Islam har helt rett om kvinner

Ikke mange er villige til å akseptere at kvinner mangler evne til å gjøre fornuftige valg, samt utøve fri vilje. Når det gjelder akkurat dette er jeg helt enig med islam.

Som alle vet er ikke kvinner spesielt flinke til å tenke selv. Noe som gjør at de alltid lar seg overbevise av hva som til enhver tid fremstår som dominerende i samfunnet.

Uansett om dette er politisk korrekthet, radikal islam, kommunisme, fascisme, selvmordskulter eller krig. Kvinner følger tankeløst etter, og underordner seg det dominante uten å tenke.

Dette er grunnen til at kvinner ikke kan være ledere. I det minste ikke i praktisk forstand. En kvinnelig leder vil aldri kunne være noe mer enn en karikatur av en mann. Noe som er spesielt sant etter at kvinner har nådd overgangsalderen, og deretter klipper håret kort for å etterligne menn.

For mange vil dette være en brutal rødpille å svelge.

Kompetente kvinner er et oksymoron. Men vi blir alle oppfostret av et skolesystem, som bygger på feminisme og andre naturstridige ideologier. Ideologier som blant annet sier at alle mennesker er like mye verdt. Noe som åpenbart ikke stemmer. Urbanitter i Oslo er ikke særlig mye verdt, slik jeg ser det. Bergensere kan jeg også styre min begeistring for.

Selvfølgelig hadde verden også vært mye bedre uten de onde egohumanistene.

Burka? Tja…

Å se norske feminister få en burka tredd over hodet må utvilsomt være underholdende.

Enda bedre blir det dersom vi får dem vekk fra arbeidslivet. Hvor de stort sett går rundt og poserer i fiktive tøysejobber. I stedet for å være hjemme på kjøkkenet og lage mat til barna eller barnebarna.

Det virker som om det hver eneste dag blir oppfunnet nye fiktive tøysejobber til barnløse kattedamer i norske byer.

I stedet for å luske rundt i et kontorlandskap, og gi hverandre sure «hate-likes» på Instagram, kunne norske kvinner med fordel stått på kjøkkenet iført burka.

Dette er et langt bedre alternativ enn å la dem illudere i rollen som journalister, politikere, sjefer og annet i samfunnet.

NRK publiserte lørdag en artikkel som underbygger hvorfor islam har rett om kvinner. FOTO: Skjermdump fra NRK.

Islam vil definitivt løse dette problemet.

Noe selv NRK har innsett nå. Lørdag publiserte NRK en artikkel hvor de forsvarer islams tildekking av kvinner.

NRK skriver:

To unge kvinner åpner dørene til hvert sitt klesskap, og tar på seg vidt forskjellige antrekk. Den ene ikledd skaut, langt skjørt og høyhalset genser, og den andre i kort, svart utringet kjole. Likevel føler de seg like frie. Så hvorfor blir den ene ofte sett på som friere i samfunnet vårt?

Åpenbart en veldig aktuell problemstilling.

NRK følger opp med å intervjue Pia Henriksen. Hun har «master i mote og samfunn». Noe som i seg selv illustrerer hvordan vestlige land konstruerer fiktige stillinger til kattedamer som burde vært på kjøkkenet.

NRK skriver videre:

Henriksen mener moten blant yngre kvinner generelt i dag er ganske tildekket, anstendig og nøysom. Dette sier hun henger sammen med en voksende klimakrise, hvor man skal skamme seg litt over forbruk, og fremstå som samvittighetsfull.

Folk er ikke så opptatt av å kle av seg lenger. Det har gått fra et individualistisk fokus med frigjøringen på 70-tallet, til et ønske om å være en del av noe større, og å være en god verdensborger, sier hun

Jeg er veldig enig i dette. Å la kvinner gå rundt i noe annet enn burka er et miljøproblem.

NRK fortsetter:

– For ti år siden var det mer sånn at man skulle vise kroppen sin. Nå har til og med Kim Kardashian begynt å kle på seg.

Gjennom de siste tiårene har vi fått så mange seksualiserte inntrykk av kvinnekroppen, at det ikke er rart kvinner begynner å dekke seg til, mener Henriksen.

– Og jeg tror ikke jenter som bruker skaut eller hijab står for den moten alene.

Et godt eksempel på dette mener hun er den verdenskjente artisten Billie Eilish, som har uttalt at hun kler seg i store klær fordi hun ikke ønsker å gi andre muligheten til å ha en mening om kroppen hennes.

– For de generasjonene som kjempet for at kvinner skal bestemme over egen kropp gjennom å kle av seg, vil det være rart å se på en slik utvikling. Men klær og mote er så tett knyttet til den politiske tidsånden.

Forventningene til «korrekt bekledning» er sterke, og vi i den vestlige verden er så vant til å knytte klær til identitet, forklarer Henriksen. Siden det å kle seg er en aktiv handling med egne personlige, intime valg, provoserer det lett.

Som vi ser ut ifra artikkelen i NRK trenger norske kvinner en burka. Og de vet det selv, innerst inne.

Tenk på miljøet

Såkalt islamisering av vestlige land som Norge vil også bidra til å redde miljøet og klimaet.

Tekstilindustrien i land som Kina har et enormt miljøavtrykk.

Moteklær fra merker som Gap, Esprit, New Balance og Puma blir produsert i fabrikker som slipper ut enorme mengder forurensning. Merker som norske kvinner er storforbrukere av.

Også elektronikkindustrien i Kina forurenser svært mye. Titusenvis av norske Insta-tøyter produserer dermed enorme mengder giftig avfall med sin virksomhet.

Forurensning i Kina. FOTO: JungleNews (CC BY-SA 4.0).

Med å tre på dem en burka, og ta fra dem smarttelefonene, redder vi planeten. For hvis de står hjemme på kjøkkenet iført burka, blir miljøavtrykket langt mindre.

Burka er faktisk ganske miljøvennlige klær.

Kvinner iført miljøvennlige klær i Herat i Afghanistan. FOTO: Marius Arnesen (CC BY-SA 2.0).

Som en bonus slipper vi å måtte forholde oss til alt det feministiske sludderet som vi utsettes for. I tillegg til all sytingen og klagingen over reklameplakater som «objektiviserer kvinner». Vi slipper også gym-tøyter på treningssentrene, som bare står der og tar bilder av seg selv i speilet.

Islamisering er en vinn-vinn-situasjon for alle. Til og med for miljøet og planeten vår. Noe jeg er sikker på at klimaaktivist Greta Thunberg også vil være helt enig i.

Klimaaktivist Greta Thunberg. FOTO: Anders Hellberg (CC BY-SA 4.0).

Riktig nok er alle de artige ansiktsuttrykkene til Thunberg underholdende. Men det er klart at hun hadde tatt seg bedre ut i en burka hun også.

Klimaaktivist Greta Thunberg, iført miljøvennlig burka. FOTO: Anders Hellberg (CC BY-SA 4.0).

Bra for demokratiet

Såkalt islamisering kan også være bra for demokratiet i Norge.

Med å frata kvinner stemmeretten, vil demokratiet igjen kunne fungere som det en gang var tiltenkt. Stemmene som da blir avgitt vil være åndsbevisste og gjennomtenkte. Ikke styrt av følelser, fra kvinner som føler at de må snu verden på hodet hver gang TV-en forteller dem at de ser på noe trist.

Norske oljepenger kunne dermed blitt brukt til noe fornuftig. Som å bygge ut norske byer, slik at disse blir like fine som byer i Saudi-Arabia.

Riyadh i verdens rikeste land Saudi-Arabia er et vakkert sted. FOTO: Public domain (CC0).

Til sammenligning ser norske byer som Oslo ut som shanty towns. Grått, trist og deprimerende. Noe som kommer av at vi har latt inkompetente kvinner bestemme hvordan samfunnet skal styres. Hva oljepengene skal sløses bort på.

Norske byer som Oslo er et trist og deprimerende syn. Fordi vi lar kvinner bestemme hva oljepengene skal brukes til. FOTO: Wilhelm Joys Andersen (CC BY-SA 2.0).

Som vi kan se er såkalt islamisering bra for alt som høres positivt ut. For samfunnet, likestilling, miljø, demokrati og infrastruktur.

Det er helt klart på tide at vi islamiserer Norge med én gang.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: