Kjøp gatemagasinet Folk er Folk

[give_form id=»11241″]

Gatemagasinet Folk er Folk viser i juli at de er en aktør med integritet. Ikke bare hjelper de romfolk i Norge, men de åpner også for en mer åpen og seriøs samfunnsdebatt.

På grunn av denne innsatsen som gatemagasinet Folk er Folk gjør for samfunnet rundt seg, er det all grunn til å kjøpe magasinet.

Gatemagasinets redaktør Bjønnulv Evenrud har med dette vist seg å være den pressemannen i Norge med mest integritet. Både på et faglig og filosofisk plan.

I nyeste nummer slipper de til fire organisasjoner som ble utestengt fra «demokratifesten» Arendalsuka. Nemlig partiet Alliansen, organisasjonen Normal, og Folkebevegelsen Mot Innvandring (FMI).

Folk er Folk er ikke enige med synspunktene til disse aktørene. Men slipper dem likevel til, med 3.000 tegn inkludert mellomrom. Dette viser en sterk integritet. I tillegg har gatemagasinet Folk er Folk valgt å annonsere i nettavisen Resett, som er truet av en odiøs anonnseboikott. Bare fordi de fremmer meninger og synspunkter som snakkeklassen ikke liker.

Videre publiserer Folk er Folk artikler fra redaktør Pål Steigan og, skribent Lars Birkelund, og skribent Kari Jaquesson. Innlegg som det absolutt er verdt å lese.

Så kjøp nyeste nummer. Kjøp gjerne to, slik at selgeren ikke må stå for lenge ute i regnet.

Gi gjerne også selgerne av gatemagasiner en flaske med mineralvann. Man blir tørst av å selge gatemagasiner om sommeren.

Del innhold: