Hole-hetsen skaper grunn til optimisme

Gleden var stor da jeg leste at Ap-topp Julie Indstad Hole i Trondheim hadde mottatt en «hetsende» e-post. Saken vitner om at folk våger å ta til motmæle overfor tåpelige eliter.

Som forventet skapte saken oppstandelse blant forurettede journalister, aktivister og snakkende hoder. Mennesker som lar seg styre av følelser i stedet for logikk.

Hvordan kan noen kritisere en politiker, som attpåtil er kvinne?

Les også: Full krise etter Ap-politiker ble utskjelt på nett

En følelsesstyrt og grunn kvinnelig politiker, med ferdigtygde holdninger og utsagn. En kvinnelig politiker som fremmer multikultur og masseinnvandring fordi hun føler at det er moteriktig.

En av Arbeiderpartiets mange broilere, som løftes opp og frem, og som kvoteres inn. Som har et liv i rikdom og luksus lagt foran seg.

En kvinnelig politiker som aldri møter kritiske spørsmål.

En politiker som utelukkende blir dullet med av late og arrogante journalister som Stian Wallum i Adresseavisen. Journalister som trolig er kvotert inn fra samme parti, for å fungere som en slags PR-agenter under dekke av å drive med journalistikk.

Tenke seg til at noen våger å gi sånne politikere pushback.

Inkompetente politikere

Selv har jeg lenge lurt på hva politikere som Julie Indstad Hole egentlig kan bidra med politisk. Annet enn å være en slags maskoter på grunn av kjønn.

Kvinner i politikken har erfaringsmessig vist seg å være katastrofalt. Se bare på Angela Merkel og alle problemene i Tyskland, eller hvordan Erna Solberg har dummet ut Norge internasjonalt.

Slik jeg ser det bør ikke denne type kvinner ha ansvar for noe som helst, annet enn sine egne barn.

Det nærmeste de kommer logiske og rasjonelle avgjørelser er å føle at motepolitiske trendsaker er noe de vil fronte – fordi det er moteriktig av kvinner å være globalister. Holdningene og politikken blir bare noe aksessorisk som de pynter seg med.

Derfor blir jeg optimistisk når jeg ser at slike politikere som Hole møter ubehøvlet og direkte kritikk. Jeg mener det er en god ting. Det er en stress-test som viser frem deres egentlige karakter.

Hver eneste gang er reaksjonen den samme. Disse kvinnelige politikerne evner ikke å imøtegå kritikken på en god måte, og skriker seg i stedet til en offerrolle. De vil da at menn skal komme og ordne opp for dem.

Det er uverdig. Både for samfunnet og for disse kvinnene.

Derfor håper jeg at det blir mer av slik «hets» mot politikere fremover. Hets gjerne journalistene og de snakkende hodene også.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: