Fei for deres egen dør, hyklere

I stedet for å ta et oppgjør med ukultur i egne rekker, retter den nye «venstresiden» en pekefinger mot høyre. Som ventet er de fullstendig blinde for problemer i egne miljøer.

En ny og amerikanisert «venstreside», som groomer barn til å bli transer og som jobber for at flere små barn skal gjennomgå «kjønnsbekreftende behandling», har slått rot i Norge.

Enkelte grupperinger som Rødt ivrer etter desentralisering av «kjønnsbekreftende behandling». Grupperinger som MDG og SV ønsker ifølge Aftenposten å innføre en «tredje kjønnskategori».

Mer uttalte grupperinger som Foreningen FRI sprer åpenlys grooming-propaganda i sosiale medier, med kampanjer som #BeskyttTransBarn.

Grooming av barn er sentralt i disse miljøene. Her er et eksempel fra Facebook.

Målet deres er at «kjønnskreative barn» skal groomes til å bli såkalte transpersoner.

Blant annet vil de gjøre det lettere å gi barn pubertetsutsettende «medisiner». De vil også ha oppmyking av aldersgrenser for hormonbehandling, og de vil at barn som ikke får støtte av familien til å «skifte kjønn» skal få mulighet til dette.

Skjermbilde fra kjonnsinkongruens.no.

I tillegg til å drive grooming av små barn, har den nye «venstresiden» også figurer som driver organiserte seksuelle overgrep mot hunder. Noe det har vært en rekke straffesaker relatert til i løpet av det siste året.

Les også: Nordmann voldtok hunder – dømt til fengsel i fem måneder

Les også: Trønder dømt for voldtekt av hunder

Ikke overraskende støtter denne nye «venstresiden» også krigen i Ukraina. Krig er noe de virkelig liker. Derfor vil de sende våpen til sivile der nede for å skape partisaner, og dermed forlenge lidelsene og øke dødstallene. Alt sammen kamuflert som «humanitær virksomhet» og «hjelp», selvfølgelig.

I tillegg driver disse miljøene også organisert gangstalking og trakasseringskampanjer i Norge. Det er ikke uvanlig med løgnspreding, sjikane, vold, skadeverk, trusler og drapsforsøk mot personer og grupper som de mener står i veien for planene deres.

Selv foretrekker disse miljøene å kalle seg «antirasister». Jeg kaller dem groomere. De kaller seg også «venstreside». Jeg kaller dem demoner – det er hva de er.

I alle tilfeller er de ingen ekte venstreside, de bare maskerer seg som dette. Den virkelige venstresiden er kun ofre for maskeraden deres.

Raser mot Steigan

Offentlige representanter for denne underskogen av organisert machivellianisme og destruktive tendenser, har nå lagt publikasjonen Steigan.no for hat.

Selv kan jeg være både enig og uenig med innholdet på Steigan, og jeg kan mene at innholdet er av varierende kvalitet. Noe av innholdet er åpenbart veldig bra, og andre ting kanskje litt mindre bra. I det minste har de gode argumenter og de begrunner ting godt.

Likevel, fordi Steigan nå blir angrepet av disse miljøene, er det naturlig for meg å lene i retning av å ta Steigans parti. Tross alt er det vanskelig å opprettholde et fungerende demokrati dersom den genuine venstresiden blir spist opp fra innsiden og utnyttet av disse de facto grooming-miljøene, som kun hevder å være venstresiden.

Den nye «venstresiden» er praktisk talt og teknisk sett en gjeng isbil-pedoer med godtepose, som gjerne også vil forgripe seg på hunden din.

Hvis jeg hadde vært Snorre Valen, Eivor Evenrud, Ronny Kjelsberg og Roald Arentz så ville jeg sluttet å fornekte hva den nye «venstresiden» er, og løpt. Jeg tror ikke noen av disse er groomere og isbil-pedoer, men de representerer automatisk slike miljøer med å være talspersoner for den nye «venstresiden».

Mitt råd er derfor: Hopp av og løp.

I det minste bør disse offentlige representantene ta et oppgjør med grooming av barn og voldtekt av hunder på den nye «venstresiden», før de begynner å etterlyse at FrP og høyresiden skal ta «et oppgjør» med Steigan.

Trønderdebatt:

Langt på overtid er Rødt i gang med et skippertak for å rydde vekk konspirasjonsteorier og russisk propaganda i eget omland. Samtidig sitter ellers høylydte Frp påfallende stille i båten.

(…)

Dersom Rødt skal fullføre den imponerende overgangen fra sekterisk bevegelse til et bredt venstresideparti, finnes det derfor ikke noe alternativ til påskeoppgjøret som nå er i gang. Partiets fremtid ligger i tenkende og oppdaterte sosialister som Eivor Evenrud, Ronny Kjelsberg og Roald Arentz langt mer enn i fylkeslag som Nordland Rødt, der det viktigste i disse dager synes å være å proklamere «full tillit» til sin Steigan-allierte gruppeleder i fylkestinget, Per Gunnar Skotåm.

Som Evenrud påpekte«Hvis Høyre-politikere var styreledere og aksjonærer i selskap som eier Resett, Document o.l. hadde vi vel neppe akseptert en ‘jammen vi har ingenting med innholdet og skribentene der å gjøre’- forklaring?» .

Tiden vil vise om Evenruds partifeller aksepterer en slik forklaring fra et helt fylkeslag i eget parti.

Så er det verdt å merke seg at mens venstresiden nå tar noen nødvendige oppgjør godt på overtid, er det så langt påfallende stille på motsatt fløy av politikken. For i motsetning til Rødt har Frp over tid hatt ledende politikere som har pleid en så tett kontakt med Russlands ambassade at PST slo alarm, forsvart Putin mot USAs fordømmelse av invasjonen av Krim, tatt til orde for å fjerne sanksjonene mot Russland i 2017 med det argument at Krim uansett vil forbli russisk, gitt vesten skylden for eskaleringen mot Ukraina og hevdet at Krim «er russisk», og gitt intervjuer til propagandakanalen Russia Today.

Bortsett fra en og annen ganske puslete irettesettelse, er det ingenting som tyder på at Frp er villige til å virkelig konfrontere Tor André Johnsen, Christian Tybring-Gjedde og Carl I. Hagen på samme vis som de jo ellers er kjent for å gjøre når det er opprør i egne rekker.

Det har tvert imot vært påfallende stille fra Frp-ledelsen over flere år, mens partiets utenrikspolitiske talsmann for eksempel har kunnet drive sololøp.

Personlig mener jeg at Snorre Valen kan holde de lett dyslektiske pekefingrene sine vekk fra tastaturet, inntil han greier å formulere en betimelig kritikk mot ukulturen som preger den nye «venstresiden».


Del innhold: