Frigide feminister raser mot Odd Roger Enoksen

Poenget deres er at menn ikke skal ha seksuelle forhold til yngre og vakre kvinner. Nå prøver de å sette et offentlig eksempel.

Sinte burugler av begge kjønn raser nå over at forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) hadde et seksuelt forhold til en 18-åring tilbake på 2000-tallet, mens han var statsråd. Den gangen var Enoksen selv i 40-årene.

Dette kommer frem i en «avsløring» som VG har gjort.

At norske menn gjør som menn alltid har gjort til alle tider, funnet seg yngre kvinner, er ikke tolerert av det feministiske etablissementet. Dette til tross for at menn instinktivt søker seg til yngre og fruktbare kvinner, og at kvinner instinktivt søker seg til litt eldre menn som kan forsyne avkom.

Enhver aldrende kvinnes største skrekk er at mannen skal stikke av med en kvinne som er ung og vakker. Derfor prøver de nå å etablere et inntrykk av at slike ting må få negative konsekvenser for de mennene som gjør dette. Alt handler om sosial kontroll.

NRK:

Odd Roger Enoksen (Sp) går av som forsvarsminister etter forholdet med en ung kvinne mens han var statsråd. – Forhold som burde vært delt, sier statsminister Jonas Gahr Støre, og mener avgangen er riktig.

Odd Roger Enoksen går av som forsvarsminister. Det skjer etter at det kom frem i VG at han har hatt en seksuell relasjon til en ung kvinne.

– Jeg har i dag gitt beskjed til min partileder Trygve Slagsvold Vedum, og statsminister Jonas Gahr Støre, at jeg ønsker å fratre som forsvarsminister, sier Enoksen til NTB.

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier på en pressekonferanse lørdag at han ikke var kjent med forholdet. Han aksepterer Enoksens ønske om å gå av som forsvarsminister, og mener det er riktig.

– Jeg ble gjort kjent med saken som gjør at Enoksen trekker seg, i går kveld. Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet, men jeg mener det som framkommer i saken, er av en karakter som ikke er forenlig med den tilliten man er avhengig av som statsråd, noe jeg har formidlet direkte til Enoksen. Derfor er det riktig at han beklager og går av, sier Støre til NRK.

Støre vil innen kort tid komme tilbake til hvem som tar over som forsvarsminister.

Aller helst skal norske menn krype servilt rundt for jevnaldrende kvinner. I mange tilfeller også kvinner som er eldre enn dem selv.

Selv er jeg 36 og jeg ser ingen problemer med at jeg dater kvinner på 19–25 år. Det er selvfølgelig mye bedre enn å date ei som snart er 40. Skal jeg få barn er det greit å unngå problemer med såkalt geriatrisk graviditet, som det heter hvis kvinner på 35+ blir gravide. Å kjøpe både barnevogn og rullator til henne blir for dumt. Altså, hallo.

Likevel er det dette norske feminister nå forlanger. Til skrekk og advarsel for alle menn som gjør hva menn alltid har gjort.

Egentlig burde vi hatt et statlig eutanasi-program for frivillig barnløse kvinner på 35+. Det er jo ingen som egentlig har bruk for dem, og de gjør ingenting som objektivt sett er nyttig for noen. De skaper bare problemer.

En periode i fjor brukte jeg Tinder, og gjorde som alle menn gjør, nemlig å bare trykke «liker» på alt uten å se. Ikke overraskende ble det «match» med en hel del inntørkede mumier og gamle myrlik. Alenemødre og alt mulig grums.

Det er som om de forventer at menn skal ta til takke med dem.

Trolig sveiper disse på samme måte, for å «bunntråle» etter menn som enten (a) kan forsørge lausungene deres, eller (b) krype servilt rundt og si «ja, kjære». I uansett tilfelle er det en ekstremt dårlig deal.

Faen heller, sier jeg. Det er bedre å følge naturen slik den er ment å være.

Derfor tror jeg det er riktig at vi som menn støtter Enoksen i denne saken. Om ikke annet så kun prinsipielt. Vi kan ikke ha et samfunn som er styrt av sure gamle feminister som er ute etter å drive avskrekking.


Del innhold: