God jul og godt nytt år til leserne

Akroma.no har i løpet av 2019 fått en hærskare av nye lesere. Det er svært gledelig.

Fra å være et lite nettsted, helt ytterst ute i de obskure krokene av norsk internett, har Akroma.no nå blitt på størrelse med en stor norsk lokalavis i antall lesere.

Tallene fra hosting viser at lesertallet har økt jevnt. Både daglig, ukentlig og månedlig.

I løpet av 2019 har Akroma.no begynt å konkurrere direkte med norske lokalaviser som Hitra-Frøya når det gjelder antall lesere. I løpet av de siste tre månedene har Akroma.no tatt ledelsen.

Alexa-rankingen for en stor norsk lokalavis som Hitra-Frøya. FOTO: Skjermdump fra Alexa.

Og det går stadig oppover.

Alexa-ranking for Akroma.no. FOTO: Skjermdump fra Alexa.

Dette er helt enkelt jævlig bra. Spesielt til å være et nettsted som ikke høster lesere på grunn av omtale fra MSM.

MSM unnlater å omtale Akroma.no, fordi innholdet er så ukorrekt. Blant annet med manifester fra tullinger og terrorister, samt omtale av bøker og litteratur som etablissementet ikke vil at folk skal lese.

Hva tallene er for TOR-tjenesten til Akroma er ikke greit å vite helt presist.

Det funker

Akroma.no satser på å gjøre alt «feil». Skinnhellighet og selvhøytidelighet er ikke veien som er merket ut på kartet.

Nettstedet har ingen spesiell politisk eller ideologisk forankring. Her satses det på å være mest mulig politisk ukorrekt, og samtidig saklig og opplysende.

Målet er å trøste de triste, og fornærme de mektige.

Samfunnskritikk, mild netthets, uvanlige vinklinger, trolling, humor og harselas er åpenbart en modell som fungerer til sitt bruk. Kombineres dette med reelle avsløringer, og (egentlig) dyp samfunnsjournalistikk, kan resultatet bli godt som gull.

Et annet pluss er at trafikken til Akroma for det meste er såkalt organisk. Noe som betyr at trafikken ikke kommer fra sosiale medier som Facebook og Twitter, men gjennom folks søk og bevisste besøk.

Alt i alt er dette helt glimrende.

Takk til kommentarfeltet

I tillegg har Akroma fått Norges desidert verste kommentarfelt. Nesten uten sensur.

Kommentarfeltet er kun moderert etter hva som kan tolkes som lovlig ut fra norske lover. Som straffeloven og skadeerstatningsloven. Kun kommentarer som kan tolkes som trusler og ærekrenkelser blir moderert. Samt enkelte bilder som viser avføring, pornografi og lignende.

Akroma har ingen planer om å krype rundt for et snerpete etablissement, og det er ingen planer om at noen skal melde seg inn i ting som Norsk redaktørforening. I motsetning til enkelte andre aktører.

Jeg vil derfor rette en spesiell takk til Invernes, Lone Wolf, Juxenissen, Negerkung, nissemann, bitten, spikeren og alle dere andre. For alt det herlig politisk ukorrekte dere presterer å skrive. Samt til dere andre, som bidrar med mer seriøse og lengre kommentarer. Dere er nydelige. Vit at dere er høyt verdsatte, og alltid er velkommen her.

Vi er ikke bare fullstendig dysfunksjonelle individer. Vi er fullstendig dysfunksjonelle sammen.

Sammen skaper vi et nettsted som får folk i godt humør. Som får folk til å le. Samtidig som folk kan få dypere innsikt i enkelte saker, som de ikke får andre steder.

Vi skal fortsette å være en kvise på samfunnets rosa rumpeball. En klegg på samfunnets hest.

Kanskje blir det også flere skribenter på Akroma i løpet av året som kommer.

Takk.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: