Klimabløffen: Alle steder varmes opp dobbelt så fort som alle andre steder

Visste du at alle steder på kloden varmes opp dobbelt så raskt som resten av kloden? Ifølge en lang rekke medieoppslag fra hele verden, er dette visstnok tilfelle.

Konspirasjonsteorien om menneskeskapte klimaendringer har blitt svært populær blant den ikke-tenkende delen av befolkningen.

Altså mennesker som anser Candy Crush som en mental utfordring, og som tror på alt de hører på TV-en. Fordi TV-en er en autoritet for dem.

Klimahelgen sankt Greta Thunberg har lyktes godt i å skremme opp disse menneskene. Ganske enkelt med å skulke skolen, for å klage på været.

Samtidig har massemedier verden over pumpet ut en tilsynelatende uendelig strøm av misvisende propaganda om klimaet.

Riktig nok er klimaet på kloden i endring. Det har det alltid vært. Men å skylde disse evige endringene på nordmenn som spiser pølse i brød, er hva klima-galskapen handler om. I det minste grovt sett.

Miljøtruslene med havplast, og befolkningsvekst i den tredje verden, blir derfor systematisk underkommunisert.

Det er ikke penger og prestisje i slike sannheter.

Alt verre enn alt annet

Nå prøver massemedier verden over å pushe narrativet om at stedet hvor akkurat du bor, er hardere rammet av klimakrisen enn alle andre steder.

Global oppvarming skjer raskere i ditt nærmiljø, enn hva som er tilfelle for resten av kloden.

Dette stuntet har blitt forsøkt over hele verden. Noe vi kan se i videoen ovenfor.

Massemediene har åpenbart glemt at folk fra hele verden kan lese det de skriver. Og sammenligne det de skriver med andre massemedier, fra rundt om i verden.


Les også Akroma.no anonymt på TOR:

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: