Drammen: «Politiet» brøt opp religionskritisk torgmøte

Lørdag gikk soldater i den paramilitære gruppen «Politiet» til aksjon i Drammen, og løste opp et religionskritisk torgmøte. Årsaken var at herrefolkets hellige bok koranen ble kastet i bakken.

Siden Norge ble et krypto-kalifat, har ikke religionskritikk vært velkomment i landet.

Paramilitære juntagrupper som «Politiet» legger hvert år ned betydelig innsats i at folk ikke skal fornærme islam. Blant annet blir folk oppsøkt hjemme, dersom juntaen mistenker at de er negative til islamsk lov.

I Drammen lørdag møtte den paramilitære gruppen mannsterke opp, for å hindre at islam ble fornærmet.

Noe som til dels er forståelig. Fornærmer noen islam, fører det gjerne til at det fargerike felleskapet kan bli litt i overkant fargerikt.

Shariapoliti

For å unngå at berikelsene skulle berike gatene for mye, ble det dermed vedtatt at det religionskritiske torgmøtet skulle løses opp.

Nettavisen Resett/NTB skriver:

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) demonstrerte i Drammen lørdag. Da taleren kastet Koranen på bakken, reagerte publikum kraftig. Politiet avbrøt aksjonen.

Hendelsen skjedde omtrent klokka 15.00 på Strømsø torg i Drammen sentrum. Flere motstandere av den antimuslimske organisasjonen var til stede under demonstrasjonen.

– Det var mange som fikk med seg da det skjedde. På et tidspunktet var det en fra SIAN-gruppa som kastet Koranen i bakken. Da var det flere som reagerte, og vi så det som heldig å avslutte demonstrasjonen 20 minutter før tiden, sier operasjonsleder Inge Lansrud i Sørøst politidistrikt til NTB.

I praksis betyr dette at sharialov praktiseres i Norge, i det minste delvis. Som i så mange andre europeiske land. Blant annet Sverige og Storbritannia.

Norge tillater nå blant annet kjønnslemlesting av guttebarn. Noe som skyldes redsel for å bli oppfattet som rasistiske og antisemittiske.

Les også: Litteratur: Enoch Powell’s ‘Rivers of Blood’ speech

Del innhold: