Den unødvendige krigen og løgnene den er basert på

Få ting er mer unødvendig og dumt enn å ofre livet for en stat eller et flagg. I hvert fall når det hele kun handler om hvilken figur som skal sitte på et presidentkontor.

Vestens taktikk ser ut til å være å kaste så mange ukrainere inn i kjøttkverna som mulig, bare for å trekke ut tida det tar for Russland å ta over Ukraina.

Med å sende inn våpen til sivile holdes en håpløs krig gående. Ukrainerne narres til å tro at de må kjempe, at de bare må holde ut litt lenger, til «kavaleriet kommer» og hjelper dem. Men det kommer ikke noe kavaleri for å hjelpe. Alt som kommer er en unødvendig og blodig krig i Europa, hvor folk lider og dør helt unødig.

Russland kommer uansett til å vinne, det er ikke noen tvil om det. NATO vil ikke starte atomkrig bare for å redde Europas porno-hovedstad Kijev fra en russisk invasjon eller opprydding – eller hva det nå enn er Russlands president Vladimir Putin egentlig holder på med der.

Til og med enkelte boomer-konservative som tilhører fanskaren rundt «PragerU», Candace Owens og Tucker Carlson har begynt å forstå dette nå. Sånne som tror at Israel er sine venner, og som tror at islam er årsaken til alle problemene i vestlige land. Når til og med disse forstår at våpenleveranser til sivile i Ukraina bare fører til unødig blodsutgytelse og grusomheter, da er det rimelig åpenbart.

Problemet har hele veien vært løgner og propaganda fra alle sider. Ukrainske propagandafabrikker har overbevist sivile om at de må ofre livet i konflikten. Russiske propagandafabrikker forsvarer det hele som en slags intervensjon i Ukraina. Norske propagandafabrikker som statlige NRK fremstiller det som en nødvendig krig mot Russland, og at Norge må bidra med å sende inn våpen for at flere skal ofre livet.

I realiteten kunne hele krigen og dens grusomheter vært unngått dersom Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj hadde blitt overtalt til å heller finne på noe annet, for å unngå en brutal krig.

Vi bør unngå å delta

Tidligere har jeg argumentert for at jeg ikke kommer til å bidra til å forsvare Norge dersom krigen eskalerer hit. Jeg har viktigere og langt mer fornuftige ting å gjøre, enn å ofre liv og lemmer, bare for at norske yrkespolitikere skal få beholde sine privilegier på Stortinget.

Les også: Nei, jeg kommer ikke til å forsvare Norge

Kommer krigen til Norge vil norske propagandafabrikker gjøre alt de kan for å overbevise sivile nordmenn om at de må ofre livet for Norge – eller rettere sagt ofre livet for den norske statsforvaltningen. Det er derfor partier som FrP nå vil ha flere inn i førstegangs­tjeneste og bruke mer penger til å ruste opp Forsvaret. Det hele er selvfølgelig bare tull. Elitene vil dytte deg og meg foran seg, for å redde sin egen ræv.

Om så russerne bruker norske politikere og eliter som bjørnemat, så er det ikke vårt problem. Likevel vil mediene fremstille saken som om det er vårt problem. Som om krigen liksom er et angrep på oss alle, og at vi er i fare hvis vi ikke risikerer alt for å forsvare elitene. Det er dette som skjedde i Ukraina, et land hvor folk ser like mye TV og sluker like mye propaganda som nordmenn.

Trolig vil mange sivile nordmenn la seg påvirke også, på samme måte som ukrainerne. Nordmenn vil gripe til våpen, bli partisaner og ofre alt for at stortingspolitikerne skal fortsette å vanstyre landet og kjøre rundt i svarte luksusbiler. Det er dette saken dypest sett handler om hvis krigen kommer hit.

Ingen grunn til å lytte til dem

Myndighetene lyver til folket. Løgnmediene lyver til folket. Dette skjer på samme måte i Russland, Ukraina, USA og Norge. Det er ingen grunn til å høre på dem. Særlig når det gjelder kriger og muligheter for store omskiftinger i statlige maktstrukturer.

Slik jeg ser det er det ingen grunn til å imøtekomme sånne aktører med åpenhet og ærlighet. De lyver til meg. Jeg lyver gjerne til dem også hvis jeg må.

Selv er jeg litt der at det usikkert om jeg kommer til å ringe nødetatene dersom jeg kommer over en trafikkulykke eller noe hvor norske yrkespolitikere, eliter eller personer tilknyttet løgnmediene er involvert. Jeg kan gjerne hevde at jeg har ringt en ambulanse, uten at jeg egentlig har gjort dette. Så lite respekterer jeg dem. Å forvente at jeg skal hoppe i den sikre død i en krig, bare for å forsvare privilegiene til disse, er å forvente for mye.

Derfor tror jeg det er viktig at vi allerede nå sprer et budskap om at folk må være kritiske til å la seg verve til kriger og konflikthandlinger, også dersom norske myndigheter og medier ber om dette i fremtiden. Har du en sønn eller en datter som vil søke seg til Forsvaret nå, er det på tide å ta en lang og seriøs prat med dem om at ikke er tiden for dette. Det vil være helt hinsides dumt å la dem gjøre noe sånt nå.

Å nekte å gripe våpen er et helt legitimt valg å ta. Selv om myndigheter og medier oppfordrer til dette med guilt tripping og sosialt press. La norske politikere og deres familier selv ta til våpen, for å forsvare sine egne posisjoner og sine egne goder.


Kommentarfeltet er flyttet til Telegram:

https://t.me/AkromaPublic


Del innhold: