Høy partyfaktor når Crazy Ass slipper låta «Vil du bli min ex»

Det er ingen tvil om at Kristian Andresen, også kjent som artisten Crazy Ass, utmerket seg med sitt saftige språk da han over natten ble realitykjendis i NRK-serien «Yttersia».

Andresen har nå flyttet til Oslo for å satse for fullt på musikk, og kommuniserer daglig med sine 9000 følgere på TikTok – som ikke har noen anelse om hans sjangerbytte. For nå er Andresen klar for å gi ut hans nye pop-prosjekt under aliaset «Crazy Ass».

Iført leopardskjorte og tanga er Crazy Ass festens midtpunkt. Lastet opp med gull og diamanter, glimt i øyet og fengende melodier synger Crazy Ass festpregede låter. Og den første partylåten ut er «Vil du bli min ex».

– Jeg er sykt fornøyd med låtene på den kommende EP-en, den første låta ut «Vil du bli min ex» setter stemningen for sommeren synes jeg og jeg håper alle andre nordmenn er like klar for en fest som jeg er, sier Crazy Ass.

PS: Crazy Ass står ikke til ansvar for ødelagte stemmebånd, utslitte hofter og samlivsbrudd. En fest med Crazy Ass foregår på eget ansvar!


Del innhold: