Japans OL-president: – Kvinner snakker for mye og er irriterende

Japans OL-president Yoshiro Mori mener kvinner snakker for mye og er irriterende. Derfor tar styremøter alltid så lang tid når det er mange kvinner med.

Dette er utvilsomt veldig sant. Kvinner elsker å snakke, og de prater for det meste bare tull.

Å påpeke dette er den naturligste ting. Det skal ikke være nødvendig å beklage et utsagn av slik faktisk art.

ABC Nyheter:

Japans OL-president Yoshiro Mori mente at kvinner snakker så mye at de må holdes utenfor styrerommet. Nå beklager han og legger seg flat.

Uttalelsene han beklager kom under et digitalt møte i arrangørkomiteen onsdag. Der kritiserte Mori planen om å øke antall kvinnelige styremedlemmer til 40 prosent.

– Styremøter med mange kvinner tar mer tid. Kvinner er konkurransemennesker. Når en hever hånden for å snakke, føler andre tydeligvis at de også må gjøre det. Så alle snakker, sa Mori.

Han viste til sin tid som president for rugbyforbundet i Japan.

– Noen sa til meg at hvis vi øker antallet kvinner, må vi redusere taletiden de får. Hvis ikke stopper de aldri, og det er problematisk, sa Mori.

Pratemaskiner

Alle som har måttet arbeide med kvinner vet at de som regel er lite effektive.

Å ansette kvinner er ofte et offensivt angrep på effektiviteten ved enhver arbeidsplass. Dette kommer av at kvinner prater mye og forstyrrer. De er noen pratemaskiner, som sjeldent eller aldri sier noe som helst fornuftig.

Det å påpeke dette faktumet er trolig noe av det minst kontroversielle man kan gjøre. Det er som å påpeke hvordan været er.

Kvinner er fra naturens side mer opptatte av relasjoner enn menn. Noe som forklarer hvordan de fleste kvinner mangler retningssans. De fokuserer på bursdager, sosiale ting og barn.

Menn bør derfor aldri ta kvinner seriøst, med mindre det handler om barn og omsorg for barn.

Det mest sjokkerende i denne saken er at man fremdeles i [current year] må peke på slike ubestridelige faktum, som om det er noe nytt.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: