Hva skriver Greg Johnson, og hvorfor er PST så redde for ham?

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er så desperate, at de tyr til vilkårlige arrestasjoner for å hindre akademikere fra å tale. Men hva er det som skaper desperasjonen?

Da Politiets sikkerhetstjeneste (PST) lørdag gikk til angrep på den akademiske sammenkomsten Scandza Forum i Oslo, ville de illudere som kompetente og handlekraftige. Noe de selvfølgelig ikke er. De er bare et offentlig pengesluk.

Med å forbryte seg mot ytrings- og forsamlingsfriheten i Norge, vil PST demonstrere at de har krutt i støvlene.

Trolig kommer dette ønsket om å fremstå som myndige og handlekraftige av at PST er latterliggjorte internasjonalt.

I Russland er norske PST kjent for tre ting: Å være klossete, inkompetente og komiske. Noe som ble klart og tydelig illustrert da PST greide å beskylde Russland for å sende en «spionhval» til Norge, i april 2019.

En sak som fikk mye oppmerksomhet internasjonalt. Blant annet i russiske medier.

For å dekke over det faktum at de er inkompetente, vil PST nå diktere hva du og jeg kan mene. Samt hva du og jeg kan tilegne oss av informasjon. De vil bestemme hvordan du og jeg skal leve.

Kort og godt har PST nå lansert seg selv som en politisk aktør. Som en aktivistgruppe. Og det gjennom bruk av makt, våpen og grove lovbrudd mot grunnlovsfestede rettigheter.

Noe som i og for seg er positivt. Ironisk nok.

Nå vet jo alle hva PST egentlig vil. At de vil sensurere, diktere og avgjøre hva som er «feil» meninger.

Og det er jo greit å vite.

Løgn og oppspinn

Den amerikanske skribenten og filosofen Greg Johnson, som PST arresterte for meningsforbrytelser i Oslo lørdag, er i og for seg ikke noen ekstrem eller farlig person.

Påstandene om at han skal ha hyllet terrorisme og vold, er selvfølgelig løgn.

Løgn er som kjent et svært sentralt virkemiddel for å kontrollere folkemasser. Slik er det også i Norge. Massemediene og PST har nå spilt på lag, hvor de har spredd usannheter, rykter og konspirasjonsteorier.

Noe de selvfølgelig har gjort helt bevisst. Hensikten deres er å skremme den dumme og ikke-tenkende delen av befolkningen. Samtidig som de demonstrerer overfor den tenkende delen av befolkningen, at de selv gjerne tyr til løgner og usannheter. Samt at de slipper unna med det.

På alle måter er det en bisarr forestilling.

Men det er ikke mer å forvente. PST og deres herrer vet godt at de har malt seg opp i et ideologisk og akademisk hjørne. Et hjørne som de ikke helt enkelt kan komme seg ut av.

Og da må de ty til desperate handlinger.

Noe som illustreres med hvordan PST bruker useriøs forskning som basis for sine arbeider. Samt at de publiserer sjikanøse rapporter, om folk som ikke abonnerer på statens ideologiske direktiver.

Les også: PST i ny rapport: Høyreekstreme er dumme og fattige

Rapporter som mest av alt forteller at PST ikke akkurat er noe folk bør ta alvorlig, eller feste for mye lit til.

Jeg vet ikke helt om jeg bør lufte begrepet «forstyrrede raringer» her. Men jeg er sikker på at det kan passe inn på en måte.

The White Nationalist Manifesto

I 2018 forfattet den amerikanske filosofen Greg Johnson en publikasjon som fikk navnet The White Nationalist Manifesto.

En publikasjon som PST og norske myndigheter åpenbart ikke ønsker at folk skal lese.

Derfor er det bare rett og rimelig at Akroma offentliggjør denne publikasjonen. Slik at alle kan lese det, og gjøre seg opp en egen mening om det. Samt dele det med venner, kjente, familie, naboer og kolleger.

Spre det gjerne rundt. Skriv det ut, og legg det på kaffebordet på samvirkelaget. Legg det på kirkebenken. Putt det i postkasser. Sleng det fra deg på bussen. Lag flaskeposter med det oppi, og kast det i havet.

Publikasjonen er i PDF-format, og kan leses og lastes ned med å trykke på denne lenken.

Spre informasjonen og budskapet som PST ikke vil at folk skal ha tilgang til.

Jeg lover at innholdet er langt mer interessant enn rapporter som er skrevet av funksjonelle analfabeter i PST.


Les også Akroma.no anonymt på TOR:

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: