De pedofile elitene

De rike og mektige i Norge har ofte litt spesielle tilbøyeligheter. Samtidig blir dette forsøkt bortforklart som «konspirasjonsteorier».

Mange av oss har lagt merke til hvor hissig norske propagandafabrikker er til å fordømme såkalte konspirasjonsteorier. Særlig fordømmes «konspirasjonsteorien» om pedofile eliter.

Typisk er budskapet noe sånt som dette:

«Konspirasjonsteorier som flat jord, den avskyelige snømannen, øglefolk, aliens fra det ytre rom, Qanon og pedofile eliter…»

Legg gjerne merke til denne retorikken når du ser eller hører den. En masse åpenbart tull blir typisk ramset opp, og midt oppi dette tullet droppes én ting som faktisk er sant. Nemlig pedofile eliter.

Målet med denne retorikken er å få folk til å tro at pedofile eliter ikke finnes. At det bare er en såkalt konspirasjonsteori som folk skal riste på hodet av, i likhet med alt det andre tullet.

Men pedofile eliter er ingen konspirasjonsteori i tradisjonell forstand, eller oppspinn som er funnet på for å ha noe interessant å snakke om.

Pedofile eliter er faktisk noe virkelig. Noe reelt og ekte. Også her i Norge.

Men noen liker ikke at folk snakker om det.

Mange domfelte

Siden 2010 har et titalls personer som tilhører de øvre nivåene av det norske samfunnet blitt etterforsket av politiet og dømt for alt fra pedofile overgrep til besittelse av overgrepsmateriale. Videoer og bilder av voksne som utfører seksuelt motiverte overgrep mot barn er blitt beslaglagt av politiet, ofte i enorme mengder.

De domfelte er direktører, innflytelsesrike politikere, lobbyister, finanstopper og personer knyttet til justis– og helsesektoren. Noen av dem er svært rike. Andre har veldig mye makt.

Én av de domfelte jobbet også selv som dommer. Vedkommende hadde blant annet lastet ned overgrepsmateriale i arbeidstiden, via domstolens egne datasystemer.

Les også: Follo: Dommer i Oslo tingrett idømt ti måneder fengsel for barneporno

Men ikke alle som blir tatt på fersk gjerning blir dømt.

En kjent norsk medieskribent ble for noen år siden pågrepet og siktet for seksuelle overgrep mot en ti år gammel jente. Hjemme hos skribenten fant politiet betydelige mengder overgrepsmateriale. Det ble tatt ut tiltale i saken, men før rettsforhandlingene ble saken mot «kulturtoppen» likevel avgjort med et forelegg.

Skribenten er i nær familie med en mektig og innflytelsesrik person innen justissektoren. I ettertid ble saken hysjet ned og for det meste glemt av offentligheten. Skribenten har i ettertid levert tekster til publikasjoner som Manifest Tidsskrift, fagbladet Journalisten, Dagbladet og Medier24.

Skapte panikk

Noen ønsker å fortelle verden om disse overgriperne. Den tidligere MMA-utøveren Aron Jahnsen reiste rundt hele Norge og advarte folk mot dømte overgripere i nabolaget deres.

Dette skapte betydelig uro i enkelte miljøer.

At prosjektet Nabovarsel varslet om pedofile nobodies rundt omkring i byer, tettsteder og bygder ble møtt med kritikk og fordømmelse – mens andre så på Nabovarsel som noe helt nødvendig.

Men da det ble klart at Nabovarsel begynte å nærme seg avsløringer av pedofile overgripere lenger oppe i samfunnet, reagerte politiet hardt.

Varsleren ble pågrepet og fengslet.

Panikken hadde hentet inn de rike og mektige. Redselen for avsløringer hadde nådd de innflytelsesrike og viktige.

Les også: Akromas julehilsen går til Nabovarsel Norge

Det var også på dette tidspunktet at kunnskapen om pedofile eliter ble skyflet sammen med ville påstander om øglefolk, avskyelige snømenn og flat jord.

I dag blir vissheten om de pedofile elitene presentert som en såkalt konspirasjonsteori. Dette gjøres som et retorisk grep.

Toppen av isfjellet

Kunnskapen som offentligheten har om de pedofile elitene i Norge kommer i hovedsak fra rettskraftige dommer, hvor personene er blitt etterforsket av politiet og dømt for disse forholdene.

Domfellelsene utgjør bare en del av en større helhet.

Samtidig finnes det en rekke aktører som aldri er blitt verken etterforsket eller dømt for pedofile overgrep, eller for besittelse av overgrepsmateriale.

I Norge finnes det fremdeles skjulte pedofile nettverk som aldri er blitt rullet opp. Nettverk som holder sine aktiviteter godt skjult.

Akroma er kjent med at noen av disse nettverkene strekker seg helt inn toppolitikken, mediene, trossamfunn og finanssektoren. De er både menn og kvinner. Spørsmålet er hvor lenge de kan holde seg skjult for loven.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: