La det bare brenne opp

Det positive med multikultur er at globalister, humanister og multikulturalister selv er en del av fiendebildet til det importerte elektoratet sitt.

Skytingen mot Pride i Oslo er åpenbart kun et varsel om det som vil komme fremover. Det er et tegn som vitner om en ny tid, et nytt paradigme, en ny epoke, et nytt kapittel.

Omfattende sosiale problemer i Europa, kombinert med våpen og eksplosiver fra Ukraina utgjør store deler av miksen. Legg til fattigdom, sult, overbefolkning og desperasjon.

Det er oppskriften på en perfekt storm.

Hva skal de gjøre den dagen islamister begynner å kaste vestlige homser ned fra hustak? Skal de si «men, jeg er antirasist, jeg er på deres lag! aaaahhh!», idet de blir slengt over kanten?

Å være «antirasister» hjalp ikke menneskene som ble skutt under Pride i Oslo, eller de som ble meid ned i Nice. Alt tomsnakket om solidaritet og samhold hjalp ikke Arbeiderpartiet og AUF sommeren 2011 heller.

Jeg tror heller ikke det vil hjelpe særlig å forklare terroristene at «jeg er en interseksjonell og antirasistisk feminist, og jeg vil ikke la menn bestemme hva jeg skal gjøre!».

Politisk korrekthet er et utrolig dårlig vern mot brutalitet og terror. Sånn har det alltid vært.

Se på det som underholdning

Etter å ha blitt gangstalket av norske kulturmarxister i årevis, skal jeg innrømme at sympatien min for dem gradvis er blitt slipt vekk.

Derfor er det en del av meg som har begynt å se det komiske i at de nå blir angrepet av grupper de selv har importert, og hodeløst forsvart mot enhver kritikk.

Når vi har foreslått at kanskje svenske tilstander er en dårlig idé, har dette konsekvent blitt møtt med variasjoner av «Rasistnazistnyfascist! Nå skal vi ringe arbeidsgiveren din og sørge for at du får yrkesforbud på livstid!», og lignende.

Derfor er det litt underholdende når de svenske tilstandene kommer tilbake som en bumerang og treffer dem midt i trynet.

Den dagen terroristene finner på å bruke IED-er, panservernraketter eller våpen fra Ukraina mot dem, kommer jeg mest sannsynlig til å knekke sammen av latter. Forhåpentlig er jeg langt, langt unna den dagen hvis noe sånt skjer.

En annen del av meg vil tjene penger på å selge regnbuefargede armbånd med påskriften «ANTIRASIST #ikkeskyt», etter modell av de svenske armbåndene med «POLIS #tafsainte».

Jeg tror den beste tilnærmingen til utviklingen er å la det som skjer bare skje. La det politisk korrekte woke-fanatiske samfunnet bare brenne. La dem steke i sitt eget fett.

For min del velger jeg å se humoren i det, og le av det hele.


Del innhold: