Her er Putins tale 16. mars

Norsk krigspropaganda er preget av ensidighet. Det er på tide å se hva begge sider av Ukraina-krigen har å fortelle.

Onsdag holdt Russlands president en viktig tale. Talen er viktig fordi den belyser hvordan Russland ser på krigen i Ukraina. Dette er selvfølgelig et interessant perspektiv å få med seg. Dessverre får ikke nordmenn flest mulighet til å se dette.

Norske medier lar ikke folk se disse talene selv og gjøre egne vurderinger. I stedet velger norske medier å formidle hva de selv angivelig mener om talene. Typisk består disse meningene av normative utsagn som at talene er «skremmende» og «fryktelige». Som om det er relevant for noen å vite hva tomsinger i mediene og norsk rikspolitikk føler og mener om noe som helst, og særlig relatert til krigen i Ukraina.

Heldigvis finnes det gode muligheter for å få den informasjonen som norske myndigheter og medier ikke vil at nordmenn flest skal se. Folk må bare lete litt for å finne det.

Merk: I første versjon av dette innlegget var det nødvendig å aktivere undertekster manuelt i videoen. Videoen er nå byttet ut med en video som har de samme undertekstene lagt over.


Bli gjerne med i diskusjonen på Telegram:

https://t.me/AkromaPublic


Del innhold: