Broiler-alert: Sumaya Jirde Ali og Snorre Valen til K-rådet

Mer kameraderi og flere broilere i sentrale posisjoner er trolig bare bra. Jeg er overlykkelig på grunn av dette.

Fredag kunngjorde Kultur- og likestillingsdepartementet hvem som blir sittende i Kringskastingsrådet i perioden 2022 til 2025. Blant de nye medlemmene finner vi Sumaya Jirde Ali og den nye lederen er Snorre Valen (SV).

Jeg vet at mange reagerer negativt på dette. I kommentarfeltene til Document og Resett påpeker folk at woke-hysteriet gir full gass. Noe som i og for seg er sant, men folk ser ut til å glemme at de ikke har noe eierskap til verken systemet, norsk offentlighet eller samfunnet per se.

For meg er det heller ikke egentlig så viktig. Jeg kan ikke se at denne saken er noe å hisse seg opp over.

Trolig er det bare bra å sette fart på woke-galskapen. Mer kvotering, mer kansellering, mer nevrotisk røkting av offentlig diskurs. Det er hva vi trenger. Sånt bidrar unektelig til å redusere manges tillit til systemet. Jo mer meningsløs pludring om «hvitt privilegium» og hvor fæl den hvite «majoriteten» er, og jo mer radikal kjønnsideologi fra amerikanske campuser folk får tredd over hodet, desto flere vil snu ryggen til hele sirkuset.

Trolig trenger vi flere funksjonelle idioter til å irritere offentligheten med budskap som «hViTe FoLk SlEmMe», «FaMiLiE dUmT» og «fEmInIsMe BrA».

Vi bør fylle akademia, offentlig forvaltning, medier og skoleverket med flest mulig woke-hysterikere. Det bør fylles til bristepunktet og forbi. Er det plass til fem så fyll på med ti.

Det bør innføres særkrav om å være woke for alle sånne posisjoner. Det bør bli en egen sertifisering hvor bedriftene og etatene kan pynte profilen sin med en rosa eller regnbuefarget stensil av George Floyd, for å signalisere at alle ansatte er screenet og godkjent som woke.

Så kan de lage artikler på Kom24 om at bedriftene X, Y og Z er blitt woke-sertifisert, hvor en innkvotert bull dyke med blått hår eller en AGP-fyr står og gliser.

«Vi er så stolte av dette. Dette er så stort for oss.»

Derfor burde vi egentlig feire denne begivenheten.

Mer woke, mer bedre.


Del innhold: