En alternativ 22. juli-tale

[give_form id=”11241″]

Jeg publiserer mye humoristisk på denne nettsiden, men i dag vil jeg være alvorlig. Det er 22. juli, en dato som er en vond dag for veldig mange.

77 mennesker ble drept på denne datoen i 2011, for åtte år siden.

I dag har jeg hørt talene som har blitt holdt i Oslo, i forbindelse med minnemarkeringen.

Det er noe som mangler, mener jeg.

For oss som har opplevd grove personforfølgelser fra Arbeiderpartiet og den såkalte venstresiden, lyder talene fra 22. juli-markeringen merkelige og fremmede. Ingen unnskyldninger til oss om har blitt marginaliserte, stigmatiserte og angrepet.

Vi er mange som er lei av Arbeiderpartiet og den såkalte venstresiden. Lei av at de kvoterer sine egne inn i arbeidsplasser som vi andre egentlig fortjener. Lei av å bli utsatt for trakassering og svineri.

De har mye å be om unnskyldning til oss for. De har mye å be oss om tilgivelse for.

Arbeidsplasser

Arbeiderpartiet og den såkalte venstresiden har i flere tiår stjålet arbeidsplasser fra folk. Med å kvotere inn sine egne, i stillinger som de ikke engang er kompetente til. Spesielt er dette vanlig innen mediebransjen og offentlig forvaltning, som i kommunal sektor.

Lønningene som disse innkvoterte personene får utbetalt, er penger som vi andre egentlig skulle hatt. Penger som vi som er mer kompetente egentlig fortjener.

Godene, boligene og luksusen de kjøper for disse pengene, er per definisjon tyvegods. Eiendelene de har banet seg vei til, tilhører egentlig oss. For de av dem som er «ansatt» i offentlig sektor, betyr det at godene de har banet seg vei til, tilhører offentligheten. Det tilhører folket.

De fortjener på ingen måte det de forvalter av goder, og de har ingen reell eller moralsk rett på det.

Alt de tar i. Alt de forvalter og berører, er å definere som tyvegods.

Her i Trondheim blir ufaglærte barn av Arbeiderparti-folk, og personer som tilhører den såkalte venstresiden, kvotert inn i de kommunale helse- og omsorgstjenestene. I stedet for autorisert helsepersonell.

Årsaken til dette er at Arbeiderpartiet, Human-Etisk Forbund og resten av den såkalte venstresiden vet å ta vare på hverandre. De lider under en sykelig nepotisme, og en like sykelig grådighet.

Boliger

I løpet av det siste året har jeg rukket å kartlegge flere av de finere boligfeltene i Trondheim, med tjenester som Kartverkets seeiendom.no.

Når jeg ser hvem som eier de fineste boligene i byen, så er det gjennomgående at de er størrelser innen Arbeiderpartiet og den såkalte venstresiden.

Dette har de banet seg vei til med å kvoteres inn på arbeidsplasser som de ikke fortjener. Samt gjennom kameraderi, og det som må sies å være merkelig politisk virksomhet.

Økokrim etterforsket lenge den såkalte Kystad-saken her i Trondheim. Men måtte til slutt henlegge saken på grunn av manglende beviser mot flere sentrale topper i Arbeiderpartiet.

Da saken ble oppdaget, og Arbeiderparti-kontrollerte Adresseavisen noe motvillig måtte omtale den, gikk byens Arbeiderparti-ordfører ut og kalte saken «svineri». Trolig sånn for syns skyld. Det er umulig at ikke byens ordfører visste om hva som foregikk. Men Økokrim greide ikke å skaffe bevisene de trengte.

Løgnene og forfølgelsene

Vi som blir hengt ut og spredd løgner om av medlemmer i Arbeiderpartiet og Human-Etisk Forbund, vet godt hvordan de samhandler om personforfølgelser.

Denne praksisen har den såkalte venstresiden i Norge drevet med i mange tiår. Vi begynner også å bli såpass mange, at det i alle tilfeller er påfallende for utenforstående.

Marginalisering og karakterdrap er våpenet til Arbeiderpartiet, Human-Etisk Forbund og den såkalte venstresiden i Norge.

Historiene er mange, og de er svært grove. Så grove at flere tilfeller blir nevnt i manifestet 2083 – A European Declaration of Independence av terrordømte Anders Behring Breivik. De ble også trukket frem under rettssaken i 2012. De organiserte personforfølgelsene som Arbeiderpartiet og den såkalte venstresiden har stått bak de siste tiårene, var sentrale og avgjørende for at Behring Breivik valgte å handle.

Politisk

Våren 2011 bombet Arbeiderpartiet 25.000 mennesker i Libya. De fleste av ofrene for Arbeiderpartiets bomber var sivile.

I ettertid hevdet Arbeiderpartiet at de bombet for å trene.

Er det noe som kan få Arbeiderpartiet til å ta en liten pause i å stjele arbeidsplasser, bane seg vei til penger og boliger, samt å drive organiserte personforfølgelser, så er det å begå brutale massedrap i Afrika.

Greit med litt avveksling, er det ikke?

En alternativ tale

Kjære det norske folk. Kjære alle sammen.

Vi i Arbeiderpartiet er samlet her i Regjeringskvartalet i dag, hvor åtte mennesker mistet livet i 2011.

En hendelse som fant sted på grunn av vår fremferd i samfunnet de siste 50 årene. Det var bare et spørsmål om tid før våre ugjerninger, forfølgelser, løgner og grådighet ville få noen til å reagere overilt.

Vi beklager oppriktig det kaoset som vi har stelt i stand. Vi beklager til alle berørte og etterlatte.

Vi vil beklage til alle dem som vi har personforfulgt, plaget, trakassert, stigmatisert, marginalisert og spredd løgner om.

Vi vil beklage til alle dem som vi har drept og bombet. Og vi vil beklage til deres etterlatte.

Vi vil beklage overfor alle dem som vi har stjålet arbeidsplasser fra. Og vi beklager å ha mottatt lønninger for dette. Pengene skal vi betale tilbake til dem som egentlig fortjener det nå.

Vi vil beklage for å ha banet oss vei til boliger. Blant annet med å drive shady politisk virksomhet i byer og lokalsamfunn, hvor vi har kvotert inn hverandre i ansvarsposisjoner og stillinger.

Vi forstår at mange er sinte på oss. At mange hater oss. Noe som helt klart reflekteres av det enorme politioppbudet som har kommet for å passe på oss her i dag. For å passe på sikkerheten vår, mens vi avholder en minnemarkering.

Vi lover herved å aldri mer stjele arbeidsplasser, drive nepotisme, samt bane oss vei til penger og materielle goder på andres bekostning.

Vi lover å aldri mer drive organiserte personforfølgelser. Med løgner, marginalisering, stigmatisering, uthenging, trakassering og ondskap.

Vi lover også å aldri mer begå massedrap tusenvis av mennesker for å trene.

Håper dere kan tilgi oss.

Vi skal skjerpe oss.

Sorry.

Del innhold: