Kynisk yrkespolitiker Tina Bru utskjelt i Haugesund

I en Facebook-post lørdag klager den kyniske yrkespolitikeren Tina Bru over å ha blitt utskjelt i Haugesund. Utskjellingen skal ha kommet som et resultat av hensynsløs vindkraftpolitikk.

Utskjelling av kyniske yrkespolitikere er som kjent en viktig og sentral del av demokratiet. Det er mindretallsstemmene i et dysfunksjonelt sosialdemokrati, som uttrykker sin uenighet.

Kanskje særlig i en sak hvor man går all-in for en tankeløs vandalisering av norsk natur, til fordel for utenlandske selskaper, kan slike reaksjoner forekomme. Når man da i tillegg nekter å høre på befolkningens ønsker er det nærmest uunngåelig.

Men ikke alle har forståelse for den type reaksjoner fra folkedypet. Yrkespolitikeren Tina Bru er én av dem. Hun har vært olje- og energiminister i Erna Solbergs regjering siden 24. januar 2020.

Den statlige norske TV-kanalen NRK skriver lørdag:

Før regjeringen åpnet to områder for havvind i går, opplevde olje- og energiminister Tina Bru (H) å få slengt flere skjellsord mot seg.

Politikeren sier til NRK:

– For første gang følte jeg på et ubehag.

– Jeg ble kalt en f***e. Jeg ble fysisk hindret fra å gå inn på møtet mitt med Østensjø Rederi. Jeg ble fortalt at jeg var en skam. At jeg ødela liv…

I Facebook-posten som omtales av den statlige norske TV-kanalen fremstår politikeren som opprørt over hendelsen.

UTSKJELT: Yrkespolitiker Tina Bru ble utskjelt av folk som ikke vil ha naturen ødelagt av vindkraft. FOTO: Skjermdump fra Facebook.

Som vanlig så er det yrkespolitikeren og maktpersonen som inntar offerrollen.

– Følte ubehag

Ifølge NRK opplevde olje- og energiminsteren ubehag for første gang som et resultat av hendelsen.

Noe som nesten er veldig kjempetrist.

NRK skriver videre:

Bru var på Haugalandet for å presentere nyheten om at regjeringen gir klarsignal for åpning av flytende vindpark på Utsira Nord og Sørlige Nordsjø II. Selv kalte hun det et nytt kapittel i norsk energihistorie.

– Jeg er vant til å treffe motstandere av vindkraftutbygging. Det går stort sett fint. Mange har behov for å sifra om hva de tenker og føler. Det er helt greit. I går var det annerledes. Jeg opplevde at de kom mot oss. Vi måtte bane oss vei gjennom dem, sier Bru til NRK.

Hun forteller at en person fysisk prøvde å hindre henne fra å komme inn døren ved kontoret til Østensjø Rederi. Da hun kom seg forbi, snudde personen seg og ropte et stygt skjellsord til henne.

– I går må jeg innrømme at jeg for første gang følte på et ubehag og var usikker på situasjonen, skriver hun på Facebook.

Stakkars yrkespolitikere, som må håndtere åpen kritikk fra vanlige plebs.

Disse vanlige menneskene burde vel heller holde kjeften sin, og være takknemlige for at de kan betale for skyhøye ministerlønninger, med sine hardt opparbeidede skattepenger.

Herskapet har da helt klart viktigere ting å gjøre enn å høre på skitne hverdagsmennesker.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: