Brut er en klassiker mot amfetamin-svette

[give_form id=»11241″]

Brut (fransk uttale: ​[bʁyt]) er en klassisk luktserie som ble lansert i 1964. Stanken fra denne deodoranten er trolig det eneste som kan overdøve den karakteristiske amfetamin-lukten fra folk på speed.

For den lukter virkelig vederstyggelig.

Trondheim har i løpet av den siste tiden blitt belastet med et større parti med amfetamin (speed). Noe som merkes på oppførselen til folk generelt.

Lørdag sto jeg i en kø på en matbutikk her i byen. Bak en åpenbart overtent speedfreak. Fyren sto og trippet, kjeven gikk ustanselig, og pupillene var store som to svarte hull. Han skulle ha én boksøl.

Og lukten. Den var ikke til å ta feil av. Lukten av en kropp på amfetamin er karakteristisk.

For slik er det med speedfreaker. Jo lengre de har vært påtent, desto mer lukter det av dem. Selv om de dusjer og skifter til rene klær, så vil lukten av speed være til stede. Kanskje særlig nå i sommervarmen, når folk svetter ekstra mye.

Mange tyr da til Brut.

Gammelt triks

Det eneste som kan overdøve en sterk lukt, er som regel en enda sterkere lukt.

Siden lukten av amfetamin-svette er sterk og gjennomtrengende, vil det naturlig nok kreve sterke saker for å kamuflere den. Eller i det minste gjøre den mindre fremtredende.

Og det er her Brut kommer inn. Det lukter minst like ille, trolig enda verre. Noe som gjør stoffet langt bedre egnet til å kamuflere amfetamin-svette enn konvensjonelle deodoranter.

Kanskje ikke uten grunn at mange speedfreaker med respekt for seg selv har en boks med Brut tilgjengelig. For det er et gammelt triks.

Selv bruker jeg ikke narkotika, men har en boks Brut stående for kuriøsitetens skyld.

Baksiden er at de som kjenner til dette trikset for å kamuflere amfetamin-svette, fort kan bli mistenksomme overfor folk som bare bruker lukten uten å vite hva det kan bety.

Så styr unna Brut, hvis du ikke vil bli mistenkt for å ha dårlige uvaner. Men har du en speedfreak i nær omgangskrets, så kan en boks med denne deodoranten være en fin gave. Særlig med tanke på omgivelsenes ve og vel.

Del innhold: