Jesse Lee Peterson: – Tror du virkelig de vil stoppe ved kneling?

Forfatter og kommentator Jesse Lee Peterson tror ikke at Black lives matter (BLM) og den radikale nye venstresiden vil nøye seg med at hvite kneler. Han tror de kommer til å forlange fullstendig underkastelse.

Trolig har Jesse Lee Peterson helt rett. Noe han svært ofte har, som en av de mest populære politiske kommentatorene i USA.

Nedenfor kan du se en video hvor Peterson tar opp problemstillingen med BLM, den nye venstresiden og årsakene som driver disse.

Det kan for øvrig nevnes at Peterson er en av de beste intervjuerne jeg har hørt. Med sin spesielle og direkte intervjuteknikk kommer Peterson virkelig i dybden av menneskene han snakker med.

For meg personlig er Jesse Lee Peterson svært viktig, både som inspirasjon og som en slags «ideologisk» mentor. Jeg bruker å lytte til showene hans mens jeg jobber. Det får arbeidsdagene mine til å gå fortere, og jeg er litt klokere når jeg kommer hjem enn da jeg dro hjemmefra.

Et annet pluss med Peterson er at han tør å bruke ord som Gud, ondskap, bibel, moral og sannhet. Ord som de fleste politiske kommentatorer, også i USA, avstår fra å bruke.

Som prest og kirkeforstander er Peterson en hardnakket kristen. Noe som bringer en veldig god kontekst for de temaene som han tar opp, og for de løsningene som han foreslår.

I tillegg er hans politisk ukorrekte tilnærming til temaer veldig underholdende.

Peterson er virkelig AMAZIN’!


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: