Hvor blir det av våpnene som sendes til Ukraina?

Trolig vil de fleste skjønne svaret på dette spørsmålet. Selv om det er ubehagelig å tenke på.

Alle kriger vil før eller senere ta slutt, men våpen og gjenstander fra kriger forsvinner ikke av seg selv.

Store deler av de enorme våpenleveransene fra USA og vestlige land til Ukraina, vil før eller senere ende opp på det svarte våpenmarkedet i Europa. Mye av det er trolig der allerede.

Vanvittige mengder håndvåpen, rifler, granater, droner, raketter og ammunisjon vil med tiden ende opp på de utroligste steder.

Det er derfor kun et spørsmål om tid før norske panservernraketter og tyske geværer ender opp hos kriminelle gjenger, gjerne også i svenske byer som Lindköping og Norrköping.

Hvis du mener at steinkasting og brannbomber mot politi og ambulanser er ille, så vent til disse gjengene får tak i noen javelin-raketter eller lignende.

Den såkalte «trusselen fra ytre høyre» vil også bli et spennende tema i årene som kommer, med hardcore Hollywood-nazister fra Øst-Europa som rømmer til vestlige land. Disse er like glade i ting som sier bom og pang, som det islamister og kriminelle gjenger er.

Slik sett er ikke krigen i Ukraina bare en katastrofe akkurat . Reaksjonene på krigen og våpenleveransene vil være en langsiktig katastrofe for Europa.

Men ikke prøv å fortell dette til den selvgode middelklassen i norsk politikk og norske medier. De vil avfeie dette som «konspisjonuleringsteori» og «konspirulasjonstenking», eller hva de liker å kalle det.

Disse menneskene er for det meste såkalte halfwits. Halvsmarte figurer som ikke er direkte dumme, men som ikke kan sies å være særlig smarte heller. De er akkurat intelligente nok til å skrive artikler, lage TV-sendinger og utforme politiske vedtak, men de er ikke oppegående nok til å tenke på langsiktige konsekvenser av sin egen idiotiske politikk.

Og hvem er det som må ta støyten når den tid kommer? Jo, det er oss vanlige folk. Vi som er produktive og oppegående mennesker. Du og jeg. Det er vi som må leve i et nytt samfunn, en ny hverdag, hvor kuler og raketter på avveie plutselig kan komme flygende rundt oss.

Alt sammen bare fordi avskummet som er kvotert inn – broilerne som er løftet inn opp og frem – har fått noen «gode» idéer som de skal iverksette.


Del innhold: