Den svenske nettavisen Fria Tider melder at Swebank har stengt publikasjonens kontoer. Årsaken skal være «dårlig kjennskap til kunden».
Ifølge Fria Tider prøvde ansvarlig redaktør Widar Nord å stevne Swebank for tingretten. Men en venstrevridd dommerske sørget for at vedtaket om å stenge kontoene ble opprettholdt.
Det hører med til historien at den korrupte dommeren har postet store mengder kulturmarxistisk propaganda i sosiale medier.
Det stämmer att Swedbank har stängt Fria Tiders företagskonto i Estland och mitt personliga konto i Sverige, där jag varit kund i 20 år. Det stämmer också att Swedbank inte har anklagat vare sig mig eller Fria Tider för att ha tvättat pengar eller missbrukat kontona på något sätt, utan uppsägningen grundas helt på de svenska bankernas standardpåstående om «bristande kundkännedom».
Det stämmer också att jag har stämt Swedbank vid Stockholms tingsrätt och ansökt om att Swedbank ska tvingas öppna kontot. Det stämmer slutligen att en domare vid tingsrätten istället har beslutat att kontot ska vara stängt och att domaren avsiktligt har utelämnat mina viktigaste argument för att få ha kontot öppet ur skälen för det beslutet, samt även mörkat dem i sin redogörelse av vad jag anfört i målet. Jag återkommer till detta agerande nedan.
Hendelsen har funnet sted omtrent samtidig med at SwebbTV ble slettet fra YouTube og Google. Like etterpå ble også Radio Svegot også slettet.
Les også: Sverige: SwebbTV sensurert fra YouTube
Fria Tider opplyser ikke hvorfor de har valgt å benytte en bank som er kontrollert av det korrupte svenske regimet. Men det er å anta at de ikke skjønner bedre. Kanskje de lærer en lekse om systemet nå.

Riktig verktøy
Skal man publisere noe som totalitære regimer ikke liker, så må man ta høyde for slike påfunn som angrep på webhosting, e-post, bankkontoer og finansløsninger.
Her på Akroma.no menener vi at det ikke er nok å bare peke på åpenbare problemer og klage over det. Her skal det være realistiske løsninger.
Bankkonto
Trenger du en bankkonto til å motta donasjoner og støtte for en nyhetsnettside, så er Sveits landet du trenger å se etter på globusen din. Sveitsiske banker har verdens strengeste kundesikkerhet. Landets lover for behandling av informasjon gjør sveitsiske bankkontoer svært ettertraktet for alle som ønsker å stappe penger et trygt sted.
Europeiske borgere kan fritt opprette bankkontoer i Sveits. Men det krever personlig oppmøte i bankene med et norsk pass.
Her er noen bra banker:
- Først og fremst kan jeg anbefale Credit Suisse. En sveitsisk bank med god kundeservice for både privatkunder og bedriftskunder. De kan på noen måter sammenlignes med DNB i funksjonalitet, men med langt sterkere vern og sikkerhet for kunden. Trenger du et bankkort for å handle melk og brød er CS veien å gå.
- Migros Bank AD har et godt rykte blant både store foretak, investorer og privatkunder. De tilbyr det aller meste innen banktjenester. Blant annet boliglån og refinansiering.
- EFG International er en kjempebra sveitsisk bank som passer godt for norske og europeiske kunder som trenger det lille ekstra, som å dukke unna forfølgelse fra totalitære svenske kulturmarxister.
Vær oppmerksom på at norske myndigheter og Skatteetaten nå har innsyn i din formue og økonomi også i sveitsiske banker. Men du har et langt sterkere vern som kunde enn noe annet sted.
Kryptovaluta
Trenger du å sende og motta donasjoner, så er Bitcoin og annen kryptovaluta som Monero meget godt egnet. Sistnevnte sikrer også full anonymitet.
Problemet er at mange fremdeles ikke kan å bruke det. Trolig fordi folk er så kondisjonerte til å stole på systemet og på systemets finansielle løsninger. Innbyggerne i Nord-Korea kan sikkert bare å bruke den eneste banken som finnes i landet de også.
Les også: Akroma.no får nye kryptoløsninger
Fordelen med kryptovaluta er at det er kul umulig å stoppe. Det finnes ingen sentral enhet som kan legge ned innsamlinger eller løsninger for donasjoner.
E-post og kommunikasjon
I en ideell verden hadde ingen brukt Google, Microsoft, Yahoo og lignende til privat kommunikasjon. Men folk skjønner jo ikke bedre. Mennesker er dessuten noen vanedyr.
Hvis du i stedet ønsker en bra e-post som ikke spionerer på deg, så finnes det ulike sikre løsninger.
- ProtonMail er vel etablert, og brukerne kan selv velge styrken på sikkerhetsnøklene som brukes til å kryptere meldinger som sendes og mottas. Det er en klar fordel at alle de du kommuniserer med også har ProtonMail, men det er også kompatibelt med ordinær PGP.
Et pluss med ProtonMail er at de holder til i Sveits, og e-postkontoer nyter den samme sikkerheten som ordinære bankkontoer.
- Tutanota er omtrent like store som ProtonMail, og tilbyr grovt sett den samme funksjonliteten. Men de holder til i Tyskland, som er et totalitært kulturmarxistisk regime akkurat som Sverige. Brukerne har dermed ikke det samme rettlige vernet.
- Ctemplar er en ny utfordrer som holder til på Island. De har tatt lærdom av utviklingen til andre og lignende tjenester, og har perfeksjonert sikkerheten på en måte som er vanskelig å overgå.
Problemet med alle disse løsningene er at folk ikke skjønner viktigheten av å benytte dem, i stedet for å benytte tvilsomme multinasjonale selskaper. Det er noe med den vestlige folkesjelen å være naiv.
Skal du laste opp videoer så er BitChute å foretrekke.
Trenger du sosiale medier så er Minds og Gab helt klart å foretrekke.
Men igjen, problemet er å få folk til å benytte disse løsningene. Som nevnt vil folk typisk heller stirre på en sperret eller deaktivert Facebook-konto enn å ta seg bryet med å registrere seg på disse løsningene.
Bedre
Selv er jeg en lumpen elitist som bokstavelig talt ser ned på folk som ikke benytter disse løsningene.
Når folk deretter begynner å klage over å bli sensurert og lignende, så kan jeg ikke unngå å le av det. For jeg har i årevis, og det høylytt, insistert på viktigheten av såkalt alternativ teknologi.
Ofte til døve ører og uforstående blikk.
Noen prøver seg erfaringsmessig med argumenter som «men det er jo ingen som bruker sånt», og «det er ingen å diskutere mot der».
Det er riktig nok sant at det er få systemtro kulturmarxister som bruker slike løsninger. Så de helt dumme Twitter-diskusjonene uteblir. Men til gjengjeld finnes de som er tilstrekkelig løsningsorienterte der.
Dessuten er det unektelig litt meningsløst å diskutere og samhandle med mennesker som ikke har bergingsvett nok til å gå utenfor det som er mainstream når dette kreves av dem. Jeg sier det bare rett ut. For fy farao det er mye meningsløst dritt som dukker opp på Facebook og Twitter.
Les også Akroma.no anonymt på TOR:
akromaazzte7avtv.onion