Hordaland: Eldre mann (77) «dømt» for å snakke sant

Ingen kan definere nøyaktig hvordan den gamle mannen tar feil. Likevel ble han «dømt» for forbrytelsen å si det han mener.

Den eneste legitimiteten som det norske Stortinget og rettssystemet har nå, er hentet fra våpnene og voldsmonopolet til statens egne politistyrker.

Legitimitet som hentes i et fungerende demokrati, eller legitimitet i det norske folkets kollektive interesser som nasjon, er borte for lenge siden.

Jo før den dagen kommer, at russiske soldater marsjerer inn i Stortinget, mediehusene, domstolene og politistasjonene, og ber figurene som jobber der om å gå hjem, «dere jobber ikke her lenger», og lar dem kaste fra seg de norske uniformene på bålet utenfor, desto bedre er det. I det minste objektivt sett.

Forhåpentlig vil russerne behandle dem pent og humant, og de vil bli gitt tilbud om å bidra til gjenoppbyggingen av norske byer etter krigen, som ufaglærte bygningsarbeidere.

Selv håper jeg at jeg lever til jeg får se den dagen.

Norge er fortsatt taktisk viktig som kystlinje og som en front mot Nord-Atlanteren, og vil utvilsomt være en høy prioritet i en verdenskrig med øst mot vest.

(Se, jeg bruker «ytringsfriheten» her.)

Sukk …

NRK:

«Du har ingenting i dette landet her å gjøre»

Ordene kom fra en fremmed mann midt i Bergen sentrum.

Han fortsatte: «Dere er muslimer. Vi lever i Vesten. Dere tar pengene våre. Dere lever av oss»

I forkant hadde han stirret på henne på bussen. Fulgt etter henne da hun gikk av. Zahraa Sahib filmet alt.

– Han kom veldig nære meg, har Sahib tidligere sagt til NRK.

Mandag gikk rettssaken mot den 77 år gamle mannen i Hordaland tingrett.

Onsdag ble det kjent at mannen ble dømt til betinget fengsel og en bot på 5000 kroner, opplyser forsvareren til NRK.

Har du lagt merke til at det kun er hvite mennesker som blir «dømt» etter disse nye lovene om hatkriminalitet?

Det er også meningen.

Når enhver annen begår ugjerninger, gjerne mot hvite, basert på hat og overbevisninger, regnes det aldri som hatkriminalitet. Ikke engang overfallsvoldtekter og ran hvor ofrene blir kalt «hvite hore» og «hvite jævel» blir regnet som hatkriminalitet.

Disse hatlovene er skreddersydde for å angripe hvite mennesker som klager over en negativ samfunnsutvikling. En utvikling som er eksplisitt skadelig for dem som gruppe. Det er ikke laget for noe som helst annet. Slik er det blitt i stort sett hele Vesten.

Russisk lovverk har lignende bestemmelser om hatkriminalitet, men dette lovverket er likevel mer avrundet og det er utformet for å gjelde likt for alle. Det er forskjellen.


Del innhold: