Import av IS-krigere skaper viktig sysselsetting

I løpet av de siste dagene har det vært sterk turbulens i den norske regjeringen. Årsaken er at en IS-tilknyttet kvinne skal få returnere til Norge med et sykt barn.

Hendelsen har skapt sterke reaksjoner. Blant annet hos Fremskrittspartiet, som nå ser det som en symbolsak at den IS-tilknyttede kvinnen ikke skal returnere til Norge.

Også enkelte politikere og representanter for partiet Høyre har protestert mot IS-kvinnens retur til Norge.

Det mange av disse ikke skjønner er verdiskapingen som kommer i kjølvannet av IS-krigere som importeres og returneres til Europa. Verdiskaping som fortrinnsvis skjer gjennom sysselsetting i offentlig sektor.

Les også: Islam har helt rett om kvinner

Skaper arbeidsplasser

Med å la en haug IS-terrorister velte inn over Europas grenser, sørger man for at offentlige etater får noe å gjøre.

Politiet kan gjøre det politiet liker best å gjøre. Nemlig å vifte rundt med batonger, og kjøre rundt med ulende sirener. Bæ-bu blålys.

Sosionomer kan gjøre det sosionomer liker best å gjøre. Nemlig å synes synd på fremmedkulturelle islamister, som trenger penger. Batikkhekser på alle norske sosialkontor vil motta masse søknader om økonomisk støtte. De kan printe ut papirer, drikke kaffe, taste på datamaskiner og rette på de lilla skjerfene sine.

Journalister og redaktører i norske medier kan gjøre det journalister og redaktører i norske medier liker best å gjøre. Nemlig å sitte med Mac, hornbriller og spisse sko – mens de tafser på tastaturer. Artikler om IS-krigerne vil kunne skape nye arbeidsplasser i en ellers utmagret mediebransje.

Les også: Venstreradikal aktivist dukket opp i rettssak. Iført ISIS-skjegg

Brannvesenet kan gjøre det brannvesenet liker best å gjøre. Nemlig å skvette vann på glørne, etter bilbranner, terroraksjoner og ildspåsettelser.

Snakkende hoder kan gjøre det snakkende hoder liker best å gjøre. Nemlig å forfatte uendelig med pludrekronikker – om hvorvidt de returnerte IS-krigerne er et problem, om de møtes med fordommer – eller om at Donald Trump er slem.

Domstolene får massevis å gjøre de også. Med å dømme IS-krigerne selv, i tillegg til å dømme norske boomere som «hatprater» om IS-krigerne på Facebook. Her lukter det ekstra bevillinger til justissektoren lang vei.

Kort sagt skaper returen av IS-krigere masse sysselsetting, og dermed verdiskaping i næringsliv og offentlig sektor. IS-krigere er helt åpenbart den nye oljen.

Enklere godhetsposering

Også norske egohumanister går en gullalder i møte med den kommende importen og returen av IS-krigere.

Bøker kan skrives og selges. Foredrag kan selges. Facebook, Instagram og Twitter kan fylles med hjertevarme poster om hvor synd det er på disse stakkars menneskene. Samt hvor stort problemet med «hat» er i Norge.

Det er vitterlig ikke måte på hvor mye godhets- og dydsposering som kan komme ut av returneringen av IS-krigere til Norge.

Rackets og schemes kan utformes av norske NGO-er, for å bane seg vei til enda mer penger fra det offentlige. For å liksom sikre at de returnerte IS-krigerne får alt de har krav på. Slik at det norske velferdssystemet virkelig kan melkes for alt hva det er verdt.

Dette kan ikke bli noe annet enn veldig bra.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: