Debatt: Resett sitt kommentariat og pengesutring

Dette er et debattinnlegg. Innholdet står for skribentens egne meninger.

I mangel på god journalistikk og belysning av aktuelle samfunnsproblemer bruker Resett nå masse tid og krefter på «damage control» og disiplinering av kommentariatet til nettavisen.  

https://resett.no/2020/12/13/styrets-syn-pa-resetts-utskjelte-kommentarfelt-folkedypet-er-pa-mate-en-pandoras-eske/ 

Det stemples og smiskes og jeg er litt usikker på hvor Resett sitt hykleriske styre vil hen med våset, men til slutt kommer de fram med poenget: De vil ha pengene dine! 

Jada, hele artikkelen kan du bare betrakte som selvforherligende og hyklerisk selvskryt, fordi de ikke synes andre skryter nok av dem, og altså utnytte naive cusckservative lesere til å gi dem penger nå oppunder Julen hvor vi uansett er så gavmilde og slepphendte at det er vondt. 

Om det er noen «take away’s» fra artikkelen? Ja, et par som egentlig bare er ett i tillegg til pengemaset:

Selvskryt av Resett som ytringsfrihetens hellige ridder i hvit rustning. 

Sitat fra artikkelen: 

Resett gjør ikke dette, fordi det frie ord er hellig, fordi det frie ord er det som bringer menneskeheten fremover.

Og dette kommer fra en nettavis som selv sier at de har en hel liten stab som ikke gjør annet enn å sensurere før kommentarer legges ut? Det blir for kvalmt. Og banner dem som kunne gitt en annen vinkling på grunnleggende spørsmål i samfunnsutviklingen.

Nei, dette er ikke annet enn hykleri, og det et svært grovt sådan også. 

La meg slå fast at utifra de undersøkelser jeg selv har gjort er Resett sin virksomhet intet annet enn falsk opposisjon som ble startet for å avlede folk fra den ekte nasjonalkonservative opposisjonen i Norge. Ved siden av å støtte jødiske løgner og sette Israel først. Og, som det er rimelig å anta utifra Mikkel Dobloug sin tilknytning til en sterkt islamistisk tyrkiskbefolket stat, fremming av islamske interesser i Norge. 

Vi skal ikke glemme i disse neo-ottomanske dager hvor Tyrkia er på krigsstien, og at Kazakhstan er et tyrkisk folk dominert av Islamsk tenking. 

Har jeg dekning for mine påstander?

Om du skulle være interessert i å se grunnlaget for min nedsabling av hele Resett-systemet som falsk og kontrollert opposisjon i arbeide for en raseblandet og globalisert verden, henviser jeg til en del artikler jeg skrev om temaet i de siste årene: 

Alliansens oppgave: Avspore Vigrid – Fedrelandslaget som Modell

Resett og Alliansen – Bakgrunn og våre Forventninger   

Resett – Trojansk Hest for Islamisme og Tyrk/Mongolsk Globalisme?   

Monica Staff – Reisebrev fra Jerusalem 

YFO – Jødestyrt Front mot Ytringsfrihet i Norge??? – Jødesleikerne Avsløres   

Resett har i en tidligere artikkel spurt om vi er klar over at Resett kan fosvinne?

Ja, personlig er jeg fullstendig klar over det og ser forventningsfullt fram til at denne falske blekka blir borte for godt. Artikkel slutt.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: