Hurra! Nå er «deltakron» lansert

Endelig har det skjedd. Det som vi alle har gått rundt og ventet på.

Deltakron er her.

Endelig en ny unnskyldning for å trøkke flere tvilsomme sprøyter med Vitenskap i den mest servile delen av elektoratet. Det viktige nå er å injisere mest mulig av hjerteattakk-juicen i dem. Forhåpentlig kan det bidra til å redusere boligprisene etter hvert.

Dette kan ikke bli annet enn bra.

Dagbladet:

Kypriotiske forskere har oppdaget en ny variant av coronaviruset som kombinerer delta og omikron.

Overfor Cyprus Mail forklarer professor Leontios Kostrikis, som leder forskningen på det bioteknologiske og molekylærvirologiske laboratoriumet ved universitetet på Kypros, at varianten har samme genetiske bakgrunn som delta-varianten, men deler også ti mutasjoner med omikron.

Han kaller den nye varianten for «deltakron».

– Vi har funnet et betydelig antall mutasjoner som bare tidligere er funnet i omikron-varianten, sier Kostrikis i en uttalelse til avisa.

Av de 25 personene som har fått påvist den nyeste varianten, er elleve personer innlagt på sykehus.

Nå har vi alle et ansvar for å overbevise flest mulig av disse til å ta flere boostere. En god metode er å alltid hevde at du har tatt én vaksine mer enn andre.

Dobbeltvaksinerte lar seg alltid imponere når jeg hevder å være trippelvaksinert. Da tenker de «wow, trippelvaksinert» og så får de også lyst til å være trippelvaksinert, fordi det høres så mye bedre ut.

Når de deretter blir trippelvaksinert vil jeg selvfølgelig hevde å være kvadruppelvaksinert, og så videre.


Del innhold: