbart, med fengselstid dersom dømt for sådan.

Vel, sist kveld fant vi ut at valgfunksjonærer i Wisconsin ble fortalt, og fulgte retningslinjer om å modifisere brevstemmer og fylle inn tomrommene hvor vitnene utelot kritisk informasjon.

Søksmål i Michigan og andre stater er i ferd med å iverksettes, og avsløringer vil finne sted.

Jeg tror D. J. behøver å snu en stat. Faktisk, en valgmannsstemme. Ikke bare er dette ikke over, men Biden teamet må svette kuler nå.

Venstresiden regnet med å mobbe oss til underkastelse. For en gangs skyld har republikanerne en fighter og en realist – ikke en religiøs fanatiker, libertarianer, eller industritjener – i sin leir, og hans team vil bekjempe dette inntil nok av sannheten er avslørt til at mistroen til valget overvelder troen på det proklamerte resultatet.

Dusinvis av fylker i Michigan brukte software som urettmessig ga stemmer til demokratene.

«I Antrim fylke ble stemmesedler ment for republikanerne telt for demokratene, noe som forårsaket en stemmesvingning på 6.000 mot våre kandidater. Fylkesfunksjonæren kom frem og sa, ‘softwaren for avregning sviktet og forårsaket en feilberegning av stemmene.’ Siden da har vi oppdaget at 47 fylker brukte den samme softwaren til de samme oppgavene, sa GOP forkvinnen Laura Cox.

Ser ut til at stemmearbeiderne jobbet overtid her også. 

Riggede valg? Foregående presidentvalg sådde tvil og førte nesten til vold.

Earl Mazo, en Washingtonreporter for New York Herald Tribune, begynte sin undersøkelse etter at han sa at Chicagoreportere «plaget» ham og andre nasjonale reportere for å ha gått glipp av den egentlige storyen.

Han reiste til Chicago, skaffet en liste over stemmegivere i de mistenkte distriktene, og begynte å matche navn med adresser. Mazo fortalte The Washington Post: «Det var en kirkegård hvor navnene på gravstenene var registrert og telt med. Jeg husker et hus. Det var fullstendig tømt. Ingen var der. Men det var 56 stemmer for [John F.] Kennedy i det huset.»

Mazo fant også at borgermester i Chicago, Richard Daleys påstand om at andre fylker gjorde det samme i favør for republikanerne viste seg sanne—men ingenting på samme skala som det som skjedde i Chicago.

I Texas fant Mazo lignende tilfeller.

Ingen grunn til å mistenke at demokratene har forandret sine striper. Selv CNN innrømmer 60tallets stemmefusk, som startet JFK-LBJ ulykken:

Nå som 56 år har gått, snakker flere journalister over fusket som foregikk i 1960-kampanjen. I dokumentaren fra 2016 Race for the White House, noterte eks-Newsweek redaktøren Evan Thomas, «Ettersom tiden går, lekker det ut at i et distrikt for svarte, var det flere stemmer avgitt der enn det var mennesker som bodde i distriktet. Det var korrupt.»

Forteller Kevin Spacey forklarte, «Mens de døde i Illinois ga sine stemmer til Kennedy, var det flere insinuasjoner om valgfusk i Texas.»

Dette var før Spacey ble Blasey-Forded over å ha rørt stellet til en type i en homsebar, hvor slike ting er normalt. Å klage over det blir som å syte over å ha blitt slått i en mosh pit.

Pro-Trump demonstrasjon erklært ulovlig i Salem.

Mens dagen gikk sin gang, sa Oregon politiet at myndighetene gjorde to arrestasjoner i forbindelse med en demonstrasjon ved kongressbygget. OSP sa at de og Salem politiet var klar over at «2 konflikterende grupper samlet seg i Salem. OSP & Salem PD er ikke ute etter å forhindre folk i å samle seg & utøve sine rettigheter under den første amendement, vi er heller ute etter å motvirke kriminell aktivitet.»

Etter nesten ett år med opptøyer og mange dødsfall, ble to mennesker arrestert og hele demonstrasjonen nedstengt. Dette viser oss den unike karakteren til amerikansk totalitarisme: i vårt desentraliserte system er vårt tyranni også desentralisert, harmonisert med media og i samarbeid med demokratene bak sceneteppet, akkurat som de gjorde før med JournoList og holdt på med så nylig som for to år siden.

Trump signerer lovgivning som gjør hacking av stemmesystemet til en føderal forbrytelse.

Den nye loven bemyndiggjør justisdepartementet (DOJ) å opprette sak mot enhver som prøver å hacke et stemmesystem under Computer Fraud and Abuse Act, vanligvis brukt av organet til å opprette sak mot skadelige hackere.

Dette kan gjøre det hett for de som vedlikeholder disse stemmemaskinene, siden hacking i vid forstand er definert som uautorisert tilgang. Å bruke en maskin som du har en legal plikt overfor, mot denne legale plikten, faller under denne definisjonen. Det betyr at operatører på lavere politisk nivå kan finne seg selv trukket for retten, på hvilket punkt de vil begynne å snakke, siden ingen grad av frynsegoder kan kompensere for femten år i knull-meg-i-ræva fengsel. 

Detroits stemmetellere la inn navnene til ikke-stemmere under avregning.

Hovedlisten over personer registrert til å stemme på eller før 1. november, 2020, var ført opp i en elektronisk stemmeliste, ofte referert til som QVF. Slik jeg forstår det, var tilleggslistene en liste over de som hadde registrert seg for å stemme 2. november, 2020 eller 3. november, 2020.

Lettere enn å finne de døde eller folk som er non compos mentis, vil det å ganske enkelt legge inn tilfeldige som ikke stemmer som stemmegivere vise seg effektivt, for en tid.

Juridisk tilsyn finner 1,8 millioner ‘spøkelsesvelgere’ i 29 stater, advarer om ‘skitne valg’.

Studien fant at 352 amerikanske valgfylker i 29 stater greide å ha 1,8 millioner flere registrerte velgere enn borgere med stemmerett.

«Med andre ord, registreringsraten i fylkene overskred 100% av mulige velgere. Studien fant åtte stater som viste registreringsrater overskridende 100% på tvers av staten: Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island og Vermont,» rapporterte Tom Fitton, president over vaktgruppen.

Hver hacker vet at om du besøker en maskin og vil komme tilbake, setter du opp en spøkelsesbruker med et unnselig navn og masse privilegier. På den måten kan du enkelt logge inn og late som at du er legitim. Det samme kan lett bli gjort med velgere, spesielt med navnene til folk som eksisterer, men som det er lite sannsynlig vil avgi stemme, fordi de er i omsorgsenheter eller galehus.

Detroitansatt blåser i fløyten, hevder stemmesedler ble beordret tilbakedatert, FBI undersøker.

«MIGOP har videresendt saken fra en varsler til statsadvokaten der en ansatt i Detroit by ble instruert til å forandre datoen på en kvittering, i det offisielle valgregisteret på stemmesedler som var blitt mottatt etter deadline,» sa Cox. «Denne instruksen kom angivelig både fra by og statsansatte som jobbet på TCF senteret. Disse påstandene kommer i lys av byen Detroits forsøk på å hindre republikanske valgobservatører i å overvåke denne prosessen.»

Det ser ut til at våre mest mangfoldige områder er mest tilbøyelig til juks. Sjekk ut vår FAQ om stemmejuks for den rike historien til denne praksisen i demokratiske distrikter.

Trump sier han vil fortsette å kjempe mens medhjelpere tviler på veien videre.

Rådgivere forventer at presidenten lar sin kampanjes juridiske innsats utspille seg før han innrømmer tap. En rådgiver ble spurt om at han forventet at presidenten skulle gi seg, og svarte via tekstbeskjed: «Lol.»

Mye overdreven propaganda ble med i denne artikkelen, men kjensgjerningene vedblir:

Dommere i Georgia og Michigan avviste søksmål fra kampanjen på torsdag som stilte spørsmål om stemmetellingen i de statene, og GOP led enda et nederlag på fredag i Nevada, hvor en føderal dommer avslo å forandre måten stemmesedler blir telt på i Clark fylke. Republikanerne forespurte den amerikanske høyesterett å beordre brevstemmer fra Pennsylvania, som ankom i et tredagersvindu etter valgdagen, å bli holdt fraskilt inntil videre, noe dommer Samuel Alito beordret fredag natt, avventende videre skritt. De har også sagt at de vil betale for en nytelling i Wisconsin.

Som med Bush mot Gore, Hyperlink: er denne på vei mot høyesterett. Den vil trolig også gå til sivil domstol, hvis man kjenner Trump, siden han der kan foreta undersøkelser og sende den informasjonen tilbake til sine rettslige medhjelpere. Den kinesisk-demokratiske alliansen vil finne seg tyggende på stevninger.

Postmann i Pennsylvania sier at han ble beordret til å samle stemmesedler som var for sene.

«Postmester Rob Weisenbach instruerte mine medarbeidere og meg til å plukke opp stemmesedler etter valgdagen og gi dem til ham,» sa Mr. Hopkins i en erklæring. «Som utdypet mer fullstendig nedenfor, hørte jeg Weisenbach fortelle en supervisor ved mitt kontor at Weisenbach tilbakedaterte poststemplene på sedlene for å få det til å se ut som om stemmesedlene hadde blitt samlet inn den 3. november, 2020, i stedet for det faktum at de ble samlet in den 4 november eller muligens etter det.»

Å finne nok falske velgere viste seg mer utfordrende for de lavere statsansatte opererende utenfor sin jobbeskrivelse for å stjele dette valget, så de fagforeningsansatte ved posttjenestene gjorde sitt beste for å hjelpe til med å øke stemmene for den politiske ikke-entiteten Biden og hans kryptokommunistiske valgkamerat.

Republikanere slår alarm over valgresultatene i Antrim fylke.

Oppdatering: Antrim fylke har utsendt nye uoffisielle resultater som viser at Donald Trump tok 56 prosent av stemmene på tirsdag. Andre republikanere nær toppen av listen gjorde det bedre enn presidenten. Kandidat for senatet John James mottok 57 prosent av stemmene og kongressmann Jack Bergman tok 60 prosent. Representanter for fylket sier at de innledende problemene av opptellingen stammer fra en feil i prosedyren på valgnatten.

Det er bare en glitch. 

Her er grunnen til at en valgrepresentant for et fylke i Pennsylvania innrømmet at stemmefunksjonærer brøt statslovgivningen.

Sjef for valgets styreutvalg i Bucks fylke, Pennsylvania, Tom Freitag, innrømmet til Project Veritas at en stemmefunksjonær brøt statlig og føderal lovgivning når ugyldige stemmesedler ble kastet i søpla utenfor valgkontoret.

Noen av stemmesedlene som Project Veritas sine journalister fant, hadde «UGYLDIG» skrevet på seg med tusj. Andre hadde stemmesignaturer på stemmeseddelen og/eller på konvolutten. Flesteparten av dem var i biter, som om stemmefunksjonærene også hadde revet dem i forskjellige retninger. Det var en del hele stemmesedler likevel.

Når stemmefunksjonærene lener seg i demokratisk retning, kan de enkelt erklære så mange republikanske stemmesedler som de ønsker som «ugyldige.» 

Dommer Alito beordrer representanter fra Pennsylvania til å skille stemmesedler som ankom etter valgdagen.

Høyesterettsdommer Samuel Alito har beordret valgrepresentanter fra fylket i Pennsylvania til å skille poststemmer som ankom etter valgdagen. Statens høyeste valgrepresentant har allerede beordret at disse stemmesedlene skal holdes atskilt.

Uansett hva retten beordrer, synes stemmefunksjonærer å ha et eget sinn … en «hive-mind.»

Texas sikter sosialarbeider med 134 straffbare forhold som involverer stemmefusk.

«Regjeringsadvokat Ken Paxton kunngjorde i dag at hans enhet mot stemmefusk hjalp sheriffen i Limestone fylke og statsadvokaten i å sikte Kelly Reagan Brunner, en sosialarbeider i Mexa State Supported Living Center (SSLC), med 134 straffbare forhold for angivelig å ha fungert som en agent og for stemmefusk,» sa staten i en erklæring. Statlig støttede bosentre tjener mennesker med intellektuelle og utviklingsmessige handicap. Brunner fremla stemmesøknader for 67 beboere uten deres signatur eller effektive samtykke, mens han latet som han handlet på deres vegne.»

De fant noen non compos mentis velgere og fylte ut stemmesedlene for dem. I dette tilfellet fakket Texas juksemakerne, men hvor mange slike saker har sluppet igjennom andre steder?

Facebook bannlyser populær ‘Stopp tyveriet’ konspirasjonsgruppe under valget 2020.

På torsdag stengte Facebook ned en gruppe som hevdet at demokratene prøver å «stjele» presidentvalget i 2020 – og grunnga dette med at siden «diskrediterte» prosessen med stemmetelling, ifølge rapporten.

Den konspirasjonsdrevne «Stopp tyveriet» gruppen hadde fått mer en 360.000 medlemmer i løpet av sin varighet på to dager – og planla demonstrasjoner for å bestride valgresultatet – når den sosiale mediegiganten bannlyste den, rapporterer The Washington Post.

Underlig hvordan alle skurkene – organisert kriminalitet, Kina, fagforeninger, demokratene, Big Tech, gammelmedia, visse multinasjonale korporasjoner – har en eneste mening i saken. Man kan undre på hva som ble lovet til gjengjeld. 

Media er den store taperen i valget 2020.

Gitt sin manglende evne to å forutse valget på korrekt måte, er det rart at mange amerikanere ikke stoler på media når det gjelder valget? Eller at de kjøper Trumps ufunderte påstander om juks? Tillit til media og dets essensielle rolle som en nøytral formidler av fakta ligger i ruiner. En nylig studie fra Gallup og the Knight Foundation fant at 86 prosent av amerikanere mener at nyhetsmedia er vinklet, og 73 prosent sa at vinklingen av nyhetsreportasjer som er ment å være objektive er et «alvorlig problem.» Vinklingen er sett på som ideologisk. Nesten tre fjerdedeler av republikanere og 52 prosent av uavhengige har et «svært» eller «noe» negativt syn på nyhetsmedia, sammenlignet med 22 prosent for demokratene.

Media jobber for én side and vi ser det nå mye det samme som folk i Sovjet så Pravda: de rapporterer noen fakta, og noen ting som ikke er sanne, for å avansere en ideologisk agenda til enhver tid. 

Twitter sensurerer serie med uttalelser fra president Trump under valgdramaet.

Nå blir Trumps tweets på valgnatten sensurert på Twitter også, for å ha påpekt det han hevder er irregulariteter i prosedyre, slik som å tillate folk å avgi stemme etter at valglokalene allerede har stengt.

Når Trump i en tweet åpent anklaget motstanderne for å prøve å stjele valget, korrigerte selskapets hans frie ytring under ytringsfriheten ved å si at det «kan være» villedende og er «bestridt» – med andre ord, det var ingen beviser på tidspunktet om at hva han sa ikke var sant, men Twitter behøver tydeligvis ingen beviser og var uansett flittig i gang med å kneble meldingene hans, fjerne kommentarer, retweets og favoritter. Utover det, merkede meldinger på Trumps vegg krever handling, altså å klikke på advarselen for i det hele tatt bli sett, og kan ikke bli retweetet eller likt.

Enda et propagandaorgan. Det er merkelig hvordan de seks store selskapene som kontrollerer det sentraliserte internett – Alphabet, Facebook, Apple, Netflix, Amazon, Twitter – synes å være i enighet om hvilken side som er god og at den andre må bli ekskludert.

Den største psykologiske operasjon Amerika noensinne har sett er i gang – og vi er målet.

Innen firetiden på morgenen hadde Trumps ledelse i Wisconsin og Michigan forduftet, delvis hjulpet av en bolk på 138.000 stemmesedler i Michigan—alle for Biden.

Nå, du kan være på den demokratiske siden eller den republikanske siden, men i all ærlighet, alle med noen integritet og en halv hjerne kan se at det er noe underlig med 138.000 stemmesedler som blir levert i en stor sveip, alle for den demokratiske kandidaten.

Vår forfatnings befestede byråkrati gikk fra å koordinere fargerevolusjoner i andre land til å lage en Amerikansk fargerevolusjon slik at de byråkratiske elitene kan holde seg ved makten. 

Funksjonærer i Wisconsin kan ulovlig ha endret tusener av brevstemmer for fravær.

Wisconsins vedtekt 6.86 fastsetter at en brevstemme for fravær må være signert av et vitne, som også trenger å oppgi sin adresse. Om adressen til vitnet ikke er oppgitt, vil stemmeseddelen anses som ugyldig og må returneres til stemmegiveren for å få vitnet korrekt oppført.

I stedet forteller flere kilder «The Dan O’Donnel Show,» at distriktsfunksjonærer og stemmetellere over staten simpelthen fylte ut disse vitnesignaturene selv. Handlende på falske og ulovlige instruksjoner fra Wisconsin Elections Commission (WEC), kan disse funksjonærene uforvarende ha invalidert tusener av brevstemmer for fravær.

Stemmefunksjonærer synes for det meste å bestå av demokratiske aktivister.

Big Tech kontrollerer deg, sier Jeff Bezos’ Washington Post.

Big Tech og mainstreammedia lærte leksa si i 2016: Sosiale media sirkulerte budskap som mainstream tonte ned, og folk lærte å få sine nyheter fra venner i stedet for TV-apparatet. Denne gangen har både Facebook og Twitter hindret brukere i å dele nyheter om epostene til Hunter Biden – opplysninger som hadde sitt opphav i 219 år gamle New York Post, grunnlagt av Alexander Hamilton.

Total kontroll på narrativet. 

Trump: Fremmede land vil trykke ‘millioner av brevstemmer’ i ‘vår tids skandale!’.

«RIGGET VALG 2020: MILLIONER AV BREVSTEMMER VIL BLI TRYKKET AV FREMMEDE LAND, OG ANDRE. DET VIL BLI VÅR TIDS SKANDALE!» tweetet Trump uten å gi bevis. 

På den andre side, hvis han finner at Kina trykket opp et lass med falske stemmesedler, gir det ham blankofullmakt til å kutte handelen med dem og gjøre statene selvforsynt, til hvilket punkt vi vil komme ut foran når «gjeldsbomben» endelig går av.

Kofferter og kjølere rullet inn i stemmelokale i Detroit klokken 4 på morgenen, brakt inn til et sikkert område for opptelling.

Deres rapport går videre med å si at «ifølge SoRelle, var besøkende i stand til å entre og forlate lokalene hvor stemmene ble telt uten noen sjekk av identifikasjon. Arbeiderne der jobbet tydeligvis sekstimersskift, noe som betyr at de ikke hadde behov for bagasje over natten.»

Vi blir fortalt at dette var kamerautstyr. Så hvorfor ingen sjekk på identifikasjon?

«Dette føltes som en narkotikahandel!» – Asiatisk-amerikansk stemmeobservatør i Detroit beskriver mystisk varebil som lastet av 61 bokser med stemmesedler klokken 4 på morgenen.

Sist natt ved TCF (før Cobo hallen) hvor brevstemmer for fravær fra Wayne fylke (Detroit) er i ferd med å bli telt, en Ferrari, en varebil og en Chrysler 300 (tror jeg) kjørte alle inn i bygning (store garasjedører) med stemmesedler i kjøretøyene. Alle tre hadde lisensplater fra utenfor staten. Dette er et ANONYMT tips.

I tillegg teller de militære stemmesedler nå. Jeg hørte rundt 7.000.

Hver militær stemmeseddel er nødt til å dupliseres (omskrives). Jeg vet ikke hvorfor.

Demokratiet blir en komedie. Demokratene drepte det godt denne gangen.

Fem bydeler i Milwaukee rapporterer 89% oppmøte under presidentvalget i 2020; Biden får 146k stemmer i byen.

Byen Milwaukee rapporterte et rekordoppmøte på 84 prosent tirsdag; 243.133 av 288.833 stemmeberettigede i byen avga stemme.

Av byens 327 stemmedistrikter, rapporterte 90 et oppmøte på mer enn 90 prosent; 201 rapporterte et oppmøte høyere enn 80 prosent.

Som BBC påpekte for fire år siden:

Hvorfor skulle ett spesielt område, eller et enkelt stemmelokale, ha et 90% oppmøte, mens de fleste andre områder har et oppmøte på mindre enn 70%?

Hold et øyne med antall stemmer ekskludert som ugyldige. Selv i land med lave leseferdigheter er ikke dette normalt over 5%.

Og om det er mer papir i boksene enn de som ble gitt av stemmefunksjonærene, er det høyst sannsynlig at noen har «stappet» i litt ekstra.

Trump kampanjen taper søksmål med målsetning om å stanse stemmetellingen i Michigan.

På torsdag kastet en dommer i Michigan ut et søksmål fra kampanjen til den amerikanske president Donald Trump som håpet på å stanse stemmetellingen i en stat som har blitt en kamparena.

Talsmenn for Trumps kampanje har sagt at de sendte søksmålet for å stanse tellingen i Michigan og få større tilgang til avregningsprosessen.

I et annet tilbakeslag for Trump på torsdag, avslo en dommer i Georgia en forespørsel fra hans kampanje om å beordre Chatham fylke til skille og sikre sent ankommende stemmesedler for å sørge for at disse ikke blir telt.

Anarki i stemmelokalene, med dommere som forsvarer det fordi ingen burde visselig ha kontroll. 

Trump kampanjen scorer enda en seier i retten i Pennsylvania; noen stemmesedler som mangler identitetsopplysninger må settes til side.

Avgjørelsen fra Mary Hannah Leavitt, overdommer ved the Commonwealth Court of Pennsylvania, kom gjennom torsdag ettermiddag. Hun beordret at alle stemmesedler mottatt mellom november 9-12 som mangler stemmeidentifikasjon skal bli skilt ut og ikke telles mens man avventer videre instruks fra retten.

Hvilket fint upålitelig kaos har vel ikke det amerikanske valgsystemet blitt. Tradisjonelt sett stoler ikke amerikanere på at noen skal bli stilt til ansvar, fordi vi ikke vil ha en situasjon hvor motparten får tak i en liste over mennesker som stemte mot dem; gjengjeldelse vil med sikkerhet følge. Likevel ser vi nå at fullstendig anonyme valg bare muliggjør massivt juks.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: