Korpulent koranbrenner utestengt fra Sverige i to år

Den fyldige pølsedansken Rasmus Paludan er utestengt fra Sverige i to år. Årsaken er at Sverige frykter han skal begå forbrytelser mot kommunismen.

Ifølge avisen Berlingske skal Rasmus Paludan ha vært på vei inn i Sverige da han ble stoppet og informert om innreiseforbudet.

Trolig er Paludan den første utenlandske personen som har blitt stoppet på vei inn til Sverige på veldig mange år.

Berlingske skriver fredag:

Leder af partiet Stram Kurs Rasmus Paludan har fået to års indrejseforbud til Sverige. Her vurderer myndighederne, at der er en risiko for, at han begår kriminalitet.

Det skriver det svenske medie SVT.

Indrejseforbuddet er givet til Paludan på grund af det, han har skrevet og sagt, fortæller Calle Persson fra politiet i Malmø til SVT.

– Vi har vurderet, at der findes en stor risiko for fremtidig kriminalitet fra hans side i Sverige, siger han til mediet.

Nåja.

Sverige, som er et land uten demokrati og ytringsfrihet, frykter åpenbart at Paludan skal forbryte seg mot Sveriges totalitære lover. Lover som nekter innbyggerne å ytre seg fritt, eller å ha meninger som etablissementet ikke liker.

Å brenne en million koraner kan ikke forandre på det.

Peker på symptomer

Paludan skulle egentlig smøre en koran inn med griseblod og urin, og deretter brenne den foran en moské i Malmø nå fredag, sammen med svenske antiislamister.

Noe som sikkert ville skapt et helvete i Sverige.

Et helvete som svensk politi åpenbart ikke er dimensjonerte for å håndtere.

Oppdatert: Rasmus Paludans partifeller i «Stram Kurs» kom seg likevel inn i Sverige fredag, og begikk forbrytelser mot kommunismen. En koran ble brent i Malmø, og det utløste et helvete. Importvelgere brenner fredag kveld biler i gatene, og kaster stein på politiet.

Men den hardnakkede islamkritikken er likevel bare påpeking av symptomer. Muslimer har ingen politisk makt i Europa, eller i Sverige. Foruten i no-go-sonene.

Islamkritikere som Paludan retter oppmerksomheten vekk fra de underliggende problemene i samfunnet, og over på symptomene. Noe som er lite konstruktivt.

Les også: Hvordan ble Sverige multikulturelt, og hvilke mekanismer lå bak?

Men det er knapt nok noen vits i å nevne dette for islamkritikere. De retter all sin oppmerksomhet på virkningene, og ikke på årsakene.

Da partiet Stram Kurs ankom Malmø fredag, uten Rasmus Paludan, ble de alle pågrepet av politiet.

Se video nedenfor.

Islamkritikere er forvirrede mennesker. Man kan fortelle dem hva som er de underliggende problemene, man kan vise dem bevisene, men de skjønner ingenting av noe som helst.

De er så fastlåste i å fokusere på symptomene.

Så, dette er kanskje like greit.

Sverige blir ikke noe mindre totalitært av at noen islamkritikere brenner koraner, eller påpeker symptomer.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: