Crazy Ass slipper sommer-hiten «Bli Me i Min Princess»

Reality TV-kjendisen, også kjent som pop-stjernen Crazy Ass, har nettopp sluppet en ny låt etter suksessen med «Vil Du Bli Min Ex». Og den nye låta «Bli Me I Min Princess» er som laget for sommerfester.

I en tropisk innpakning får vi bli med på en reise fra Tromsø til Hawaii med festens far. I en båt som alltid har kaldt øl og hester fra Dubai, serverer han hummer til frokost etterfulgt av et morgenbad i champagne.

Les også: Høy partyfaktor når Crazy Ass slipper låta «Vil du bli min ex»

Crazy Ass har blitt viral på sosiale medier, og har for eksempel 10.000 følgere på TikTok og enkelte av videoene har over 100.000 avspillinger. Men Crazy Ass liker å være litt annerledes.

– Jeg kommer fra en plass hvor det ikke var rom for å skille seg ut. Jeg har aldri følt at jeg har passet inn. I mitt univers er det derimot plass for alle som vil bli en Crazy, forteller artisten til Akroma.no.

Så gjenstår det å se om sommerlåta «Bli Me I Min Princess» blir like populær som den forrige.


Del innhold: