Hvordan falsk konservatisme har blitt den 12. landeplage

Covert-kommunister er kommunister som gjerne vil fremstå som noe annet enn hva de er. I vestlige land fremstiller de seg gjerne som konservative.

Den nye konservatismen som blåser over Europa skiller seg markant fra den opprinnelige konservatismen på flere måter.

Først og fremst er den nye konservatismen preget av en overfladisk anstendighet og påtatt hypermoralisme. Firkantet folkeskikk – ikke kunnskap – er i sentrum.

Den er også preget av forvirring, kunnskapsløshet og en total mangel på håndfaste verdier. Blant annet har de nye konservative ingen klar idé om hva de ønsker å bevare, og hva som ikke er verdt å bevare.

Les også: Råd for høyresiden

Islam

I stedet for å fokusere på de virkelige truslene mot Europa, foretrekker de nye konservative å heller bruke tid og energi på islam. Nærmere bestemt med å drive en formålsløs kontrajihadisme.

Som om noen fattige ørkenstammer i Midt-Østen og Afrika egentlig kan representere noen trussel for Europa.

Selv ikke rike Saudi-Arabia kan sies å ha noen interesser overfor Europa. Muslimene der pumper opp enorme mengder olje, og nyter en bunnløs rikdom. Noe som gjør at de kan nyte dagene med å råkjøre dyre luksusbiler i sanden.

Fra 1970-tallet og frem til i dag har det blitt importert millioner av muslimer til Europa. For å gjøre Europa «multikulturelt». Noe som på ingen måte er disse muslimenes idé. De bare flytter dit hvor de kan få best mulige vilkår for seg og sine familier.

Ingen kan vel klandre noen for å gå inn en åpen dør.

Likevel er disse kontrajihadistene i full fyr over islam, muslimer, sharia, jihad og hijab.

Norske covert-kommunister

Norske Document.no og Rights.no har i snart en mannsalder prøvd å posisjonere seg som konservative i Norge.

I realiteten prøver de bare å gi hvite mennesker konstant dårlig samvittighet, for hendelser som kan ha funnet sted under andre verdenskrig, for 75 år siden.

Document.no er så konservative at de prøver å påvirke hvite til å ha konstant dårlig samvittighet. For hendelser som kan ha funnet sted for 75 år siden. FOTO: Skjermdump fra Document.no.

Er du hvit europeer vil de at du skal være skamfull, og gå rundt med bøyd nakke. Dette budskapet prøver de å selge som konservativt.

Sannheten er at dette budskapet er direkte undergravende og ødeleggende. Det skaper en slags konsensus om at Europa må forandres, for å gjøre bot for tidligere synder. Hendelser som ingen nålevende mennesker har noe skyld for.

Videre er Document.no ivrige til å kritisere den såkalte venstresiden i Norge, fordi disse til en viss grad er motstandere av kapitalisme. En kapitalisme som undergraver vestlige land og kulturer. Men som Document.no og andre ser på som konservativt, av tilnærmet uforklarlige årsaker.

Jeg tror ikke de kan forklare dette synet selv engang.

Rights.no fungerer litt på samme måte. Men de fremmer homoseksualitet og feminisme. Ting som på samme måte er kulturmarxistiske.

Unntatt kritikk

I tillegg til å fremme hvit skyld og skam, homoseksualitet og feminisme, samt også være rabiate motstandere av islam, har disse covert-kommunistene sine hellige kyr.

I årevis har de konsekvent fremstilt islam som det store problemet i Europa. Samtidig har de paradoksalt nok aldri problematisert årsakene til at Europa plutselig skulle bli «multikulturelt» til å begynne med.

En problematikk som er et direkte resultat av den hvite skylden og skammen som de selv prøver å selge.

De har heller aldri problematisert hvordan fremmede maktstrukturer kan true land som Island til å godkjenne rituell omskjæring.

Les også: Jødisk organisasjon med grove trusler mot Island

Slike saker hysjer de ned. Fordi det ikke er i tråd med det firkantede verdensbildet som de prøver å selge til nordmenn. Et verdensbilde hvor islam angivelig er det store problemet, og hvor enkelte svært mektige minoriteter skal være unntatt enhver kritikk.

Å kalle disse selverklærte konservative aktørene hyklerske er knapt dekkende.

Lesbiske radikalfeminister som monomant kritiserer islam og kaller seg konservative. FOTO: Akroma.no.

Likevel insisterer de på å være konservative.

Konservative kristne

For å vise verden hvor konservative de er, prøver covert-kommunister gjerne å fremstille seg selv som kristne også. Men bare overfladisk.

Deler av bibelen som ikke passer det ønskelige narrativet, overser de glatt.

I stedet shiller de ustanselig for Israel. En fremmed stat på andre siden av planeten. En stat som på ingen måte angår Europa, og som heller ikke bryr seg det aller minste om hva som skjer i Europa.

«Vår fremste allierte» og «eneste demokratiet i Midt-Østen» er kjente floskler som kommer frem.

Et sted på veien har disse aktørene fått for seg at det å være kritisk til islam betyr at man bør være kristen. Og at det å være kristen automatisk medfører at man må støtte Israel.

Kanskje lyver de ikke direkte her. De kan ha blitt lurt og hjernevasket selv også. Av interesseorganisasjoner som prøver å pushe Israel til analfabete kristne i Norge. Kristne som trolig ikke kan lese sin egen bibel. Eksempelvis MIFF. En organisasjon for Israel, av påstått kristne.

Trolig består også disse organisasjonene av mennesker som observerer at jøder, muslimer og andre grupper kan ha en identitet – mens hvite ikke kan ha det. Så de prøver å surfe på disse andre gruppenes identitet i stedet.

Det er rett ut patetisk.

Det er også et klart eksempel på et veldig enveis forhold. Den dagen en jødisk eller islamsk interesseorganisasjon begynner å shille for hvite i Europa kommer ikke.

Anstendighet

En overfladisk anstendighet preger også denne klasen av selverklærte konservative.

Når de blir angrepet og skjelt ut – av om mulig enda dummere humanetikere, «antirasister», massemedier og annet søppel – svarer de alltid med å krype seg sammen og klynke.

«Jeg er ikke rasist, nazist og fascist. Se bare som jeg shiller for Israel», eller «se jeg poserer med en minoritetsaktivist» er vanlige reaksjoner. Med noe variasjon.

Videre er de veldig glade i å tankeløst «ta avstand fra» alt som lukter av ekte og genuin konservatisme. Sånne ting tør de ikke berøre med en seks fot lang pinne.

I stedet kryper de rundt i søla, med endeløse unnskyldninger, overfor bøller og psykopater som pisker dem, fordi de kan fravike de ideologiske direktivene hører til mer hardcore kulturmarxisme.

Denne krypingen anser de som anstendighet. Kombinert med kontorklær fra Dressmannn og KappAhl, for å fremstå som seriøse, blir det hele litt av et show.

Mangler bakkekontakt

Disse forvirrede urbanittene har mistet alt som heter kontakt med virkeligheten. Og de er ikke alene. Denne mangelen på bakkekontakt deler de med store deler av det politiske etablissementet, massemediene og populærkulturen.

For å toppe idiotien og forvirringen påberoper de seg gjerne også å være liberale. Libertarianere. Samtidig som de kaller seg selv konservative, og fordømmer sosialisme.

Det hele blir bare en meningsløs salat av ulike former for idioti.

Vi som faktisk utgjør den konservative høyresiden kan ikke la disse vinglete og usikre aktørene få definere hva som er konservativt. Langt mindre la dem representere oss med noe som helst.

Alt de gjør er å spre forvirring, mens de poserer og søker profitt.

På mange måter er de ikke noe bedre enn de kreftene som jobber for at hvite barn skal bli hjernevasket, voldtatt og drept i sine egne land.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: