Hurra! De falske anmeldelsene mot TaPPeliNo er endelig henlagt

[give_form id=»11241″]

Den norske YouTuberen TaPPeliNo kan lørdag opplyse at han har fått fem brev fra politiet. I brevene kommer det frem at de falske anmeldelsene mot ham er henlagt.

Det er all grunn til å gratulere.

TappeliNo har de siste årene profilert seg som en YouTuber litt utenom det vanlige.

I stedet for å kuke rundt og spise sterk pepper og ekle ting, som andre norske YouTubere, har TaPPeliNo satset mer i retning av samfunnskritikk.

Les også: Gi TaPPeliNo en hel pakke kjeks

Blant annet har han kritisert en rekke offentlige personer, og det med god grunn.

Avdekket falske medier

På grunn av sin kritikk av samfunnet, tåpelige feminister og offentlige personer, har YouTuberen opplevd omfattende press fra løgnaktige aktivister i medier som NRK.

YouTuberen har også blitt trukket for retten, i det som må sies å være en farse av en sivil rettssak.

Akroma.no erfarer at dommeren i saken hvor YouTuberen var saksøkt, er god venn med advokaten som utferdiget søksmålet. Selv møtte YouTuberen i retten uten advokat. Så saken gikk som den uansett måtte gå.

I fjor ble YouTuberen utsatt for falske anklager om «drapstrusler», fra en profilert norsk «datadetektiv» som ble kritisert i en video. Noe som resulterte i at politiet kom på døra til YouTuberen, og beslagla datautstyret hans.

Den falske anmeldelsen var trolig hevn, fordi «datadetektiven» ble kritisert i en video. Og fordi det ble avdekket at vedkommende ikke egentlig er så datakyndig som norske medier prøver å fremstille det som.

Nå har det vist seg at beskyldningene mot YouTuberen bare var oppspill og sludder.

Det er bare å gratulere TaPPeliNo med resultatet og henleggelsene. Han er høyt elsket av det norske folk, på grunn av det arbeidet han gjør med å avsløre urett og løgner.

Hurra!

Del innhold: