LOL: Joe Rogan beklager for å ha brukt «feil» ord

Tenk å beklage at du artikulerer en lyd med munnen uten å ha riktig etnisistet. Det er i grunn hva Joe Rogan gjør her.

Komikeren og podcastverten Joe Rogan har artikulert feil lyder med munnen, og hatt «feil» etnisitet mens han gjorde det. Kollektive tvangstanker om at folk med «feil» etnisitet angivelig ikke kan artikulere disse lydene gjør at Rogan nå ber om unnskyldning.

TV2:

En video viser hvordan den populære og splittende podkastverten Joe Rogan bruker et rasistisk uttrykk i en rekke podkast-episoder. Nå beklager Spotify-stjerna.

I en video publisert på sin egen Instagram-konto, beklager Rogan bruken av uttrykket.

– Dette er den tingen jeg angrer mest på og skammer meg mest over som jeg noen gang har måtte uttale meg om i offentligheten, sier «The Joe Rogan Experience»-verten. Samtidig insisterer han på at videoen, som er klippet sammen av en rekke episoder over en tolvårsperiode, er tatt ut av sammenheng.

– Det er ikke mitt ord å bruke. Det er jeg fullstendig klar over nå, men i flere år bruke jeg ordet, sier Rogan i unnskyldningsvideoen, som varer i seks minutter.

– Jeg brukte aldri ordet rasistisk, for jeg er ikke en rasist, insisterer 54-åringen.

LOL.

Stakkars Joe Rogan.

Ikke bare har Joe Rogan artikulert feil lyder med munnen, han har også intervjuet folk som ikke ukritisk støtter bruken av de tvilsomme mRNA-sprøytene som NPC-er trøkker i seg bare for å være lydige og konforme.

Rasismeanklagene føyer seg inn i rekken av Rogan-kontroverser den siste tiden. 54-åringen anklages for å spre vaksineskepsis gjennom podkasten sin, og Neil Young var den første av en rekke artister som fjernet musikken sin fra Spotify i protest mot «The Joe Rogan Experience». Siden har Spotify lovet å gjøre mer for å bekjempe desinformasjon om koronaviruset.

Det er helt fantastisk komisk, hadde det bare ikke samtidig vært så trist.

Dette betyr egentlig at dersom du er hvit så må du krype rundt med endeløse unnskyldninger for din egen etnisitet. Alt sammen mens du ukritisk injiserer deg selv og dine barn med eksperimentelle medikamenter.

Da er du lydig. Da er du politisk korrekt.

Egentlig er dette definert som massepsykose. Det er fullstendig idiotiske handlinger som grunner i tankeløs overtro. Ikke helt ulikt hekseprosessene i Norge på 1600-tallet. Som samfunn har vi ikke kommet særlig mye videre i dag heller, til tross for kaffe latte og iPhone.

Joe Rogan laget til og med en helt egen video med unnskyldningene sine, hvor han beklager å ha uttalt «feil» ord og hatt «feil» etnisitet.

Det er noe stakkarslig over det hele.

Ordet er bare et ord. Det kan skrives og det kan sies av hvem som helst, uten at det trenger å ha noen betydning utover dette.

Å ha «magiske» ord som folk ikke får lov til å si er bare kollektive tvangstanker. Det er kollektiv galskap. På samme måte som når nevrotikere ikke tør å tråkke på strekene på fortauet og sånt.

Den eneste grunnen til at ordet angivelig ikke kan brukes er at populærkulturen (godt hjulpet av jødiske aktører som ADL) har påvirket hvite mennesker til å ha irrasjonell etnisk skyldfølelse. Som da ADL for noen dager siden prøvde å endre definisjonen av begrepet «rasisme» til å være noe som kun hvite mennesker kan gjøre.

Definisjonen til ADL ble tåkelagt etter noen dager og endret litt, sånn at hvite liksom ikke skal skjønne hva det er disse aktørene egentlig driver med.

Bare det å legge merke til sånne ting blir sett på som «ekstremt» i dag. Det er kjetteri av verste sort å bare være klar over det. Det er «konspirasjonsteori» og «nazisme» å ha et bevisst forhold til hva vi lar oss påvirke av.

Aller helst bør vi alle gå rundt som såkalte «antirasister» med lav IQ, irrasjonell skyldfølelse og sløve blikk, mens vi døgnkontinuerlig får eksperimentelle medikamenter gjennom et drypp i armen, og passer oss for å ikke bruke «magiske» ord – og ikke tråkker på strekene på fortauet.

Notat til Faktisk.no: Dette er et humoristisk meme. Trenger dere mer informasjon om hva humor er, så kan dere se her: https://no.wikipedia.org/wiki/Humor

Kun slik kan vi transcendere til et nevrotisk DDR-utopia. Kun slik kan vi oppnå vår «Vidunderlige nye verden», hvor kunnskap er radikalisering og evne til refleksjon er ekstremisme. Hvor ingen tråkker på strekene på fortauet, og alle sverger troskap til meningsløse og ofte selvmotsigende offisielle narrativer.

Ikke alle er for store til å kanselleres, som Joe Rogan.


Del innhold: