Hurra: Shitlibs får mer booster-vaksine

Noen ganger skjønner jeg meg ikke helt på folk jeg kjenner som er innbitte motstandere av koronavaksiner. Hva er problemet, liksom?

De er typisk litt sånn:

«Nei og nei vi må informere alle NPC-ene i verden om at de ikke må ta de eksperimentelle koronavaksinene. Se, her er brosjyrer og infomateriell. Vi vil bruke masse tid og energi på dette. Ikke ta vaksinen.»

Selvfølgelig er alt sammen bare bortkastet tid og energi. De møter ingen takknemlighet for innsatsen de legger i dette. I stedet blir de typisk gjerne avfeid og latterliggjort av de samme som de liksom skal «redde».

Jeg for min del ser helt annerledes på dette med de eksperimentelle koronavaksinene. For hver NPC som lar seg injisere med en eksperimentell vaksine så jubler jeg litt innvendig.

Aller helst skulle jeg sett at alle shitlibsene ble injisert flere ganger om dagen, til de alle sammen ble grønne mutanter.

Ekstra daglige boostere til Antifa-medlemmer, feminister, humanetikere og globalister.

Utfordringen min er selvfølgelig å overbevise vaksinemotstandere jeg kjenner om at det er en god idé å la alle NPC-ene injisere seg med de eksperimentelle vaksinene, og at det er kontraproduktivt å jobbe for at disse ikke lar seg injisere.

Ideelt sett burde vi alle kjøre kampanjer hvor vi oppfordrer disse til å ta de eksperimentelle vaksinene.

«Stopp patriarkatet med booster-vaksine» og «det er rasistisk å ikke ta et ekstra stikk» kan være gode innfallsvinkler her.

VG:

Immunolog Fridtjof Lund-Johansen mener det beste tiltaket mot smitte nå er å gi en boosterdose til alle.

En ny studie om effekten av boosterdoseviser gode resultater ved å ha kortere tid mellom andre og tredje dose. 

– Det er ingenting å diskutere og ingen grunn til å vente lenger, man må bare komme i gang og få det gjort så fort som mulig, sier immunolog Fridtjof Lund Johansen til VG.

Han har lest den britiske studien som publisert i det anerkjente tidsskriftet Lancet. Der har de fleste i studien fått boosterdosen etter snaue tre måneder:

– Den viste god effekt når tredje dose ble gitt 78 dager etter andre dose. Da er det ikke immunologi-faglige grunner til å vente lenger. 

Lund-Johansen mener en boosterdose sannsynligvis vil gjøre at smitten går ned, slik at folk kan leve mer normalt uten strenge restriksjoner.

Jeg er helt enig i dette. Det er en kjempeidé. La alle idiotene stikke seg fulle av svineriet.

Gjerne oppfordre dem til å blande booster-medikamenter fra Pfizer, Moderna og alt mulig annet også. Helt til de alle sammen ser ut som noe fra «The Return of the Living Dead» eller noe.


Del innhold: