«Kåt-Giske» er ny fylkesleder i Trøndelag Ap

«Grabukk» Trond Giske ble mandag utpekt som ny fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Avgjørelsen var enstemmig.

Ifølge NRK ble avgjørelsen om å gjøre «Kåt-Giske» til ny fylkesleder i Trøndelag Ap vedtatt rundt klokken 15.30 mandag ettermiddag.

NRK skriver:

Det er nå to år og sju måneder etter at den mangeårige Ap-toppen trakk seg fra alle sine partiverv – med unntak av vervet som stortingsrepresentant, som man ikke kan trekke seg fra. Dette skjedde etter varsler om seksuell trakassering og upassende oppførsel.

Arbeiderpartiet konkluderte med at Giske hadde brutt partiets interne retningslinjer mot seksuell trakassering.

Giske har beklaget sin oppførsel i flere av sakene, men avviste andre varsler, og uttalte at partiets konklusjon om at han hadde brutt retningslinjene mot seksuell trakassering burde omgjøres.

Nå blir det helt sikkert masse karsk og mus på den nyvalgte fylkeslederen.

Ydmyk og rørt

Mandag skriver «Kåt-Giske» på Facebook at han er ydmyk og rørt over støtten fra mange kommunepartier i Trøndelag, og fra en enstemmig valgkomité.

Facebook er liksom tingen.

Vider skriver «Kåt-Giske» noe greier om arbeidsplasser, trygghet, eldreomsorg osv. Ett eller annet. Noe sånt som alle politikere sier.

Alle politikere snakker om sånne ting. Noe de trolig gjør for å høres ut som troverdige politikere.

Men de er jo ikke det. Yrkespolitikere vil som kjent bare mele sin egen kake, og få de prestisjetunge vervene i FN eller noe etter endt politikerkarriere.

Det er det samme vaset som alltid.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: