Hva vil 2020 by på?

Ingen kan spå fremtiden, men det er likevel mulig til en viss grad å estimere hva som vil komme. Norge er på mange måter et veldig forutsigbart samfunn.

Trolig kommer dette av at dumhet alltid vil være dumhet.

Alle vet at Homer Simpson kommer til å tråkke på den løvraken i hagen, slik at skaftet smeller i trynet på ham.

På samme måte kan vi vite at alle idiotene som dominerer norsk offentlighet kommer til å gjøre som de alltid gjør. Være dumme, ignorante, overfladiske og egoistiske – også i 2020.

Så her kommer mine spådommer for det kommende året.

De rike vil bli rikere

Den ene prosenten av Norges rikeste kommer til å grafse til seg enda mer penger i 2020.

Politikere kommer fortsatt til å la det regne penger over disse rike elitene. Og de rikeste kommer til å stå der med brede, digre gap – mens industriarbeidere og lavtlønte står med spadene sine, og skuffer kontanter ned i svelget på dem.

Som vanlig vil brudd på arbeidsmiljøloven, utnyttelse av arbeidere fra Øst-Europa og Ukraina prege både offentlig og privat sektor.

Aktører som det statseide transportselskapet Bring kommer til å utvide sin tvilsomme virksomhet i Polen. Hvor de søker å rekruttere sjåfører fra Ukraina og Romania. Flere slaver kommer til å frakte gods på norske veier i 2020.

Helsepersonell på norske sykehus og sykehjem kommer til å jobbe livet av seg også i det kommende året. Mens pasienter og eldre ikke får den omsorgen som de faktisk trenger i 2020 heller.

Små firmaer og butikker kommer i 2020 til å bli rævkjørt av økende netthandel. Med gratis frakt. Fordi transportnæringen er ødelagt av storkapitalen i Norge.

Faktisk.no kunne for et par år siden bekrefte at de sosiale forskjellene øker i Norge. Noen hevder at folk som snakker om ulikhetene «lager skremmebilder». Men tallene fra SSB er tydelige.

Fotball og sport vil bety mye

Også i 2020 vil massemedier og institusjoner pushe fotball og sport som noe viktig. I den hensikt å distrahere befolkningen fra ting som faktisk betyr noe.

Hvem som sparker en ball inn i et mål kommer også i 2020 til å ha enorm betydning for massene. Folk kommer til å la patriotismen få utløp på tribunene. Norske arbeidsplasser, puber og skoler kommer til å være preget av løst prat om sportsresultater også i 2020.

Sportskommentarer og -resultater, samt kjøp og salg av fotballspillere, kommer fortsatt til å oppta milevis med avisspalter, og månedsvis med sendeflate på TV.

Enorme pengesummer vil i 2020 bli ødslet vekk på meningsløse sportsarrangementer. Penger som heller kunne vært brukt på mer jordnære og viktige ting. Som utbedringer av veier, medisinsk forskning, fredsbevarende tiltak og reduksjon av sosiale problemer.

Ola og Kari Dunk ha foppall på teve.

Opptøyene i Frankrike fortsetter

Mens norske medier vil fortsette å hysje ned saken.

I stedet vil norske medier omtale opptøyer i Hong Kong, Afrika og Sør-Amerika.

Frankrikes president Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron vil i 2020 bli mer og mer upopulær blant franske borgere. Hans styre vil forbli stadig mer avhengig av politiets gassgranater, batonger og gummikuler.

Opptøyene i Frankrike vil fortsatt bli akkompagnert av en øredøvende og urovekkende stillhet fra europeiske massemedier.

Drivstoff blir dyrere

Bensin og diesel vil bli dyrere i Norge i løpet av 2020. Som det blir hvert år. Trolig vil drivstoffprisene se en ekstra fluktuasjon på grunn av klimahysteriet, hvor dommedagskultleder Greta Thunberg står i spissen.

Bompenger vil øke. Til tross for at folk prøver å redusere disse utgiftene gjennom meningsløse demokratiske prosesser.

Bilister i Norge kommer til å bli flådd, også i det kommende året. Fordi at isbjørnene smelter, eller noe.

Ikke bare bensin og diesel kommer til å bli dyrere. Også bompenger vil trolig øke i 2020.

Norske myndigheter trenger mer penger.

Blant annet for å gi 37 millioner kroner (!) til «kunstnere» som bæsjer maling. Og som kaster bæsj på publikum.

Slikt er åpenbart ikke gratis. Maling koster penger. Og det er norske skattebetalere og billister som betaler for svineriet.

Mer konformitet

Norske politikere vil trolig i løpet av 2020 bli enda mer konforme.

De politiske partiene på Stortinget er allerede nær sagt identiske. Alle partiene på Stortinget er i dag så like, at de kunne fått plass inne i ett eneste sosialdemokratisk parti i Tyskland.

I løpet av 2020 vil de klumpe seg enda mer sammen. Bli mer samstemte. Bli mer ensrettede.

I realiteten vil vi få ett sosialdemokratisk parti på Stortinget. Liksom representert som «flere» partier. Bare med ulik logo, og ulike ting som de fokuserer på.

TV og aviser kommer til å fortsette svindelen med å presentere norske politikere og partier som ulike. Samtidig vil alle som leser de faktiske partiprogrammene observere at de alle sammen egentlig bare er ett og samme parti.

Også nordmenn flest vil trolig søke å bli mer konforme i 2020. Folk vil etterape utseende og adferd som de ser på TV.

Unge vil kle seg mer likt, ha lignende hårsveiser, og være stadig mer uniforme.

Voksne mennesker vil også bli mer konforme. Kjøre biler som ligner, kle seg på samme måte som andre, ha hytte på fjellet som andre, og ikke minst bry seg om de samme sakene. Som vist på TV. Året 2020 kan bli det store konformitetsåret.

Mer politisk korrekthet

Året 2020 vil trolig bli en orgie av politisk korrekthet.

Egohumanister vil fortsette å utsmykke seg med verdens lidelser, fortrinnsvis på SoMe. For å høste likes, samt for å profilere seg som «rettroende» og «moralske» mennesker.

Sultkatastrofer, naturkatastrofer, kriger og annet vil bli misbrukt til dette formålet.

Twitter-poster som «Wow. Denne tsunamien i Asia er virkelig en tragedie», eller «Rasisme er et kjempeproblem. Se bare på hvordan politiet arresterer kriminelle i Oslo. Nei og nei» vil bli postet også i 2020. Også aviser, og deres kommentatorer som er egohumanister, vil utsmykke seg med slike saker i det kommende året.

Dette er som kjent noe egohumanister gjør for å markere seg selv, og posisjonere seg selv som «rettroende» og «fromme». For å slik oppnå personlig vinning, i form av penger, støtte makt og stillinger.

Kvinner og såkalte minoriteter vil få enda mer offerstatus enn tidligere. Kvotering, spesielle lover for spesielt rettsvern, rettsfarser og show-rettssaker vil trolig bli et økende problem i 2020.

Mer radikalisering

Norske samfunnstopper, politiledere, advokater, dommere og maktpersoner vil trolig i økende grad bli radikalisert inn i ulike frimurerlosjer.

Her vil de samles for å utføre obskøne ritualer. Eksempelvis med å ligge i likkister, putte ting opp i anusen sin, drive sodomi med dyr, vifte med sverd, drikke hverandres blod tappet fra tommelen, lefle med menneskeknokler og messe latinske setninger.

Helt normal oppførsel, med andre ord.

Samtidig vil disse bisarre figurene gå ut i offentligheten og fordømme nordmenn som kritiserer eller omtaler galskapen og dumheten deres.

For eksempel vil disse frimurerne kritisere norske arbeiderklassefolk, fordi disse kan kritisere ting som masseinnvandring, politikk og ulike strømninger i samtiden som rammer de som er nederst i makthierarkiet.

Mer skam

Trolig vil 2020 by på nye former for offentlig skam.

Kjøttskam, bilskam og flyskam vil bli supplert med nye former for skam. Etter hvert som de gamle formene for skam mister virkning.

Trolig vil vi se ting som mobilskam, batteriskam, malingsskam, alkoholskam, sko- og klesskam, sykkelskam, sjømatskam, billigmatskam, arbeidsskam og kirkeskam. Kanskje vil vi også se ting som barneskam og familieskam.

Fortrinnsvis vil disse formene for skam bli frontet av egohumanister, som finner på slike ting for å posisjonere seg offentlig som «rettroende» og «moralske». Igjen: Dette er noe egohumanister gjør for egen vinning. I den hensikt å bane seg vei til posisjoner, makt og penger.

Og mange vil la seg lure, også i 2020.

Verden vil som kjent bedras.

Mer sensur

Grådige internasjonale milliardselskaper, som lever av å selge folks private informasjon, vil trolig bli mer sensurkåte i 2020.

Facebook, Instagram, Twitter og YouTube vil på grunn av sanksjoner og bøter fra enkelte land, sørge for å sensurere alt som er «wrongthink».

Som kjent er ikke disse plattformene ment for tenkende mennesker og saklig diskurs. Men for å tjene penger på annonser, samt å selge informasjonen som folk mater inn i systemene deres.

Kanskje vil alternative sosiale medier som Gab, Thinkspot, Minds og lignende se begynnelsen på en renessanse i 2020. Hvor stadig flere brukere går over dit, for å kunne bruke sosiale medier i den hensikt å samhandle og sosialisere. Ikke bare legge ut bilder av middagen sin, og fortelle hvor perfekte de selv er.

2020 kan bli et interessant teknologisk år på den måten.

Også den offentlige samtalen i Norge vil trolig bli preget av mer sensur. I det minste selvsensur. Både frivillig og påtvunget selvsensur.

Norske myndigheter vil trolig innrette stor innsats i å forfølge og tilrettesette folk som har begått tankeforbrytelser. I all hovedsak folk fra arbeiderklassen, underklassen og trygdeklassen. Folk som er frustrerte og lufter sine frustrasjoner på Facebook vil trolig bli dømt i det dysfunksjonelle norske rettsvesenet. Til applaus fra de store massemediene.

Dette kan føre til at flere unngår å ta de mer åpne diskusjonene offentlig, og heller holde sine samtaler om gitte temaer på lukkede forum.

Boliger blir dyrere

I vår gjeldsbaserte økonomi vil boliger bli stadig dyrere i 2020. Kanskje så mye som ti prosent, i forhold til 2019. Særlig vil dette være aktuelt i byene.

Årsaken er befolkningsvekst som ikke står i stil til utbyggingen av nye boliger. Det blir flere som konkurrerer om de boligene som finnes.

Husbanken vil trolig se en økning i antall søknader om bostøtte og lignende ordninger. Som startlån for fattige.

Et annet resultat av befolkningsveksten er økt trafikk på norske veier. Til tross for at det trolig kan bli dyrere å ha bil.

Norske byer som Oslo, Trondheim og Bergen vil på grunn av dette oppleve et overbelastet veinett. Det vil bli for mange biler per kilometer vei. Noe som vil føre til lengre køer i rushtrafikken, samt et behov for at flere tar buss.

Dette igjen vil kunne føre til økning i prisene for å reise kollektivt. Bussbilletter blir dermed trolig dyrere i 2020.

Mer krig

Det er sannsynlig at Norge vil bli involvert i én eller flere kriger på global basis. På grunn av Norges medlemskap i NATO vil vi være forpliktet til å ta del i krigene til USA.

Norske soldater og styrker vil trolig bli plassert ut i krig- og konfliktsoner i Midt-Østen og Asia. Noe som på ingen måte vil være unormalt.

Disse krigene vil skape enorme flyktningestrømmer til Europa. Noe som gjør at egohumanister i vestlige land kan posere på sosiale medier med hvor forferdelig alle flyktningene har det. Samt mase om rasisme og fremmedfrykt.

Og som nevnt: Dette er noe egohumanister gjør i den hensikt å bane seg vei til makt, penger og posisjoner.

Posisjoner som de bruker til å agitere for enda flere kriger.

Det må sies å være en lukrativ business, for noen.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: