Holocaust: Nazi-hunder dressert til å voldta kvinner

En av de mest hjerteskjærende historiene fra andre verdenskrig, er historien om 16-åringen som ble voldtatt av en nazi-hund. Angivelig var det spesielle, store hunder, som var dressert til å voldta folk i leirene.

Historien kommer fra den jødiske kvinnen Rachel Hanan. En av de overlevende sannhetsvitnene etter Holocaust.

Intervjuet med Rachel Hanan er en del av arbeidet til USC Shoah Foundation. En internasjonalt anerkjent organisasjon, som står for undervisning og utdanning om nettopp Holocaust. Organisasjonen har også vunnet prestisjetunge priser for sitt opplysningsarbeide.

I videoen ovenfor forteller Rachel Hanan om hvordan hun ble vitne til at en av disse spesielle, store hundene, voldtok en 16-årig jente.

– Fordi hunden var så stor og slem, så døde hun jenta på stedet, forklarer Rachel Hanan i intervjuet, og fortsetter:

– Moren til jenta ble så lei seg at hun gikk og hengte seg, i det elektriske piggtrågjerdet, sånn at hun døde også.

En fullstendig hjerteskjærende historie på alle måter.

Tilgjengelig i Norge

Materialet fra USC Shoah Foundation er også tilgjengelig i Norge. Blant annet er en del av det tilgjengelig via HL-senteret på Bygdøy. Hvis du vil ha fysiske kopier, that is. Det meste er også åpent tilgjengelig på nett.

HL-senteret skuffer ikke. De er sitt ansvar bevisst, og tilgjengeliggjør materiale fra USC Shoah Foundation. FOTO: Skjermdump fra Oria.

I dag er det et samfunnsproblem at dumme høyreekstremister uten utdannelse ikke vil tro på disse helt åpenbart veldig sanne historiene. Historier fra viktige tidsvitner, som gir oss et innblikk i den grusomme virkeligheten som de opplevde under andre verdenskrig.

Å ikke tro på at store nazihunder var dresserte til å voldta kvinner, er nemlig konspirasjonsteori og holocaustfornektelse. Og det kan vi ikke ha noe av.

Derfor er det viktig at vi deler disse historiene med dem rundt oss. At vi aldri glemmer. Den som glemmer historien er som kjent dømt til å gjenta den. Og store, nazistiske hunder som er dresserte til å voldta kvinner, det ønsker vi åpenbart ikke.

Bare tenk på allergikerne blant oss.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: