Fakta: Hvorfor det feires Pride

Juni er blitt såkalt Pride-måned. Men hvorfor markeres det?

Homofili handler om å masturbere penisen sin med andre menns anusåpning. Penisen føres inn i den andre mannens anus, og masturberes med å støte penisen inn og ut av den andre mannens endetarm.

Under denne prosessen kommer det gjerne bæsj på penisen. Anusåpningen kan også revne opp og blø når penisen beveges inn og ut av den. Da vil det komme en blanding av blod og bæsj på penisen.

Etter en stund med å masturbere penisen i den andre mannens anusåpning ejakulerer penisen, og sperm blandes med bæsj og blod i endetarmen. Når penisen så trekkes ut av den andre mannens anusåpning vil det gjerne renne ut sperm, bæsj og blod.

Typisk vil penisen ha pumpet en del luft inn i endetarmsåpningen under prosessen. Når den andre mannen deretter fiser ut denne luften kan det danne seg bobler av sperm, bæsj, blod og analsekreter i endetarmsåpningen.

Mange mener at dette er veldig vakkert.

Derfor brukes hele juni måned til å markere hvor vakkert dette er, med Pride.

Fakta
• Skader på lukkemuskel og endetarm fører ofte til anal inkontinens, også kjent som rumpelekkasje. På grunn av dette må mange bruke voksenbleier, og det kan føre til luktplager.

• Det er i dag en egen industri som tilbyr anal rekonstruksjon for homofile menn.

Fordommer

Før i tiden hendte det at folk mente det var litt ekkelt å masturbere penisen sin med andre menns anusåpning, slik at det kommer bæsj og blod på penisen.

I dag kalles dette homofobi.

Homofobi er en fordom, og fordommer er veldig slemt. Fremdeles finnes det mennesker som har fordommer mot det å masturbere penisen sin med andre menns anusåpning. Disse menneskene kalles homofobe, og de er veldig slemme.

Dessverre er det ikke bare menn som masturberer penisen sin med andre menns anusåpning som opplever fordommer.

Personer som opererer vekk penisen sin, og som får operert til et hull som er en ekte vagina sånn at de blir helt ekte kvinner, opplever også fordommer.

Blant annet kan disse kvinnene oppleve at menn ikke vil putte penisen sin inn i det hullet som er igjen der hvor penisen til disse kvinnene tidligere har vært.

Denne typen fordommer kalles transfobi.

Transfobi er veldig slemt, og det er et stort problem. At menn ikke vil putte penisen sin inn i det hullet som er igjen der hvor disse kvinnenes egen penis tidligere har vært, kan oppleves som både sårende og krenkende.

Mer åpenhet

Å masturbere penisen sin med andre menns anusåpning, slik at det kommer blod og bæsj på penisen, og til man ejakulerer og sperm blandes med bæsj og blod i endetarmen, er veldig sentrale vestlige verdier.

Dette utgjør selve fundamentet for vestlig sivilisasjon.

Det samme gjelder det å operere vekk penisen, slik at man blir en helt ekte kvinne. For å deretter kreve at menn putter penisen sin inn i det hullet som er igjen der hvor disse kvinnenes egen penis tidligere har vært.

Det er dette som er virkelig kjærlighet, og det er selvfølgelig all grunn til å være stolt.

Å bringe dette frem offentlig, slik at alle kan se hvor stolt man er av dette, er en menneskerett.

Det er viktig å markere stolthet over dette, så offentlig som mulig. Derfor feires Pride.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: